tonik Публикувано: 2 юни, 2013 Сподели Публикувано: 2 юни, 2013 Трябва да сме благодарни и на това, което имаме. Да благодарим на Бога, както каза tonik, за това, с което ни е надарил. Ей сега ще долети и ще ме скастри. :D Поздрав... 2 Връзка към коментар
goldeneyeful Публикувано: 2 юни, 2013 Автор Сподели Публикувано: 2 юни, 2013 (редактирано) Поздрав... E, ... пак благодаря! .... за поздрава ..... И на Бога - също! :D Редактирано 2 юни, 2013 от goldeneyeful Връзка към коментар
tonik Публикувано: 2 юни, 2013 Сподели Публикувано: 2 юни, 2013 Само внимавай да не станеш монахиня... От толкова благодарене на Бога... Връзка към коментар
goldeneyeful Публикувано: 2 юни, 2013 Автор Сподели Публикувано: 2 юни, 2013 Само внимавай да не станеш монахиня... От толкова благодарене на Бога... Лично пред теб и на теб обещавам, никога да не ставам монахиня. :D 1 Връзка към коментар
tonik Публикувано: 2 юни, 2013 Сподели Публикувано: 2 юни, 2013 Това силно ме радва... Връзка към коментар
goldeneyeful Публикувано: 2 юни, 2013 Автор Сподели Публикувано: 2 юни, 2013 Това силно ме радва... Ама недей толкова плахо. Аз на обещания държа. :D Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега