Прескочи до съдържание

Европа - Бразилия - двупосочен от 182eur

Препоръчани мнения

Стискаме палци да не отменят резервацията (въздържай се засега да правиш допълнителни неотменими резервации във връзка с тези билети), а на теб благодарим, че намери откъде може да се плати без бразилско ЕГН. ;)

Излиза , че имам билети.

С PNR-то излиза ли ти при Turkish?

Редактирано от Фичо
Връзка към коментар

Явно цените ги сменя според ИП-то. Вчера не намерих цена под 380-390евро, а днес точно от този линк за тези дати ми дава 1505 реала..

Абсолютно! Зад това стои цяла маркетингова наука. Убеждавал съм се многократно. Трима човека независимо търсим едно и също нещо от 3 различни IP-та, държим връзка - 3 различни цени получаваме. Има значение колко си търсил или дали повтаряш, през къде, точни дати ли търсиш или цъкаш околни и после си взимаш твоите (демек надъхан ли си за точно определено време), дори колко пъти е осъществявано плащане от този адрес (онлайн профила на адреса). И чак после идва цялата хава около това дали има някакво събитие на тези дати, което стандартно вдига цена, барабар със самолетните специфики, продадени билети и всякакви схеми и щуротии, по които смятат. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Стискаме палци да не отменят резервацията (въздържай се засега да правиш допълнителни неотменими резервации във връзка с тези билети), а на теб благодарим, че намери откъде може да се плати без бразилско ЕГН. ;)

С PNR-то излиза ли ти при Turkish?

Да, излизат билетите като потвърдени. Ще чакам. Не бързам :rolleyes:

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Поправете ме ако греша, но дори и да излиза като резервация в сайта на турците, докато не получа мейл, че билетът ми е потвърден и не получа pdf за разпечатка, то нямам официално билет, нали така? 

Връзка към коментар

Честито на печелившите. Между другото ако нямате чекин багаж или успеете да убедите лелката зад гишето да ви го чекне до Истанбул (при престой от 12 часа до сутринта е напълно оправдано), спокойно можете да пропуснете последната отсечка Истанбул - Италия и да си спестите един WizzAir. С рейс от Турция до София е 40 лева и се стига спокойно за 6 - 8 часа. А автогарата от летището е на едно метро разстояние

Редактирано от petko
Връзка към коментар

Според сайта на турците имам билет. Както имам 6 диджит номера, така имам и номера на билета, чрез който също мога да го проверя в техния сайт. Също така в сайта им пише, че билетът е confirmed. На всичко отгоре имам и itinerary номер, обаче, нищо не излиза в чекмайтрип, а досега винаги са ми излизали там билетите. Също така нямам и pdf-a за разпечатване за всеки случай при чекиране на летището. Съвети?

Връзка към коментар

Би трябвало да можеш да си разпечаташ билета директно от сайта. Там където го проверяваш, под полето с информация за полетите има друго поле с номерата на билетите. Цъкаш на номера и ще ти се отвори самият билет. После принт и си готов. Винаги може да им звъннеш на customer service-а само да ги помолиш  да ти го изпратят още веднъж на мейла

Връзка към коментар

Това ли?
Някак не ми прилича на нормалния pfd. Между другото никога не съм летял с турците, може техния билет да е по-особен, знам ли. А и надолу след капшъна има само текст, който се отнася до общите условия за пътуване до САЩ  :lol:

post-3640-0-95764100-1442518828_thumb.jpg

Връзка към коментар

Имам такъв и това излиза след като цъкна върху него (хиперлинка). Според сайтът им всичко изглежда наред. Просто никога не съм взимал ерър феърс билети и не знам дали наистина имам билет или още е обект на предстоящо потвърждение.

Връзка към коментар

Така като гледам билет имаш, няма какво повече потвърждение да чакаш. Все пак има вероятност да го отменят като ерър феър, но рядко се случва.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

ACM не се тревожи! Като чета по другите международни форуми - повечето които са се възползвали от промоцията не са получили мейл с билет, но пък на всички са потвърдени и си ги виждат на сайта на turkish по същия начин.

Връзка към коментар

И аз съм в същата ситуация. МИслех си поне фактура няма ли да издадат. Има поле за ф-ра в билета, което е празно. Може ни не са осчетоводени преводите още или и аз не знам дали с този билет може да разчитаме на пътуване.

Връзка към коментар

Направих се на ударен и ги питах с дали с разпечатката само от сайта мога да отида и ето какво ми отговориха:

"Izvinqvam se za latinicata. Vashiqt bilet e elektronen I nqma nujda da go printirate, a ako ste se chekirali prez web checkin trqbva da si printirate bordnite karti. Vav vsichki sluchai nie shte vi sadeistvame po vreme na check in s printiraneto, ako ne ste uspqli, taka che ne se pritesnqvajte. Check in zapochva 2 chasa predi poleta."

Нито дума за нещо нередно по билета. Това ме обнадеждава много, че ще се получат нещата, но странното е, че все още не ми излиза билета в checkmytrip.

Връзка към коментар

Направих се на ударен и ги питах с дали с разпечатката само от сайта мога да отида и ето какво ми отговориха:

"Izvinqvam se za latinicata. Vashiqt bilet e elektronen I nqma nujda da go printirate, a ako ste se chekirali prez web checkin trqbva da si printirate bordnite karti. Vav vsichki sluchai nie shte vi sadeistvame po vreme na check in s printiraneto, ako ne ste uspqli, taka che ne se pritesnqvajte. Check in zapochva 2 chasa predi poleta."

Нито дума за нещо нередно по билета. Това ме обнадеждава много, че ще се получат нещата, но странното е, че все още не ми излиза билета в checkmytrip.

Виж сега, няма никаква нужда да ги питаш, както ти се каза, след като имаш Ticket number започващ с 235.

"Електронен билет" значи запис в базата данни, няма абсолютно никакво значение дали имаш някаква хартия с теб или не, още по-малко дали е оформена красиво в ПДФ. Хартията (и мейла който ти пращат) служи само да си имаш полетите написани за лично ползване.

Нередно няма, но това не пречи впоследствие да отменят напълно редовен билет, ако се усетят, че цената не ги устройва.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Тези неща са ясни, но ще пътувам (евентуално) с още няколко човека, които са силно нетърпеливи и постоянно ме питат какво става с билетите. Както и да е, надявам се да не размислят и да стане мазалото. 

Връзка към коментар

Тези неща са ясни, но ще пътувам (евентуално) с още няколко човека, които са силно нетърпеливи и постоянно ме питат какво става с билетите. Както и да е, надявам се да не размислят и да стане мазалото.

Дa, нaдявaй се. И кaжи нa силно нетърпеливите точно в този, и подобни случaи, че нетърпението може дa им изигрaе неприятнa шегa. Тогaвa ще се нaложи дa търпят много повече зa дргa тaкaвa ценa ;)

И в никaкъв случaй ти, "нетърпеливите", или който и дa е друг, дa не пишете, питaте, и не се обaждaте нa aвиокомпaниятa с въпроси зa кaквото и дa е!!! Зaщото освен вaшите, може дa изгорят билетите и нa много други хорa.

Дa не нaвлизaме и в още по-неприятни сценaрии...

Взел си билетa, aко стaне - стaне. Aко не, връщaт ти пaрите, и толковa. Реaлно нямa дa зaгубиш твои пaри, нaли?! Елементaрно е...

• Харесвам 15
Връзка към коментар

Никой не ги е канселирал, пък нали ми се карат, че питам единствената компания, чието мнение има значение, за разлика от това на expedia, така че не знам  :lol:

Ако ти ги канселират, ще разбереш, уверявам те :)

Не ти се караме, човек. Това е аксиоматично правило, което го пише във всички подобни оферти, появили се публично. Ако при всеки такъв случай някой все се обажда на авиокомпанията да пита дали му е ОК билета, в един момент ще секнат. Просто на хората ще им писне да ги обявяват, и ще спрат. Тогава всички дружно ще кажете "сбогом на Азия, Африка, Оз и НЗ, Южна и Северна Америка за 1/2 от нормалните цени". Вече и да ги има, никой няма да ги публикува. Ще си ги летят само ограниченият кръг от хора, които ги откриват.

Помисли, и сам ще откриеш логиката в думите ми. Ако пак не успееш, обаждай се и питай, никой не може да те спре насила. После "силно нетърпеливите" на теб ще се радват ;)

• Харесвам 8
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.