Прескочи до съдържание

Вашите снимки в календара на магеланци за 2016! (тема за общи дискусии)

Препоръчани мнения

Публикувано: (редактирано)

И аз гласувах вчера, определено за настолния имаше по-добри снимки. Аз се опитвах да си представя как ще стои дадената снимка на стената или на бюрото, и дали е достатъчно вдъхновяваща и красива, за да искам да я гледам цял месец. Гласувах за една снимка с изкривен хоризонт, защото това може да се оправи от автора в последствие. За снимките с животни и хора не съм гласувала. Съжалявам, но не искам гледам снимка на маймуна цял месец ха ха! Искам да гледам красиви места!

И определено мисля, че някои хора може да са се пошегували със снимките, които са изпратили :) или просто досега не са виждали календари :)

Редактирано от Травеолани
  • Харесвам 5
Публикувано:

В окончателния вариант ще има ли имената на авторите , щото за мен кефа основно ще е да си кажа " Ей тази снимка е от пътуването на Пешо шлосера (примерно) , дето му четох и пътеписа ..."

• Харесвам 2
Публикувано:

В окончателния вариант ще има ли имената на авторите , щото за мен кефа основно ще е да си кажа " Ей тази снимка е от пътуването на Пешо шлосера (примерно) , дето му четох и пътеписа ..."

А Пешо шлосера дали е изпратил снимка...

Великденския остров негов ли е? :)

• Харесвам 3
Публикувано:

Да, може би не е лошо като идея. На календарите, които съм купувала винаги пише имената на авторите.

• Харесвам 1
Публикувано:

И аз гласувах. Харесват ми и снимките, и инициативата. Аз гласувах от една страна по симпатии, от друга по антипатии /нито една гръцка снимка не уважих :) /, и животните не ме дразнеха, но също и разнообразни кадри харесвах, не само пейзажи, не искам само пейзажи да гледам цяла година. :)  Също исках да дам предложението на снимките в някой ъгъл на календара да се пише ако не името, поне ника във форума на автора. Все пак нека отдадем петте минути слава на спечелилия, заслужава си ги. С нетърпение ще чакам резултатите, но каквито и да са, знам, че ще имаме много красиви и различни календари.

• Харесвам 3
Публикувано:

Гласувах съвсем съзнателно "несъзнателно" - интуитивно. Скролване в месеца, после всяка поотделно в обратен ред и...  каквото ми хареса "на първо четене-възприемане". От само себе си отпадат съвсем некачествените снимки, каквито по мое мнение нямаше много, защото те не са и сред най-въздействащите. Така че няма какво да ги обсъждаме - гласуването ще определи най-силно въздействащите върху най-голям кръг хора фотографии.

• Харесвам 1
Публикувано:

Току-що и аз гласувах. Всички снимки са хубави и с радост ще си ги гледам на календарите. Не съм пращала снимки и много оценявам и уважавам труда на всички, които са го направили. Не разбирам  от фотография, но има снимки, които ме докосват, така че изборът ми е чисто субективен. Не знам дали е в правилата, но да попитам кой е авторът на снимка 3 от големия календар за септември (Antelope Canyon)? Тази снимка просто говори, колкото пъти я гледам, все е различна. Ако не е включена в календара, мога ли да помоля авторът да ми изпрати една, бих искала да я разпичатам и да си я сложа на бюрото, ако, разбира се, няма против.  Също много ми хареса снимката на Козя планина / сн.15 февруари от настолния/ и оризовите полета в Китай от настолния.  

• Харесвам 1
Публикувано:

И аз гласувах току-що. Не смятах да пускам снимки, защото знам как снимат професионалистите и естествено не мога да се меря с тях. После си поиграх да ги изрежа и пратих някои снимки. Естествено професионалните снимки се разграничават. Преглеждах всички снимки поне пет пъти.  Повечето за които гласувах са такива, че като ги гледам вече ми се тръгва натам. Гледах да не повтарям дестинация. Само една държава, но аз там няма и да отида.

• Харесвам 2
Публикувано:

Аз пък не мога да си избера за кои снимки да гласувам, защото ми харесват по повече от две снимки на месец...

• Харесвам 4
Публикувано:

Аз пък не мога да си избера за кои снимки да гласувам, защото ми харесват по повече от две снимки на месец...

Да помагаме. Може да организираш нов конкурс, твой си, и ние ще гласуваме. :)

• Харесвам 1
Публикувано:

Сериозен проблем, който и мен ме затрудни. Може би не е зле за следващ път да се избират по три снимки, от които първата 5 точки, втората три и третата една. Защото сега ще е като да си купуваш обувки и да харесаш два чифта. Накрая, който и чифт да вземеш ще си мислиш защо не взех другия  :lol:

• Харесвам 2

Да помагаме. Може да организираш нов конкурс, твой си, и ние ще гласуваме. :)

Ааа, няма нужда. Като виждам какво става сега изобщо неискам да си организирам нищо за мен си...:)

Пс. Крумчо..за обувките си много прав. Винаги искам и другия чифт:)

Редактирано от Polina
  • Харесвам 1
Публикувано:

Със сигурност името (или по-скоро ника) на автора, както и мястото ще присъстват ненатрапчиво :)

• Харесвам 3
Публикувано:

Аз гласувах за девойката с жълтото чадърче, а също и за онази с нисана.

Също много ми хареса снимката на Козя планина

Стена. Козята стена. В Стара планина :)

• Харесвам 4
Публикувано:

И аз днес се включих, прави ми впечатление, че..... незнам как да го кажа, има много различни 'типове' снимки, не разбирам от фотография, но ще е странен календар, дано да си го харесаме. 

Много хубави снимки има, но имам предвид, че са много различни и определено професионалистите си личат, поне така си въобразявам, но повечето са аматьорски, както и моите и предполагам, че всичко е ок.

Дано някой да ме е разбрал какво казвам, аз много не се разбрах :)  :)

• Харесвам 7

Травеолани

Публикувано Вчера, 17:56

Разгледах снимките за стенния календар, в някои месеци има страхотни снимки! Само за една в месец можеше да се гладува, нали?

Аз бих гладувала за всичките 365 дни в годината само да е за обикалянето и удоволствието...със сигурност няма да умра от глад :)

Гласувах лесно, най ми харесва свободата, че не е като типичен фотографски конкурс с хиляда изисквания. Важното е да е хубаво и да носи настроение (за мен). Цял ден си мисля за тука и като ми стане криво си казвам "Айде, довечера има снимки". Не знам каква е магията, но действа и е страхотна :)

И още нещо - такава организация, с толкова хора и за такъв срок, и с толкова желание... никъде го няма това, магия :)

Редактирано от Asterisk
  • Харесвам 12
Публикувано:

Аз гласувах и вече чакам календарите с огромно нетърпение. Сигурна съм, че в него ще има далечни и екзотични снимки от места, които може би лично няма да мога да видя, но много бих се радвала, ако имам шанса да се докосна до тях.

Та предложението ми е, ако авторите на избраните снимки имат желание, да споделят нещо за  всяка една от тях. Така календарът ще стане още по-ценен. 

• Харесвам 1
Публикувано:

И аз днес се включих, прави ми впечатление, че..... незнам как да го кажа, има много различни 'типове' снимки, не разбирам от фотография, но ще е странен календар, дано да си го харесаме. 

Много хубави снимки има, но имам предвид, че са много различни и определено професионалистите си личат, поне така си въобразявам, но повечето са аматьорски, както и моите и предполагам, че всичко е ок.

Дано някой да ме е разбрал какво казвам, аз много не се разбрах :)  :)

Е твоята снимка си личи че не е от професионалист, но за сметка на това е зверски готина и много се кефя. С тия бунгалца и цветовете и въобще всеки път като я погледна ми се заминава за Океания и супер много изпълва. Тая дето ти е и профилна де. Другите не ти ги знам  ;)  

• Харесвам 1
Публикувано:

Та предложението ми е, ако авторите на избраните снимки имат желание, да споделят нещо за всяка една от тях. Така календарът ще стане още по-ценен.

Може темичка 'Making of' (по примера на Pirelli) да оформим, примерно с 24те публикувани кадъра, а авторите ако желаят да пуснат коментари с историята около снимката.

• Харесвам 3

Тъкмо сега ще имаме стимул като щракаме с мисълта, че трябва да направим най - хубавата снимка за следващия календар.Аз днеска почвам за следващия октомври.

Редактирано от AlexandraKo
  • Харесвам 1
Публикувано:

Та предложението ми е, ако авторите на избраните снимки имат желание, да споделят нещо за  всяка една от тях. Така календарът ще стане още по-ценен. 

Aко се интересуваш от някоя моя снимка (не само от календара, а каквото съм пускал тук), питай. Все си мисля, че ако съм вложил нещо повече от "насочи и щракни" ще го помня. Къде е и какво е на снимката със сигурност помня.

• Харесвам 2
Публикувано:

Гласуването върви с добри темпове и няма да е необходимо да удължаваме срока. Който гласувал до утре в 23:59, гласувал :)

• Харесвам 1
Публикувано:

Аз много се надявах да участваш с някоя от тези снимки, представям си 2-3 в квадрат. 

За съжаление повечето ми негативи са в България, и имам сканове с не много висока резолюция, които няма да станат за качествен печат. А точно тези снимки са повредени още като ги получих от фотото, та...

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.