samuraika Публикувано: 27 септември, 2015 Сподели Публикувано: 27 септември, 2015 Здравейте пътешественици! Казвам се Марина, пътешественик по душа и домакин по обстоятелства (така де, като не мога да пътувам толкова, колкото ми се иска поне посрещам гости от цял свят). От много години живея в Япония, а относително от скоро успях да осъществя една отдавнашна идея-мечта : имам малка къща за гости. Обичам да пътувам и го правя винаги, когато мога. С три деца е малко по-трудно, но в ниакъв случй невъзможно. Няма да мога да съм полезна с много, познанията ми са изчерпателни само относно Япония, но с удоволствие ще помагам с информация за тази дестинация. Обмислям няколко пътувания и ще разчитам на помощ от вас - най-знаещите! 27 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 27 септември, 2015 Сподели Публикувано: 27 септември, 2015 Самурайка, аз ти се израдвах в съседната тема, че не бях видяла тази. Добре дошла и хиляди благодарности за помощта, която ми оказа миналата година за нашето пътуване. Радвам се, че си тук. :party: Връзка към коментар
luba_rizova Публикувано: 27 септември, 2015 Сподели Публикувано: 27 септември, 2015 Самурайкааа! И аз много ти се радвам! Тук си на правилноти място! А носиш и любимото ми женско име! Точно чета темата ти за живота в Япония в мамата и се кефя. Бъди здрава! 1 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 27 септември, 2015 Сподели Публикувано: 27 септември, 2015 samuraika, добре дошла! Япония е мечтана дестинация за много хора, а твоите съвети са винаги полезни! Разказите ти за начина на живот там и всички любопитни за нас подробности са много вълнуващи и интересни! Ако имаш време и желание, отвори една тема за Япония и пиши там за всичко, за което се сещаш. Има подобна тема за Белгия. 1 Връзка към коментар
samuraika Публикувано: 27 септември, 2015 Автор Сподели Публикувано: 27 септември, 2015 Благодаря за толкова топлото посрещане, наистина се чувствам на точното място. За тема за Япония ще посъбера малко сили първо. Но обещавам да помагам когато и с каквото мога. 3 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 27 септември, 2015 Сподели Публикувано: 27 септември, 2015 Добре дошла и да ти е уютно с нас! Мисля, че нямахме досега представител тооооолкова на изток! Връзка към коментар
Meidj Публикувано: 27 септември, 2015 Сподели Публикувано: 27 септември, 2015 А ще може ли да ти идваме на гости в къщата за гости? Добре дошла! 1 Връзка към коментар
samuraika Публикувано: 27 септември, 2015 Автор Сподели Публикувано: 27 септември, 2015 А ще може ли да ти идваме на гости в къщата за гости? Ама разбира се, нали е за това - за да идват гости в нея 3 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 27 септември, 2015 Сподели Публикувано: 27 септември, 2015 Може ли малко информация за къщата за гости? Къде се намира, как може да се остане в нея и т.н. Добре дошла тук, все за теб си мислех напоследък и се чудех защо не пишеш тук! Супер на време се появи! Връзка към коментар
samuraika Публикувано: 27 септември, 2015 Автор Сподели Публикувано: 27 септември, 2015 Не искам да звучи като реклама, не се регистрирах за да си набирам гости. Къщата е в Нара. Ако някой се интересува може да ми пише на лични. 3 Връзка към коментар
Добри Публикувано: 27 септември, 2015 Сподели Публикувано: 27 септември, 2015 Не искам да звучи като реклама, не се регистрирах за да си набирам гости. Къщата е в Нара. Ако някой се интересува може да ми пише на лични. Чудесно, Марина. Бъдете здрава с трите си деца и успех! В Нара срещнах доста българи. Дружно ви се покланяме целия форум като на сърна пред Тодайджи 2 Връзка към коментар
gerido Публикувано: 27 септември, 2015 Сподели Публикувано: 27 септември, 2015 Здравей ,Марина, Не ми отива много да отправя към теб репликата "добре дошла" , защото не съм ветеран във форума и съм по-скоро от четящите , а не от пътешестващите по екзотични дестинации, но искрено те приветствам. Познавам те задочно от "твоята" тема в друг форум и се радвам и знам ,че ще внесеш от интелекта си , познанията и финеса в общуването си и тук . Поздрави! 2 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 27 септември, 2015 Сподели Публикувано: 27 септември, 2015 Марина, добре дошла! Толкова интересни неща разказваш и си винаги полезна! Пиши,моля и тук! Връзка към коментар
samuraika Публикувано: 27 септември, 2015 Автор Сподели Публикувано: 27 септември, 2015 Чудесно, Марина. Бъдете здрава с трите си деца и успех! В Нара срещнах доста българи. Дружно ви се покланяме целия форум като на сърна пред Тодайджи Аз пък си мислех, че съм едничка в цялата префектура Има много студенти в Осака. Но често ходят до Нара - тя е малко като вилната зона на осакчани Ще се опитам да не бъда нахална като сърна пред Тодайджи Изумена съм колко много хора са чели "другата" тема, аз май наистина сериозно съм била объркала форума. Е, нищо де, сега се поправям. А онази тема тръгна от едно просто питане - има ли и други майки в Япония... Здравейте всички и благодаря за милите думи! Ще е чудесно, ако мога да съм от полза! 6 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 29 септември, 2015 Сподели Публикувано: 29 септември, 2015 Добре дошла. Япония е една от тези култури, които трудно разбираме понякога. Малко страни останаха такива и ще е супер да имаме човек от кухнята 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега