Прескочи до съдържание

Здравейте!

Препоръчани мнения

Здравейте пътешественици!

Казвам се Марина, пътешественик по душа и домакин по обстоятелства (така де, като не мога да пътувам толкова, колкото ми се иска поне посрещам гости от цял свят). От много години живея в Япония, а относително от скоро успях да осъществя една отдавнашна идея-мечта : имам малка къща за гости.

Обичам да пътувам и го правя винаги, когато мога. С три деца е малко по-трудно, но в ниакъв случй невъзможно. Няма да мога да съм полезна с много, познанията ми са изчерпателни само относно Япония, но с удоволствие ще помагам с информация за тази дестинация. Обмислям няколко пътувания и ще разчитам на помощ от вас - най-знаещите!

:)

• Харесвам 27
Връзка към коментар

Самурайка, аз ти се израдвах в съседната тема, че не бях видяла тази. :)

Добре дошла и хиляди благодарности за помощта, която ми оказа миналата година за нашето пътуване.

Радвам се, че си тук. :party: :party:

Връзка към коментар

Самурайкааа! И аз много ти се радвам! Тук си на правилноти място! А носиш и любимото ми женско име! Точно чета темата ти за живота в Япония в мамата и се кефя. Бъди здрава!

• Харесвам 1
Връзка към коментар

samuraika, добре дошла!  

Япония е мечтана дестинация за много хора, а твоите съвети са винаги полезни!

Разказите ти за начина на живот там и всички любопитни за нас подробности са много вълнуващи и интересни!

Ако имаш време и желание, отвори една тема за Япония и пиши там за всичко, за което се сещаш.

Има подобна тема за Белгия.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Благодаря за толкова топлото посрещане, наистина се чувствам на точното място. За тема за Япония ще посъбера малко сили първо. Но обещавам да помагам когато и с каквото мога. :giverose:

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Може ли малко информация за къщата за гости? Къде се намира, как може да се остане в нея и т.н.

Добре дошла тук, все за теб си мислех напоследък и се чудех защо не пишеш тук! Супер на време се появи!

Връзка към коментар

Не искам да звучи като реклама, не се регистрирах за да си набирам гости. Къщата е в Нара. Ако някой се интересува може да ми пише на лични.

Чудесно, Марина. Бъдете здрава с трите си деца и успех! В Нара срещнах доста българи. Дружно ви се покланяме целия форум като на сърна пред Тодайджи :)

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Здравей ,Марина, Не ми отива много да отправя към теб репликата "добре дошла" , защото не съм ветеран във форума и съм  по-скоро от четящите , а не от пътешестващите по екзотични дестинации, но искрено те приветствам. Познавам те задочно от "твоята" тема в друг форум и се радвам и знам  ,че ще внесеш от интелекта си  , познанията и финеса в общуването си и тук . Поздрави!

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Чудесно, Марина. Бъдете здрава с трите си деца и успех! В Нара срещнах доста българи. Дружно ви се покланяме целия форум като на сърна пред Тодайджи :)

Аз пък си мислех, че съм едничка в цялата префектура :rolleyes: Има много студенти в Осака. Но често ходят до Нара - тя е малко като вилната зона на осакчани :) Ще се опитам да не бъда нахална като сърна пред Тодайджи :lol:

Изумена съм колко много хора са чели "другата" тема, аз май наистина сериозно съм била объркала форума. Е, нищо де, сега се поправям. А онази тема тръгна от едно просто питане - има ли и други майки в Япония...

Здравейте всички и благодаря за милите думи! Ще е чудесно, ако мога да съм от полза!

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Добре дошла. Япония е една от тези култури, които трудно разбираме понякога. Малко страни останаха такива и ще е супер да имаме човек от кухнята :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.