Прескочи до съдържание

Представям се :)

Препоръчани мнения

... и съм много щастлива, че ви открих! Благодаря за поздрава, Георги. :) 

Казвам се Елена, но май сме много Еленки тук, та затова - с ник нейм Ема. 

Предстои ми далеееечно пътуване из Южните морета и по този повод се поразрових тук. 

Странно, че не ви открих преди 2 години, когато се отправях на най-шантавото и плашещото ми пътуване до о-в Сокотра. 

А сега отивам да чета приключенията ви!

• Харесвам 25
Връзка към коментар

Добре дошла и от мен!!!

Може,да пуснеш темичка за предстоящото пътуване.Сигурен съм,че ще получиш някой съвет а и ще е полезно за следващите отправили се към тези географски ширини. ;)

Връзка към коментар

Добре дошла!

Сигурно съм единственият магеланец, който изобщо не се интересува от Южните морета - приятно прекарване!, но много бих била благодарна, ако разкажеш за Сокотра като се върнеш от предстоящето пътуване.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Е, аз поразпитах съфорумците, пуснали съответните теми. Неудобно е някак си предварително да бия тупана. :)  :)

Childish, Сокотра е дълга тема, безкрайно шантава, но и пораждаща твърде малко интерес на този етап. Прекалено рискована дестинация - поне според всеобщото мнение. 2 години ми отне да убедя мъжа ми!  :)  :)  :)

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Е тук за сметка на това имахме хора, които отидоха до там баш по времето, когато Йемен не слизаше от заглавията на вестниците в началото на годината. И се върнаха със супер впечатления :)

Та добре дошла, де. 

• Харесвам 6
Връзка към коментар

2 години ми отне да убедя мъжа ми!  :)  :)  :)

Явно съм по-тренирана в убеждаването, отне ми доста по-малко време. А Йемен е най-готината ми екскурзия досега.

Та добре дошла сред нас. :)

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Сокотра е дълга тема, безкрайно шантава, но и пораждаща твърде малко интерес на този етап.

Здрасти и добре дошла! Твърде малко интерес? Не и тук :)

Явно съм по-тренирана в убеждаването, отне ми доста по-малко време.

Хъх, той твоят мъж... Като му кажеш „добър ден“ и почва да стяга куфарите :)

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Хъх, той твоят мъж... Като му кажеш „добър ден“ и почва да стяга куфарите :)

Тънкият момент е за къде точно ги стяга. Идеята е, че светът е див и ни зове. :)

• Харесвам 7
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.