Roje Публикувано: 16 април, 2014 Сподели Публикувано: 16 април, 2014 Ааа, не знаех това за тунизийците! Трябва да видя и на жена ми дали са на последната страница. Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 16 април, 2014 Сподели Публикувано: 16 април, 2014 (редактирано) Ааа, не знаех това за тунизийците! Трябва да видя и на жена ми дали са на последната страница.Не , че нещо но лошите не спят.Ако не е късно редактирай снимките на които се виждат трите имена и номера на паспорта ти Аха виждам , чв вече имаш нов паспорт. Нищо нека хората внимават. Редактирано 16 април, 2014 от stenk 2 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 17 април, 2014 Сподели Публикувано: 17 април, 2014 (редактирано) Ако взема да снимам печатите, ще отидат няколко страници от темата, та вместо това една колекцийка от паспортите ми от последните 20 години Визи много нямам, пътувам или с червен или със син в зависимост от дестинацията и в повечето случаи все с единият се минава без виза, ако не става, вземам този, с който визата е по-евтина или ми е по-удобно да я извадя, в зависимост къде се намирам. Опссс... малка грешка, единият е на дъщеря ми, но не ми се прави нова снимка (сините са 5). Редактирано 17 април, 2014 от FlyTraveler 6 Връзка към коментар
Roje Публикувано: 17 април, 2014 Сподели Публикувано: 17 април, 2014 Стенк, благодаря ти Връзка към коментар
Petkan Публикувано: 18 април, 2014 Сподели Публикувано: 18 април, 2014 Безсрамно си признавам, че откраднах тази идея от един друг форум, където не успя да се развие много, но тук вярвам, че има достатъчно хора с желание да се изфукат.... На мен лично винаги ми е интересно да гледам чужди печати от паспорти и визи, та се надявам тези от вас, които имат екзотики да отделят малко време да ги сканират или снимат... Запазих старият си паспорт, с който вероятно ще се разделя на по-късен етап, най-вече заради тези печати: Coco De Mer - кокосовият орех, символ на Сейшели. А ето и снимки на въпросния. женският: и съответно мъжкият: 11 Връзка към коментар
Kaloyan89 Публикувано: 12 май, 2014 Сподели Публикувано: 12 май, 2014 (редактирано) Последното ми попълнение, току що ми пристигна паспорта :-) Редактирано 12 май, 2014 от Kaloyan89 4 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 12 май, 2014 Сподели Публикувано: 12 май, 2014 Калояне, вчера търсихме полети до Гамбия и излизаше, че са спрени заради заразата от ебола. Сигурен ли си, че ще летиш. Връзка към коментар
Kaloyan89 Публикувано: 12 май, 2014 Сподели Публикувано: 12 май, 2014 Калояне, вчера търсихме полети до Гамбия и излизаше, че са спрени заради заразата от ебола. Сигурен ли си, че ще летиш. Да не сте се объркали с Гвинея? Гледах по сайтове на посослства и разни новини, но не намерих инфо за ебола в Гамбия или спряни полети. В Гамбия няма нито един потвърден случай на ебола, а Сенегал (единствената граница на Гамбия) е затворил границата си с Гвинея, където е заразата. Сега проверих 2 компании: Gambia bird и Vueling летят до там през май и юни. 1 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 12 май, 2014 Сподели Публикувано: 12 май, 2014 Абе може и да сме се объркали, че гледахме полетите на Gambia bird, но не само до Гамбия, а и до Сенегал и може и от там да идва грешката. 1 Връзка към коментар
Kaloyan89 Публикувано: 12 май, 2014 Сподели Публикувано: 12 май, 2014 Ако имате път насам заповядате :-) ще е хубаво да видя сънародници в Африка! 1 Връзка към коментар
Kaloyan89 Публикувано: 3 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 3 октомври, 2014 (редактирано) Новите ми попълнения Първоначалната multiple entry виза за Гамбия беше удължена за 3 месеца в имиграционните в Банджул, но... multiple entry не важи след удължаването. Та на връщане от първото ми посещение в Сенегал се наложи да вадя нова виза на границата спрещу 1000 даласи (20 евро), които подозирам, че служителят си прибра в джоба. Опитах се да се разправям, бях усмихнат и любезен - no way. На забележката ми "предполагам, че нямам избор, освен да платя" имиграционният ми каза - имаш избор да останеш в Сенегал (на другия ден бях на работа). Платих си като поп новата виза, но си имам ново попълнение в паспорта. Човек винаги трябва да гледа от положителната страна. Добре, че ми беше останал кеш, че най-близкият банкомат от сенегалска страна е на повече от 100 км.Имам си и попълнение от Монако, малко хора знаят, че в туристическия офис бият печати за спомен Редактирано 3 октомври, 2014 от Kaloyan89 2 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 3 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 3 октомври, 2014 Леле колко си сериозен на снимката на визата Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 3 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 3 октомври, 2014 Не бях виждала австралийска виза досега . В последно време като че лине слагат толкова много печати. Преди години на всяко влизане и излизане имаше, сега много често пропускат. Връзка към коментар
ruwenzogy Публикувано: 3 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 3 октомври, 2014 Ето някои интересни според мен визи Непалска виза Пакистанска виза Сирийска виза, която вече ще е все по-трудна да се получи Може би вече не съществуващата шенгенска И печати от Златният триъгълник - границата между Тайланд, Лаос и Бирма 9 Връзка към коментар
Kaloyan89 Публикувано: 3 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 3 октомври, 2014 Може би вече не съществуващата шенгенска Тя си съществува, отпадна за нас, но много много други се мъчат да я получат. 2 Връзка към коментар
Евгени Димитров Публикувано: 30 май, 2017 Сподели Публикувано: 30 май, 2017 (редактирано) Аз с екзотични визи не мога да се похваля. Към темата мога да добавя само печат, който много от вас имат, ама тоя е с интересна дата - 11.11.11, влизане в Турция през Капитан Андреево. И един размазан печат от Куба. Бях помолил да не ми слагат, ама кубинеца забрави и ми го джасна, а след това се хвана за главата, като същото сторих и аз, ама преди него. Маза нещо с идеята да го заличи, ама чакай ти на махнеш мастило от хартия. Във Виетнам и Камбоджа, помолих имиграционните служби да ми сложат визите върху размазания печат, че да не сменям паспорта, ама и в двете държави отказаха. В крайна сметка го подмених, добре че се бях подсигурил с полет през Канада, а не връщане в САЩ, че пак щеше да има втора инспекция и евентуално изпуснат полет, както стана първия път. Между другото, не знаех, че в Хонг Конг слагат печати. Ние не получихме такива, иначе щях да мрънкам за един. А за Макао дали има такъв? Редактирано 30 май, 2017 от Евгени Димитров Връзка към коментар
wilks Публикувано: 21 юли, 2017 Сподели Публикувано: 21 юли, 2017 Тези дни рових из едни стари неща, и случайно и напълно изненадващо за мен, открих че съм си запазил най-стария първи задграничен паспорт, издание 1991 г. още със стария герб и текст на френски. До момента живеех с мисълта, че съм го върнал, и нямах никаква представа, че съм си го оставил за сувенир Искрено му се зарадвах и поради факта, че ми е спомен от първото излизане "на запад". Една, останала вече далеч в миналото, и надявам се да не се върне отново виза. United Kingdom 1999 UK Entry permition stamp И печат на граничен контрол на летището в Пловдив - излизане и влизане 8 Връзка към коментар
ruwenzogy Публикувано: 27 юли, 2017 Сподели Публикувано: 27 юли, 2017 Да попитам понеже тези дни ще си сменям паспорта и както е известно, старите ги прибират. Не, че няма да направя опит да си го задържа, но ако все пак го вземат, може ли тайничко да си откъсна 2-3 листчета... Дали ще разберат, и ако Да, какво ще последва? Връзка към коментар
Здравко Ангел Публикувано: 27 юли, 2017 Сподели Публикувано: 27 юли, 2017 По-добре кажи, че не знаеш къде е, досега не са ни глобявали. 1 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 27 юли, 2017 Сподели Публикувано: 27 юли, 2017 (редактирано) Може ли и аз да попитам... Паспортът ми е изтекъл с близо 1год. и 4 мес. (18. 03.2016год.).Дали ще ме глобят,ако си извадя нов и колко ще е глобата.Все си мисля,че след 1год. и 6 мес. е без глоба.Някой ако знае ,моля да сподели.Благодаря предварително. Редактирано 27 юли, 2017 от Иван Попов 2 Връзка към коментар
Уатея Публикувано: 27 юли, 2017 Сподели Публикувано: 27 юли, 2017 преди 19 минути , Иван Попов каза: Може ли и аз да попитам... Паспортът ми е изтекъл с близо година и 4 месеца (18. 03.2016год.).Дали ще ми глобят,ако си извадя нов и колко ще е глобата.Все си мисля,че след година и 6месеца е без глоба.Някой ако знае ,моля да сподели.Благодаря предварително. Не е ли след 1г и 4м без глоба? 1 Връзка към коментар
Здравко Ангел Публикувано: 27 юли, 2017 Сподели Публикувано: 27 юли, 2017 31 minutes ago, Иван Попов said: Може ли и аз да попитам... Паспортът ми е изтекъл с близо година и 4 месеца (18. 03.2016год.).Дали ще ми глобят,ако си извадя нов и колко ще е глобата.Все си мисля,че след година и 6месеца е без глоба.Някой ако знае ,моля да сподели.Благодаря предварително. В повечето случаи е индивидуално. На нашите им бяха изтекли преди година и нищо не ги глобиха. 2 Връзка към коментар
Уатея Публикувано: 27 юли, 2017 Сподели Публикувано: 27 юли, 2017 До три и над 15 месеца не глобяват, ама къде съм го чела... 2 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 27 юли, 2017 Сподели Публикувано: 27 юли, 2017 Благодаря Ви за бързите отговори. Дано ми се размине глобата... 1 Връзка към коментар
cybersimo Публикувано: 27 юли, 2017 Сподели Публикувано: 27 юли, 2017 Вчера си открих паспорта с първата си американска студентска виза за Hawaii Pacific University! На паспорта ми дори пише "НР БЪЛГАРИЯ" 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега