Mary Публикувано: 9 март, 2016 Сподели Публикувано: 9 март, 2016 Информация за базарите за Великден. Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 9 март, 2016 Сподели Публикувано: 9 март, 2016 Информация за базарите за Великден. Абе какви пазари. Жена ми признава единствено ул. Мария Хилферщрасе. Като мине от началото по единия тротоар до края и после се върне по другия и ... съм по-беден с min 200-300 euro 1 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 9 март, 2016 Сподели Публикувано: 9 март, 2016 Абе какви пазари. Жена ми признава единствено ул. Мария Хилферщрасе. Като мине от началото по единия тротоар до края и после се върне по другия и ... съм по-беден с min 200-300 euro Представете си, че има хора, които харесват и други неща... Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 9 март, 2016 Сподели Публикувано: 9 март, 2016 Представете си, че има хора, които харесват и други неща... Извинявай, това беше опит за шега. Не искам да оставаш с лоши чувства - сега ще звънна във Виена и ще те информирам за Великденски базари. (това сериозно) Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 9 март, 2016 Сподели Публикувано: 9 март, 2016 (редактирано) Според агентите ми във Виена - най-живописния бил този срещу Университета в 1 бецирх. От твоя линк това трябва да е пазара Old Viennese Easter market on Freyung Enjoy Редактирано 9 март, 2016 от ven62 1 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 9 март, 2016 Сподели Публикувано: 9 март, 2016 ... . Спирам се на хотел Адмирал, защото локацията му е в центъра и си мисля, че ще спестим време от транспорт. Одобрявате ли моя избор ? Приемам всякакви предложения относно препоръчани от вас хотели, особено, ако имате собствени впечатления. Хвърли едно око на airbnb. За Виена може да се окаже добър избор. Относно транспорта - не се впечатлявай/подготвяй предварително. Почти всички по-важни забележителности са на пешеходно разстояние. Връзка към коментар
Darinita Публикувано: 9 март, 2016 Сподели Публикувано: 9 март, 2016 До сега не съм ползвала airbnb, защото ми се струва доста сложно-среща със собственика, предаване на ключове и т.н. Винаги съм ползвала Booking.com, макар че цените през Booking са по-високи. Преиемам всякакви предложения за хотели в централната част на Виена, особено ако имате собствени впе Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 9 март, 2016 Сподели Публикувано: 9 март, 2016 До сега не съм ползвала airbnb, защото ми се струва доста сложно-среща със собственика, предаване на ключове и т.н. Винаги съм ползвала Booking.com, макар че цените през Booking са по-високи. Преиемам всякакви предложения за хотели в централната част на Виена, особено ако имате собствени впе Винаги има първи път. Горещо ти препоръчвам да не отхвърляш airbnb с лека ръка. Ако те набара Георги ... хм ... направо ще те изключи от форума. (Хей, това е шега, да си кажа, ,,, че днес не ме разбраха в една друга тема) 2 Връзка към коментар
Mery Публикувано: 11 март, 2016 Сподели Публикувано: 11 март, 2016 Кандидати за концерта на АС DС на 19 май? Връзка към коментар
The rider Публикувано: 1 април, 2016 Сподели Публикувано: 1 април, 2016 За деца до 15 г. еднократният билет е 1,10 нали така? Доколкото видях за тях няма 24 и 72 часови карти. Другият вариант май е безплатно пътуване с възрастен с Виена кард, която от днес за съжалени е по-скъпа с 3 евра. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега