Прескочи до съдържание

MakeMyTrip - периодични промоции

Препоръчани мнения

INTHTLSALЕ ДО 60% до 4300 рупии при минимум 3 нощувки.

Този купон за какви хотели важи? Опитах за 4 нощувки, но ми дава, че купонът е неприложим. MMTAPPYHOURS също не ми го дава, както и HTLAPP. Единствено HTLOFF ми свали 2200 рупии за 3 нощувки.

Връзка към коментар

Аз току-що букнах същия хотел в Тайланд за 3-ти път...  :lol: Първоначално в Booking го резервирах за 93€ за 4 нощувки, после през Agoda за 79€ и сега през индийците за 66€  :lol:

Вярно все още не били за отписване!  :P

Кодът, който използвах, беше HTLOFF и ми свали 2200 INR за резервация през февруари.

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Още една "червена точка" за индийците! Букнах хотел в Ларнака за 1 нощувка за 20.42€ с отстъпка с INTHTLOFF. Цената за същата стая в Booking e 38€.

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Още една "червена точка" за индийците! Букнах хотел в Ларнака за 1 нощувка за 20.42€ с отстъпка с INTHTLOFF. Цената за същата стая в Booking e 38€.

С INTHTLBEST дава по-голяма отстъка от INTHTLOFF, поне през компютъра.  Пъвия код дава 50%  до 3800 рупии, а твоя 25% до 1500. Защо не пробваш с него.

Редактирано от nino
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

С INTHTLBEST дава по-голяма отстъка от INTHTLOFF, поне през компютъра.  Пъвия код дава 50%  до 3800 рупии, а твоя 25% до 1500. Защо не пробваш с него.

INTHTLBEST е за минимум 3 нощувки, а аз писах, че резервирам само 1 нощувка. :)

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Поединични резервации според мен са си най-изгодни. Задължително през компютър. Утре нещата могат да се променят де. Направих си две такива за Брюксел за хотел за 40 евро срещу 95 в Букинг. Друг огромен плюс за индийците е, че връщат парите при отменена резервация, пише за 5 работни дни, реално са до 2 дена.

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Eх, направих и аз моята първа резервация тук. По-добре късно, отколкото никога :P

Една нощувка в Доха за 58 евро, при най-ниска цена от други сайтове от 80 евро. При няколко други хотела нямаше изгодна разлика, която да ме накара да използвам индийците.

• Харесвам 9
Връзка към коментар

Отдавна следя темата, но досега не съм ползвал MMT. Интересуват ме някои неша - сега доколкото видях, няма разлика дали е букнато през приложение или компютър, както преди време ? В индийска валута ли плащате ? В момента гледам един хотел с код INTHTLOFF с отстъпка 1500 рупии - което е около 22 $ или греша ?

Връзка към коментар

Преди последната стъпка при плащането излиза цената в евро(за ориентир), но в извлеченията по картите плащанията са ми в рупии. Интересното е ,че ми превалутира по различен начин плащания в рамките на минути-когато дробих нощувките, но за мен разликите не бяха нещо фатално.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Показва цената в рупии и евро , но понякога цената в евро която плащаш е леко по-висока. Използват ориентировъчен курс който е леко заблуждаващ.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

и аз да питам, резервирах веднъж с тях, всичко ок. Накрая ми даде някакъв персонален код за отстъпка, който да ползвам при следваща резервация. Аз мислех, че ще го получа и по мейл и не го запазих. Обаче нищо не получих. Чудя се, този персонален код дали се комбинира с другите кодове или можеш да ползваш само един?

Връзка към коментар

И аз направих първата си резервация през тях, много съм доволна от резултата :) студио за 2 в Будапеща за 3 нощувки - 46 евро, с безплатна анулация до 3дни преди настанаване, при цена в Букинг 98евро. Благодаря ви :)

• Харесвам 4
Връзка към коментар

и аз да питам, резервирах веднъж с тях, всичко ок. Накрая ми даде някакъв персонален код за отстъпка, който да ползвам при следваща резервация. Аз мислех, че ще го получа и по мейл и не го запазих. Обаче нищо не получих. Чудя се, този персонален код дали се комбинира с другите кодове или можеш да ползваш само един?

Малко по-нагоре в темата е описано ползването на отстъпка чрез резервационния код.Ползва се самостоятелно еднократно,но  може да се получи верижна реакция,ако резервираш последователно по една нощувка и въвеждаш кода от предходната резервация.Задължително пращат потвърждение по мейла,но понякога се бавят.

В момента е далеч по изгодно да използваш кодовете описани по горе(INTHTLOFF,INTHTSALE  ако е за повече от 3 нощувки или HTLOFF ако е за 1 или 2 н-ки)

Аз се възползвах от HTLOFF за две нощувки в Атина - разлика с букинг-70лв. :)

Редактирано от Мари Николова
  • Харесвам 4
Връзка към коментар

И аз направих първата си резервация през тях, много съм доволна от резултата :) студио за 2 в Будапеща за 3 нощувки - 46 евро, с безплатна анулация до 3дни преди настанаване, при цена в Букинг 98евро. Благодаря ви :)

А може  ли да споделиш какво резервира в Будапеща? Благодаря!

Връзка към коментар

Първия ми опит с платформата се оказа лош при мен.

Днес резервирах хотел за след два дни в София.

Иска ми 3д код и накрая даде грешка.

Проверих в сметката и парите бяха взети,  получих мейл, където ми пишеше, че съм в процес на обработване.

След още 5 мин, пристигна друг мейл, където първо пишеше, че резервацията е потвърдена, но отдолу пишеш, че са се опитвали да се свържат с мен на измисления индийски телефон неуспешно.

Последва над 10 мин звънене, чакане и говорене с оператор.

Накрая обявиха, че трябвало да чакам още поне 6 часа за потвърждение. В случай, че не получа такова, щели да върнат парите.

Много тъпо, понеже хотела ми трябва за след 2 дни и чак утре ще знам има ли такъв или не.

Звъннах и на хотела, казаха, че нямат резервация за сега.

Връзка към коментар

Първия ми опит с платформата се оказа лош при мен.

Днес резервирах хотел за след два дни в София.

Иска ми 3д код и накрая даде грешка.

Проверих в сметката и парите бяха взети,  получих мейл, където ми пишеше, че съм в процес на обработване.

След още 5 мин, пристигна друг мейл, където първо пишеше, че резервацията е потвърдена, но отдолу пишеш, че са се опитвали да се свържат с мен на измисления индийски телефон неуспешно.

Последва над 10 мин звънене, чакане и говорене с оператор.

Накрая обявиха, че трябвало да чакам още поне 6 часа за потвърждение. В случай, че не получа такова, щели да върнат парите.

Много тъпо, понеже хотела ми трябва за след 2 дни и чак утре ще знам има ли такъв или не.

Звъннах и на хотела, казаха, че нямат резервация за сега.

Извинявай, но понеже и аз получих мейл, че са ме търсили на телефона, да те попитам по какъв начин си се свързал с тях, колко те таксуваха?Аз им писах мейл преди 2 седмици, но нямам никакъв отговор.

Връзка към коментар

Звънях на посочените в мейла телефони в Индия.

Аз говоря без пари и не знам колко биха те таксували.

Вече минаха 12 часа и няма друг мейл, май това ще ми е първи и последен опит с тях..

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.