Ledda Публикувано: 27 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 27 октомври, 2016 HTLAPP не работи при мен. В момента пробвах зa 2 нощувки: MMTAPPYHOURS -2000Rs - само на мобилното, HTLOFF -2200Rs - и на мобилното, и на компютъра. Цената на нощувките е 2х4300Rs. 2 Връзка към коментар
elmapl Публикувано: 27 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 27 октомври, 2016 INTHTLSALЕ ДО 60% до 4300 рупии при минимум 3 нощувки. 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 27 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 27 октомври, 2016 INTHTLSALЕ ДО 60% до 4300 рупии при минимум 3 нощувки. Този купон за какви хотели важи? Опитах за 4 нощувки, но ми дава, че купонът е неприложим. MMTAPPYHOURS също не ми го дава, както и HTLAPP. Единствено HTLOFF ми свали 2200 рупии за 3 нощувки. Връзка към коментар
elmapl Публикувано: 27 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 27 октомври, 2016 Кодът при мен работи с европейски хотели за януари - февруари 2017 г. Но не е персонален код. По-скоро има някакво ограничение за периода. Връзка към коментар
chandni Публикувано: 27 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 27 октомври, 2016 Аз току-що букнах същия хотел в Тайланд за 3-ти път... Първоначално в Booking го резервирах за 93€ за 4 нощувки, после през Agoda за 79€ и сега през индийците за 66€ Вярно все още не били за отписване! Кодът, който използвах, беше HTLOFF и ми свали 2200 INR за резервация през февруари. 6 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 27 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 27 октомври, 2016 Още една "червена точка" за индийците! Букнах хотел в Ларнака за 1 нощувка за 20.42€ с отстъпка с INTHTLOFF. Цената за същата стая в Booking e 38€. 4 Връзка към коментар
nino Публикувано: 27 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 27 октомври, 2016 (редактирано) Още една "червена точка" за индийците! Букнах хотел в Ларнака за 1 нощувка за 20.42€ с отстъпка с INTHTLOFF. Цената за същата стая в Booking e 38€. С INTHTLBEST дава по-голяма отстъка от INTHTLOFF, поне през компютъра. Пъвия код дава 50% до 3800 рупии, а твоя 25% до 1500. Защо не пробваш с него. Редактирано 27 октомври, 2016 от nino 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 27 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 27 октомври, 2016 С INTHTLBEST дава по-голяма отстъка от INTHTLOFF, поне през компютъра. Пъвия код дава 50% до 3800 рупии, а твоя 25% до 1500. Защо не пробваш с него. INTHTLBEST е за минимум 3 нощувки, а аз писах, че резервирам само 1 нощувка. 2 Връзка към коментар
Kamen Публикувано: 27 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 27 октомври, 2016 Поединични резервации според мен са си най-изгодни. Задължително през компютър. Утре нещата могат да се променят де. Направих си две такива за Брюксел за хотел за 40 евро срещу 95 в Букинг. Друг огромен плюс за индийците е, че връщат парите при отменена резервация, пише за 5 работни дни, реално са до 2 дена. 4 Връзка към коментар
Oshko Публикувано: 28 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 28 октомври, 2016 Eх, направих и аз моята първа резервация тук. По-добре късно, отколкото никога Една нощувка в Доха за 58 евро, при най-ниска цена от други сайтове от 80 евро. При няколко други хотела нямаше изгодна разлика, която да ме накара да използвам индийците. 9 Връзка към коментар
edbloom Публикувано: 29 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 29 октомври, 2016 Отдавна следя темата, но досега не съм ползвал MMT. Интересуват ме някои неша - сега доколкото видях, няма разлика дали е букнато през приложение или компютър, както преди време ? В индийска валута ли плащате ? В момента гледам един хотел с код INTHTLOFF с отстъпка 1500 рупии - което е около 22 $ или греша ? Връзка към коментар
bobole4e Публикувано: 29 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 29 октомври, 2016 Преди последната стъпка при плащането излиза цената в евро(за ориентир), но в извлеченията по картите плащанията са ми в рупии. Интересното е ,че ми превалутира по различен начин плащания в рамките на минути-когато дробих нощувките, но за мен разликите не бяха нещо фатално. 1 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 29 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 29 октомври, 2016 Показва цената в рупии и евро , но понякога цената в евро която плащаш е леко по-висока. Използват ориентировъчен курс който е леко заблуждаващ. 1 Връзка към коментар
edbloom Публикувано: 29 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 29 октомври, 2016 Хайде и аз резервирах за първи път с тях - 2 нощувки с INTHTLOFF за 51,26 евро, в booking 80 Мерси много за темата и информацията 9 Връзка към коментар
mamaivy Публикувано: 29 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 29 октомври, 2016 Аз да попитам-в момента на плащането променяте ли тел.номер и попълвате ли частта с адрес,държава,град... Връзка към коментар
iMari Публикувано: 29 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 29 октомври, 2016 Какъвто и тел.номер да дадеш, отпред ти слага кода на Индия автоматично.А в полето за адрес и т.н. си попълваш актуалните ти данни,няма проблем. 1 Връзка към коментар
water Публикувано: 29 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 29 октомври, 2016 и аз да питам, резервирах веднъж с тях, всичко ок. Накрая ми даде някакъв персонален код за отстъпка, който да ползвам при следваща резервация. Аз мислех, че ще го получа и по мейл и не го запазих. Обаче нищо не получих. Чудя се, този персонален код дали се комбинира с другите кодове или можеш да ползваш само един? Връзка към коментар
mamaivy Публикувано: 29 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 29 октомври, 2016 Две нощувки в Будапеща 63.68Е при цена в Букинг 231лв. /с 26% отстъпка/ .Как да не е доволен човек?! 6 Връзка към коментар
ESK Публикувано: 29 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 29 октомври, 2016 И аз направих първата си резервация през тях, много съм доволна от резултата студио за 2 в Будапеща за 3 нощувки - 46 евро, с безплатна анулация до 3дни преди настанаване, при цена в Букинг 98евро. Благодаря ви 4 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 29 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 29 октомври, 2016 (редактирано) и аз да питам, резервирах веднъж с тях, всичко ок. Накрая ми даде някакъв персонален код за отстъпка, който да ползвам при следваща резервация. Аз мислех, че ще го получа и по мейл и не го запазих. Обаче нищо не получих. Чудя се, този персонален код дали се комбинира с другите кодове или можеш да ползваш само един? Малко по-нагоре в темата е описано ползването на отстъпка чрез резервационния код.Ползва се самостоятелно еднократно,но може да се получи верижна реакция,ако резервираш последователно по една нощувка и въвеждаш кода от предходната резервация.Задължително пращат потвърждение по мейла,но понякога се бавят. В момента е далеч по изгодно да използваш кодовете описани по горе(INTHTLOFF,INTHTSALE ако е за повече от 3 нощувки или HTLOFF ако е за 1 или 2 н-ки) Аз се възползвах от HTLOFF за две нощувки в Атина - разлика с букинг-70лв. Редактирано 29 октомври, 2016 от Мари Николова 4 Връзка към коментар
water Публикувано: 29 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 29 октомври, 2016 Благодаря! Връзка към коментар
Bogiana Публикувано: 29 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 29 октомври, 2016 И аз направих първата си резервация през тях, много съм доволна от резултата студио за 2 в Будапеща за 3 нощувки - 46 евро, с безплатна анулация до 3дни преди настанаване, при цена в Букинг 98евро. Благодаря ви А може ли да споделиш какво резервира в Будапеща? Благодаря! Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 1 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 1 ноември, 2016 Първия ми опит с платформата се оказа лош при мен. Днес резервирах хотел за след два дни в София. Иска ми 3д код и накрая даде грешка. Проверих в сметката и парите бяха взети, получих мейл, където ми пишеше, че съм в процес на обработване. След още 5 мин, пристигна друг мейл, където първо пишеше, че резервацията е потвърдена, но отдолу пишеш, че са се опитвали да се свържат с мен на измисления индийски телефон неуспешно. Последва над 10 мин звънене, чакане и говорене с оператор. Накрая обявиха, че трябвало да чакам още поне 6 часа за потвърждение. В случай, че не получа такова, щели да върнат парите. Много тъпо, понеже хотела ми трябва за след 2 дни и чак утре ще знам има ли такъв или не. Звъннах и на хотела, казаха, че нямат резервация за сега. Връзка към коментар
alex0001 Публикувано: 2 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 2 ноември, 2016 Първия ми опит с платформата се оказа лош при мен. Днес резервирах хотел за след два дни в София. Иска ми 3д код и накрая даде грешка. Проверих в сметката и парите бяха взети, получих мейл, където ми пишеше, че съм в процес на обработване. След още 5 мин, пристигна друг мейл, където първо пишеше, че резервацията е потвърдена, но отдолу пишеш, че са се опитвали да се свържат с мен на измисления индийски телефон неуспешно. Последва над 10 мин звънене, чакане и говорене с оператор. Накрая обявиха, че трябвало да чакам още поне 6 часа за потвърждение. В случай, че не получа такова, щели да върнат парите. Много тъпо, понеже хотела ми трябва за след 2 дни и чак утре ще знам има ли такъв или не. Звъннах и на хотела, казаха, че нямат резервация за сега. Извинявай, но понеже и аз получих мейл, че са ме търсили на телефона, да те попитам по какъв начин си се свързал с тях, колко те таксуваха?Аз им писах мейл преди 2 седмици, но нямам никакъв отговор. Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 2 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 2 ноември, 2016 Звънях на посочените в мейла телефони в Индия. Аз говоря без пари и не знам колко биха те таксували. Вече минаха 12 часа и няма друг мейл, май това ще ми е първи и последен опит с тях.. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега