Alexander Публикувано: 26 юни, 2017 Публикувано: 26 юни, 2017 Получих си кешбека от кода BOOKTRIP. 15
nadeto_nn Публикувано: 27 юни, 2017 Публикувано: 27 юни, 2017 А някой резервивал ли е хотели около Созопол или северна Гърция. Не мога да открия почти нищо и не знам как да ги търся ли??
rik4o Публикувано: 27 юни, 2017 Публикувано: 27 юни, 2017 преди 1 минута , nadeto_nn каза: А някой резервивал ли е хотели около Созопол или северна Гърция. Не мога да открия почти нищо и не знам как да ги търся ли?? За Северна Гърция - трудна работа. Пробвал съм да търся, аз поне не открих.
kali Публикувано: 27 юни, 2017 Публикувано: 27 юни, 2017 За Северна Гърция съм намирала хотели с търсене на Chalkidiki, Sithonia, Kassandra и Thasos Island. Само че нищо не си харесах, когато търсех преди около месец, повечето места за настаняване предлагаха плащане на място и съответно не приемаха кодове.
bad kid Публикувано: 27 юни, 2017 Публикувано: 27 юни, 2017 Пратиха ми на мейл ваучера за следващата седмица, като плащането е в хотела, пише да го разпечатам. предишните 3 резервации се чекирах само с име, но те бяха платени през ММТ, да търся ли принтер?
Дани Магелани Публикувано: 27 юни, 2017 Публикувано: 27 юни, 2017 преди 3 минути , bad kid каза: Пратиха ми на мейл ваучера за следващата седмица, като плащането е в хотела, пише да го разпечатам. предишните 3 резервации се чекирах само с име, но те бяха платени през ММТ, да търся ли принтер? В Макао плащах на място и се наложи да показвам на телефона валчера, понеже си изяснявахме сумата. Добре е да го имаш при спор. 2
Olianata Публикувано: 29 юни, 2017 Публикувано: 29 юни, 2017 И аз си получих кешбека от кода BOOKTRIP,1на нощувка в Банско със закуска и вечеря ми излезе 52лв и с кешбека-32лв. Да ви питам нещо,заради кода направих нов акаунт и там ми дават програма за 4нощувки имам право на 5та безплатна до3500 рупии,някой ползвал ли е това? 1
neuromancer Публикувано: 3 юли, 2017 Публикувано: 3 юли, 2017 Ревюто на хотел Flamingo го преместих в специалната тема за ревюта
Eti* Публикувано: 3 юли, 2017 Публикувано: 3 юли, 2017 Мили хора, помагайте ми!Резервирала съм два хотела с безплатна анулация до края на ноември. Парите ми са вече изтеглени! Всеки път ли е така и ако сега ги анулирам, ще ми бъдат ли възстановени парите? Благодаря!
Vyara Публикувано: 3 юли, 2017 Публикувано: 3 юли, 2017 ДА, така ва е практиката им. Няма страшно ако анулираш ще ти възстановят. 2
Eti* Публикувано: 3 юли, 2017 Публикувано: 3 юли, 2017 Благодаря ви много! Че 1500 лева изтеглени ми дойдоха като гръм от ясно небе! За колко време възстановяват парите?
vorbis Публикувано: 4 юли, 2017 Публикувано: 4 юли, 2017 А в някои случаи и до седмица, в зависимост от банката.
Hollywood Публикувано: 4 юли, 2017 Публикувано: 4 юли, 2017 преди 27 минути , vorbis каза: А в някои случаи и до седмица, в зависимост от банката. Не се занимавай да чакаш. Отиди в банката, попълни бланката, ако искат приложи и безплатната отменя и готово. След часове са ти облокирани. 1
neuromancer Публикувано: 4 юли, 2017 Публикувано: 4 юли, 2017 Тук не става въпрос за блокирани пари, а за предплащане, доколкото разбирам. Ако в условията на хотела си пише предплата, те са си в правото да си вземат парите предварително и искания за връщане първо са неправомерни и второ водят до такси в зависимост от банката ("необоснована рекламация"). 1
bad kid Публикувано: 4 юли, 2017 Публикувано: 4 юли, 2017 Да, сумата я теглят, освен ако резервацията не е с опция плащане в хотела. Банката със сигурност няма как да ускори връщането.
Hollywood Публикувано: 4 юли, 2017 Публикувано: 4 юли, 2017 (редактирано) преди 30 минути , neuromancer каза: Тук не става въпрос за блокирани пари, а за предплащане, доколкото разбирам. Ако в условията на хотела си пише предплата, те са си в правото да си вземат парите предварително и искания за връщане първо са неправомерни и второ водят до такси в зависимост от банката ("необоснована рекламация"). "необоснована рекламация") е съвсем друго, чака отблокиране на платена сума незнайно кога. Ако не става, да си смени банката. Редактирано 4 юли, 2017 от Hollywood
neuromancer Публикувано: 4 юли, 2017 Публикувано: 4 юли, 2017 Аз точно имам предвид, че в случая не става въпрос, че чака отблокиране на сума, а за предплащане на нощувката.
alienad Публикувано: 4 юли, 2017 Публикувано: 4 юли, 2017 Днес цял ден не мога да си вляза в профила на MMT от компютъра (вчера нямаше проблем). Някой имал ли е такъв проблем? От GSM-а става. Пробвах на различни компютри и все дава "Непозната грешка. Опитай отново.".
Ivan Ivanich Публикувано: 4 юли, 2017 Публикувано: 4 юли, 2017 И при мен е така, явно имат някакъв проблем. 1
stanislavpp Публикувано: 4 юли, 2017 Публикувано: 4 юли, 2017 На десктопа версията на айпада влизам безпроблемно !
niktz Публикувано: 5 юли, 2017 Публикувано: 5 юли, 2017 Здравейте! Интересувам се как мога да направя 5 резервации използвайки кода BOOKTRIP? Знам,че е възможно само веднъж да се използва...Предполагам,че ако регистрирам 5 мейла различни и създам 5 профила с моето име..., ще мога да се възползвам от този код 5 пъти...Проблем ли е, че и петте резервации ще бъдат платени с една карта? И разбира се, не мога да верифицирам телефона си...Надявам се че също няма да бъде проблем ако го подам и в петте акаунта...Благодаря Ви предварително!
saved_ Публикувано: 6 юли, 2017 Публикувано: 6 юли, 2017 Охх, и аз търся хотелче в Исландия, някой има ли някакви идеи. И всъщност в момента има ли активни кодове и отстъпки?
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега