nadeto_nn Публикувано: 6 юли, 2017 Публикувано: 6 юли, 2017 Здравейте, аз търся хотел за Каваците, някой да е срещал нещо???
Ledda Публикувано: 6 юли, 2017 Публикувано: 6 юли, 2017 Да, освен BOOKTRIP, BOOKHOTEL и BOOKSEARCH също действат, но са по-слабички - (-2000INR и 1000INR cashback).
tougherty Публикувано: 6 юли, 2017 Публикувано: 6 юли, 2017 Няма хотел на Каваците в makemytrip, Наде. Виж хотел Марант през booking или през сайтовете за колективно пазаруване. 2
nino Публикувано: 7 юли, 2017 Публикувано: 7 юли, 2017 20 hours ago, Boo said: Валиден ли е още код BOOKTRIP ? Да.
Boo Публикувано: 7 юли, 2017 Публикувано: 7 юли, 2017 преди 23 часа, Ledda каза: Да, освен BOOKTRIP, BOOKHOTEL и BOOKSEARCH също действат, но са по-слабички - (-2000INR и 1000INR cashback). Много благодаря. 1
Дани Магелани Публикувано: 7 юли, 2017 Публикувано: 7 юли, 2017 За пръв път на имейл ми изпратиха и фактура за резервацията, а не само валчер. Това за информация на хората, които решат да ползват сайта при командировки. 1
Marisha Публикувано: 7 юли, 2017 Публикувано: 7 юли, 2017 И аз днес имам 2 фактури за 2 резервации през юли.
antea Публикувано: 7 юли, 2017 Публикувано: 7 юли, 2017 сещате ли се за някой код /извън тези, които излизат автоматично/, който да е приложим и добър за повече от 5-6 нощувки?
chandni Публикувано: 7 юли, 2017 Публикувано: 7 юли, 2017 Няма код, който да ти е изгоден за 5-6 нощувки. За толкова нощувки най-изгодно е да ги разделиш на 3х2 или 2х3 в зависимост от наличните купони.
iMari Публикувано: 7 юли, 2017 Публикувано: 7 юли, 2017 Или да си направиш 5-6 профила и да действаш с BooktripТова е най-изгодно в момента. 2
margarettod Публикувано: 7 юли, 2017 Публикувано: 7 юли, 2017 При минимум 3 нощувки излиза код USERBEST с максимален дискаунт до 6000 рупии. Изпробван е за хотел във Варна. 1
AlexandraKo Публикувано: 7 юли, 2017 Публикувано: 7 юли, 2017 Преди 1 час, Мари Николова каза: Или да си направиш 5-6 профила и да действаш с BooktripТова е най-изгодно в момента. А на тези 5-6 профила различни ли адреси на ел.поща са необходми?
alienad Публикувано: 7 юли, 2017 Публикувано: 7 юли, 2017 преди 11 минути , AlexandraKo каза: А на тези 5-6 профила различни ли адреси на ел.поща са необходми? Мисля, че да. Поне при мен са различни ел. пощи. 2
chandni Публикувано: 7 юли, 2017 Публикувано: 7 юли, 2017 преди 59 минути , AlexandraKo каза: А на тези 5-6 профила различни ли адреси на ел.поща са необходми? И различни карти. А @Георги Матеев говореше нещо и за различни устройства, но за тях не знам със сигурност. 1
Георги Матеев Публикувано: 7 юли, 2017 Публикувано: 7 юли, 2017 преди 10 минути , chandni каза: И различни карти. А @Георги Матеев говореше нещо и за различни устройства, но за тях не знам със сигурност. Напоследък поолабиха нещата и правя резервации от различни акаунти на едно и също устройство. 1
reinamarsela Публикувано: 7 юли, 2017 Публикувано: 7 юли, 2017 Много се извинявам, навярно на много от вас ще се стори тъпо питането ми ..... Когато използвам въпросните кодове??? Тръгвам да правя резервация за на хотел, който е намален и след като въведа кода, ми премахва първото намаление и тогава ми дава отстъпка, а на немалените, ми пише , че не приема?!??! Къде е магията?!?!? Благодаря предарително
И. М. Публикувано: 7 юли, 2017 Публикувано: 7 юли, 2017 11 minutes ago, reinamarsela said: Много се извинявам, навярно на много от вас ще се стори тъпо питането ми ..... Когато използвам въпросните кодове??? Тръгвам да правя резервация за на хотел, който е намален и след като въведа кода, ми премахва първото намаление и тогава ми дава отстъпка, а на немалените, ми пише , че не приема?!??! Къде е магията?!?!? Благодаря предарително On 5/8/2017 at 2:55 PM, И. М. said: Доколкото си спомням някъде попълвах и името на банката On 5/8/2017 at 2:55 PM, И. М. said: Доколкото си спомням някъде попълвах и името на банката Не се отказвай. Само първият път е по-сложно, след това данните се генерират автоматично. И аз за пръв път резервирах през ММТ и спестих около 300 евро за 8 нощувки спрямо букинг. On 4/26/2017 at 2:19 PM, Щастливеца said: Лошо. Изтече демек. Съжалявам за предишният ми пост, ама не знам как го направих без да искам, а също така незнам дали мога да го изтрия - ако някой ми каже ще се радвам да не изпадам в такива ситуации и за напред
И. М. Публикувано: 7 юли, 2017 Публикувано: 7 юли, 2017 и аз не съм много опитна, но вероятно не всички кодове са приложими за различните дестинации и брой на нощувки. Така че автоматично зададените може и да са най-добрите за конкретния случай. Иначе в ММТ можеш да прочиташ предварително за какво са конкретните кодове. Дано да съм права и да не съм те объркала.
Vyara Публикувано: 7 юли, 2017 Публикувано: 7 юли, 2017 Аз ползвах БООКТРИП през 3 профила с една карта. 3
Звелина Публикувано: 7 юли, 2017 Публикувано: 7 юли, 2017 Минава ли плащане с един Пейпал на няколко акаунта?
alienad Публикувано: 7 юли, 2017 Публикувано: 7 юли, 2017 преди 1 минута , Звелина каза: Минава ли плащане с един Пейпал на няколко акаунта? Да, това съм го пробвала. 4
Звелина Публикувано: 7 юли, 2017 Публикувано: 7 юли, 2017 DREAMSALE се появи в момента, работи за две нощувки. 1
christuff Публикувано: 7 юли, 2017 Публикувано: 7 юли, 2017 (редактирано) преди 9 минути , Звелина каза: DREAMSALE се появи в момента, работи за две нощувки. Колко процента дава този код? Редактирано 7 юли, 2017 от christuff
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега