Прескочи до съдържание

MakeMyTrip - периодични промоции

Препоръчани мнения

Публикувано:

Работят кодовете.За нощувки над 4000 рупии.За хотели без намаление с други кодове не стават,поне при мен не работят.И не трябва да си го ползвала вече кода

Публикувано:
преди 9 минути , Branko каза:

Работят кодовете.За нощувки над 4000 рупии.За хотели без намаление с други кодове не стават,поне при мен не работят.И не трябва да си го ползвала вече кода

Т.е, За намален вече хотел , използваш ΒΟΟΚTRIP и ти намалява с още ?

Публикувано: (редактирано)
преди 8 минути , reinamarsela каза:

Т.е, За намален вече хотел , използваш ΒΟΟΚTRIP и ти намалява с още ?

Не,идеята на този код е да се ползва за по една нощувка при цена над 4000рупии.Когато го сложиш ръчно в полето за купон,намалението което дава автоматично излизащия купон като INTLSALE например отпада.Предимствата на ΒΟΟΚTRIP са,че смъква веднага 2500рупии и ти дава до 1500 рупии като кешбек в портфейла 10 дни след чек аут,които можеш да ползваш за бъдещи резервации.Реално намалението е доста по-голямо отколкото с другите купони.

Особеното е,че трябва да се регистрира нов профил(имейл)за всяка нощувка,защото купона важи по веднъж на потребител.

Редактирано от Мари Николова
  • Харесвам 4
Публикувано:
преди 2 минути , Мари Николова каза:

Не,идеята на този код е да се ползва за по една нощувка при цена над 4000рупии.Когато го сложиш ръчно в полето за купон,намалението което дава автоматично излизащия купон като INTLSALE например отпада.Предимствата на ΒΟΟΚTRIP са,че смъква веднага 2500рупии и ти дава до 1500 рупии като кешбек в портфейла 10 дни след чек аут,които можеш да ползваш за бъдещи резервации.

Хиляди благодарности за изчерпателния отговор!!! А би ли ми казала , как стоят нещата с Μy wallet. Мога ли да направа резевация за където и да било и след това да я отменя и да използвам "портфейла". Веднага ли смъква цената или е кешбак?

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 3 минути , Мари Николова каза:

Не,при отмяна отпада кешбека.

Не, не, мисълта ми беше за използването на "портфейла". Наистина ли намалява цената с до 40%

Публикувано:

Един бърз въпрос :  Скоро ползвах хотел и ми начислиха 45eurо такса почистване. Казаха ми, че това е стандартно, в MMT ваучера е описано, че няма Extra Charges освен 2.4euro/човек регионална такса. В този случай имам ли право да се оплаквам на някого или всичко е минало и заминало и просто да си остана с хубавия спомен от гледките от хотел Белведере :)

Публикувано:

Ако не го пише никъде - имаш право. Прати им копия на доказателството за плащане.

• Харесвам 2
Публикувано:

Моля, споделете малко повече за плащане през ММТ с карта - с кои карти на кои банки манава плащане? Аз пробвах с visa от Societe, но не става.

Публикувано:
преди 18 минути , Dani Magelan каза:

Дайнерс не минава.

Не е вярно.

Дани Магелани
Публикувано:
преди 11 часа, macf1an каза:

Не е вярно.

Как го правиш? Говорих с Дайнерс. Казаха, че проблема не е при тях, а в сайта от който пазарувам.

Публикувано:
преди 29 минути , Dani Magelan каза:

Как го правиш? Говорих с Дайнерс. Казаха, че проблема не е при тях, а в сайта от който пазарувам.

https://magelanci.com/search/?q=Дайнърс&item=5485&type=forums_topic&sortby=newest&page=1

Публикувано:
12 hours ago, Dani Magelan said:

MasterCard на ОББ  минава.

•  

Дайнерс не минава.

•  

С Дайнерс си минава съвсем нормално  плащането, но забелязах, че с разплащане например с MasterCard на ОББ или на Уникредит курсът на рупиите спрямо лева е по-добър.

Публикувано:
преди 17 часа, reinamarsela каза:

Не, не, мисълта ми беше за използването на "портфейла". Наистина ли намалява цената с до 40%

Извинявай,не разбирам въпроса.Размера на кешбека се изписва след като въведеш кода.Начислява се в портфейла до десет дни след като напуснеш хотела.Тогава чак можеш да го ползваш.

Публикувано:
преди 26 минути , Мари Николова каза:

Извинявай,не разбирам въпроса.Размера на кешбека се изписва след като въведеш кода.Начислява се в портфейла до десет дни след като напуснеш хотела.Тогава чак можеш да го ползваш.

Аз се извинявам, че може би не се изказвам правилно. Мисълта ми беше за намаленията, които дава след използване на ΜΥ WALLET . След като си избера хотел и започна резервацията, ми изписва "Спести 1600 инд.рупии (примерно) използвайки MY WALLET" Та въпроса ми е дава ли такава отстъпки ако го използвам?

преди 4 минути , Ivko каза:

Код USEURBEST ми даде 6.000 INR за хотел в Бари

Резервира ли?

Публикувано:
преди 1 минута , reinamarsela каза:

Аз се извинявам, че може би не се изказвам правилно. Мисълта ми беше за намаленията, които дава след използване на ΜΥ WALLET . След като си избера хотел и започна резервацията, ми изписва "Спести 1600 инд.рупии (примерно) използвайки MY WALLET" Та въпроса ми е дава ли такава отстъпки ако го използвам?

Резервира ли?

Ами чудя се още не съм дал Book хахах,а след като пише безплатна анулация и плащане на място пак ли ти блокират сумата от сметката?>

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.