Прескочи до съдържание

Размяна на коледни подаръци - сезон 2015

Георги

Препоръчани мнения

Зaпиши се! В единия случaй ще се пaднa aз дa ти подaрявaм, a вече съм избрaлa готин и смешен подaрък зa теб. В друг вaриaнт ще се пaдне дa подaрявaш нa мен и имaш още еднa възможност дa ме зaрaдвaш. Трябвa ли още дa ти обяснявaм?! :P

Гергана Пенина се е уредила с 44... Тц-тц-тц! Връзкарка!

Аз - също по традиция - няма да се запиша :)

• Харесвам 2
Връзка към коментар

И аз се записвам за подаръците :) 

Най-много  ще ми хареса да направя коледен подарък на номер 68 :lol: /че ми е любимо число/ 

Сега остава дядо Коледа да ме чуе :P

• Харесвам 1
Връзка към коментар

И аз се записвам за подаръците :)

Най-много  ще ми хареса да направя коледен подарък на номер 68 :lol: /че ми е любимо число/ 

Сега остава дядо Коледа да ме чуе :P

Ха-ха и сега всички се чудят кой ще се запише под №68? :ph34r:

Роже, аз бях кандидат за №69, ама при това мило обещание, че имаш желание да подариш на №68 ... се чудя дали да не се запиша веднага след теб? :biggrin:  :P

Я, размисли малко ... виж какъв е хубав този номер 69. :lol:

Редактирано от Mary
  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Ха-ха и сега всички се чудят кой ще се запише под №68? :ph34r:

Роже, аз бях кандидат за №69, ама при това мило обещание, че имаш желание да подариш на №68 ... се чудя дали да не се запиша веднага след теб? :biggrin:  :P

Я, размисли малко ... виж какъв е хубав този номер 69. :lol:

хахаха, ей на това му се вика късмет.

Мари, не се отказвам от любимото си число - 68, ама пък Роца е под №69. Нищо че тя го брои за 70 :biggrin:

Значи спокойно мога да подаря и на №69 :lol: / беше ми неудобно да си призная за него, че и то ми е любимо :blush: /

Примерно двата подаръка да ги оставя под Айфеловата кула и №68 и 69 да си ги вземат :lol::P

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Теглим чертата за тази година. До утре вечер тези, които са се записали очаквайте подробности за следващата стъпка :)

Давай, аз съм готова вече с подаръка ;)

Редактирано от AlexandraKo
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Всички участници трябва да сте получили лични съобщение от Снежанка (демек Пожето :)). Ако не им отговорите до 25 ноемри отпадате от списъка, че все пак за координацията се иска да сте редовни читатели. 

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Всички участници трябва да сте получили лични съобщение от Снежанка (демек Пожето :)). Ако не им отговорите до 25 ноемри отпадате от списъка, че все пак за координацията се иска да сте редовни читатели.

Да няма грешка, аз получих писменце от едно храбро пиленце ;)

Връзка към коментар

Да пиша и в тази тема - моята приятелка ще пътува до България за празниците и мога да пратя моя подарък по нея. Надявам се човека за когото се падне този подарък да е в София, тя може да го предаде (ще бъде в България от 23 декември до 9 януари).

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Да подаря и аз на някой подарък,че станах преди няколко дни магеланец и срока съм го изпуснал

Аз предлагам и ако другите са съгласни,  на теб, като най-млад по стаж магеланец,  Снежанка да ти съдейства да направиш подарък на най-малкото магеланче, дето ни се роди преди няколко месеца Самуил на Ми-ру. :)

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.