Прескочи до съдържание

Размяна на коледни подаръци - сезон 2015

Георги

Препоръчани мнения

Имах идея да взема един том от същото издание,но вече се двоумя.Мислех си за какво бихме я разиграли.На първо четене ми идва наум за приза "Магеланец на годината".Не става.Това означава,че директно отива при Георги Матеев.Тогава за нещо друго,но за какво?В крайна сметка,който и да я спечели,ще я сподели с другите на купона.Проблемът е,че ще сме стотина души,а бутилката само една.Сори,но изданието е наистина много ограничено.Така че,пак не става.

Все пак да не кажете,че съм свидлив.Бих се разделил с един том,чакам само предложения как да се разиграе.

• Харесвам 8
Връзка към коментар

Ако случайно сте в затруднение относно организацията и измисляне на условия за разиграване, да ви пусна на лично адрес за доставка на "томовете", пък аз поемам нататък нещата? :blush:

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Бързам тука да се похваля аз преди Капитана... Имам си подарък..шалалала.

С много благодарности на Тополска! Дано ръцете и са били късметливи, че да спечеля-аз от нейния късмет! Ще се похваля разбира се!Ако печалбата е голяма - търсете ме някъде на топло, по моренца или океани.

post-21-0-84260700-1449141776_thumb.jpg
post-21-0-81453700-1449141796_thumb.jpg
Още веднъж много благодаря и ще се радвам да се запознаем на 19.12. :)

ПС. Всъщност чудя се ... сега ли да си видя аз наградите или да изчакам до Нова година, когато да играя на пари? :)

Редактирано от Polina
  • Харесвам 21
Връзка към коментар

Бързам тука да се похваля аз преди Капитана... Имам си подарък..шалалала.

С много благодарности на Тополска! Дано ръцете и са били късметливи, че да спечеля-аз от нейния късмет! Ще се похваля разбира се!Ако печалбата е голяма търсете ме някъде на топло, по моренца или океани.

attachicon.gifDSC_6429.JPG

attachicon.gifDSC_6431.JPG

Още веднъж много благодаря и ще се радвам да се запознаем на 19.12. :)

ПС. Всъщност чудя се ... сега ли да си видя аз наградите или да изчакам до Нова година, когато да играя на пари? :)

Олеее, Полииии, пожелавам ти от сърце наааай- големите печалби. :)

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Тц, тц, тц! Обърна се палачинката и последните станаха първи!

Поли, как ще чакаш, то има един месец! :)  Трий! И много късмет!

Ама тооочно! ;)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Тц, тц, тц! Обърна се палачинката и последните станаха първи!

Поли, как ще чакаш, то има един месец! :)  Трий! И много късмет!

Съдба! 

Остава и някое кило злато да спечеля... 

• Харесвам 5
Връзка към коментар

И аз вече си имам чудесен подарък и му се радвам от сърце! Не мога да чакам до Коледа и бързам да ви се похваля със страхотните изненади, които изкочиха от торбичката :) Благодаря на моята Снежанка - Яничка, да е жива и здрава, щастлива и да не спира да пътешества!Весели и щастливи празници ти желая, Яничка!!!  :santa: 

post-2831-0-08556100-1449256749_thumb.jpg

• Харесвам 20
Връзка към коментар

И аз получих страхотен коледен подарък . Много приятна и интересна изненада от Дядо Коледа , който току ще е минал през Азия.

P.S Само не мога да разбера мидичките от Южнокитайско море ли са или от Сулавеси и моля моят

Дядо Коледа да ми пише на лични ( защото моите проучвания във форума не дадоха резултат :) за обратна връзка за въпросчето и лични благодарностти)

post-749-0-44104400-1449501851_thumb.jpg

• Харесвам 16
Връзка към коментар

И аз много благодаря на моя дядо Коледа, който всъщност е Снежанка. Не се е представила с форумното си име, но аз съм 90 % сигурна, че съм я разконспирирала :)

Вече с дъщеря ми я преполовихме книгата и обещавам да се постарая да посетя всички тези райски кътчета!

post-689-0-03841900-1449508343_thumb.jpg

• Харесвам 19
Връзка към коментар

Аз чак сега се похвалвам с подаръка си, който ме зарадва безумно много. :) Бонбоните вече почти ги изядох, хаха 

Благодаря още веднъж на моя дядо Коледа  :santa:

post-449-0-22577300-1449522699_thumb.jpg

• Харесвам 15
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.