Прескочи до съдържание

Размяна на коледни подаръци - сезон 2015

Георги

Препоръчани мнения

В краен случай ако не стане бих ти подарила една. Четена е, но ако е за лично ползване не е проблем. А аз вече съм я чела, така че наистина бих я отстъпила на друг.

Редактирано от Тони
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Ето и моят подарък. Книгата я започнах още в офиса, а Не се сърди човечето е любимата ми игра, а това е уникат. Благодаря на Agi ;-)

post-1324-0-53036700-1450380690_thumb.jpg

post-1324-0-02372000-1450380712_thumb.jpg

post-1324-0-04140800-1450380729_thumb.jpg

Редактирано от silvia_b
  • Харесвам 25
Връзка към коментар

В краен случай ако не стане бих ти подарила една. Четена е, но ако е за лично ползване не е проблем. А аз вече съм я чела, така че наистина , бих я отстъпила на друг.

Благодаря, Тони! Ако не се сдобия с нова, ще ти пиша на лични след празниците. Весело посрещане на Коледа и Нова Година!

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Най-после си прибрах и спокойно мога да се похваля за страхотния подарък, който получих така едно петъчно,предколедно :)

post-470-0-22202600-1450472193_thumb.jpg

post-470-0-80951900-1450472209_thumb.jpg

post-470-0-82756400-1450472168_thumb.jpg

Наистина уникален и стилен пъзел-енциклопедия за Рим (5 пъзела всъщност), вече преполовен шоколад и много свежи коледни свещи!

Благодаря сърдечно на Тони! Весели празници на нея и на всички, които допринасят за магията на този форум!

• Харесвам 26
Връзка към коментар

Снежанка ме изненада с един голяяям чорап с подаръци  :) С такъв кеф ги отварях!

post-1175-0-40678900-1450527938_thumb.jpg

Да докладвам: бонбоните вече са наполовина, керамичната фигурка грейна на елхата вкъщи, 3D картичката на планината Фуджи украси бюрото ми, а книгата "Пътешественици" ще бъде прочетена в най-скоро време.

Светле, благодаря много за изненадата, приятната емоция и прекрасните думи! Пожелавам и на теб и на всички останали магеланци страхотно посрещане и изкарване на празниците  :santa:

• Харесвам 29
Връзка към коментар

Ето го и моят подарък:

12404788_10153305516362965_1822579638_o.jpg

Мая сигурно се е чудила дали ще ми хареса, едва ли е предполагала, че това наистина ми е най-най любимата книга, сигурно съм я чел вече двуцифрен брой пъти. Имал съм всички издания, без оригиналното на "Библиотека Галактика", което тя ми подари току що. Спомням си едно време като ученик търсих да си купя точно същото издание, но спекулантите по "пл. Славейков" го продаваха за невъзможни за ученически бюджет цени. Най-накрая празнината в библиотеката ми ще бъде попълнена:

12399863_10153305516187965_1611517404_o.jpg

И близките ми хора трудно биха уцелили по-подходящ подарък! Шокирани благодарности за мая от мен!

• Харесвам 35
Връзка към коментар

Ето го и моят подарък:

attachicon.gif12404788_10153305516362965_1822579638_o.jpg

Мая сигурно се е чудила дали ще ми хареса, едва ли е предполагала, че това наистина ми е най-най любимата книга, сигурно съм я чел вече двуцифрен брой пъти. Имал съм всички издания, без оригиналното на "Библиотека Галактика", което тя ми подари току що. Спомням си едно време като ученик търсих да си купя точно същото издание, но спекулантите по "пл. Славейков" го продаваха за невъзможни за ученически бюджет цени. Най-накрая празнината в библиотеката ми ще бъде попълнена:

attachicon.gif12399863_10153305516187965_1611517404_o.jpg

И близките ми хора трудно биха уцелили по-подходящ подарък! Шокирани благодарности за мая от мен!

Еми, така е то - на когото си му върви в живота, си му върви:))

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Снежанка в лицето на Мари бе като добрата фея на изобилието за мен :santaclaus: .

Благодаря ти Мари за прекрасните коледни подаръци подаръци, които едва успях да отнеса до в къщи.

Толкова много и толкова хубави. Сигурно съм изключително голям късметлия, че точно ти бе Снежанка :)

post-662-0-94722000-1450591046_thumb.jpg

Бутилка великолепно френско червено вино, страхотна книга с идеи за пътешествия, фото рамка за запечатан екзотичен миг, сладък дядо Коледа, за да доукраси елхата в къщи, еленче, за да не и  самотно на бутилката вино, коледна картичка с невероятно мили пожелания....

Благодаря ти, Мари! За всички приятни мигове на изненада!

Пожелавам на теб и на цялото ти семейство Весели Коледни празници!

Весели празници и на всички магеланци!

Щастлив съм, че Ви познавам! :party:

• Харесвам 32
Връзка към коментар

И аз вече си имам страхотен подарък. Подарен ми на магеланската среща лично от добрата Снежанка Clete :) Още веднъж благодаря ти от все сърце Цвети!

Малко по късно ще има и снимка.

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Все още не осъзнавам какво значи Конго за мен -  намек, че трябва да се ходи при маймуните,  или,  че аз съм ТАКЪВ МАЙМУНЯК

Е що за въпрос, Оги?!.. Да ходиш в Конго разбира се..щото то по-голям маймуняк от това дето си..на къде?!  И ако не ми харесваш подаръка да знайш, че аз ще те заведа в Конго! И ще те оставя там! Ахъм!!! :mad:

Сега да се изфукам па аз.... Моята кака Коледка придоби визията на Полина и ми достави ей те тва...сега * Очаквам инструкции *.... ох не!... аз трябваше да ги давам! Тогава инструкцията е : Нека празниците започнат сега!!!!! Наздраве!!!! 

post-615-0-02673600-1450609117_thumb.jpg

• Харесвам 23
Връзка към коментар

Ето и моят Коледен подарък, връчен ми снощи лично от eloena!
За да не се чудите какво е ще ви кажа - одеяло! Ще ми бъде топло тази зима. :)
Благодаря много!

image.jpeg

Редактирано от Mary
  • Харесвам 25
Връзка към коментар

Вече се прибрах в къщи ( извинявам се, че не съм се тагнал у фейсбука :lol: ) и ето снимка на подаръка:

post-145-0-96670700-1450619629_thumb.jpg

Изключително ценна за предстоящото ми пътуване книга

Магнитчета от Падуа и Барселона, които ще заемат своето място на хладилника :)

Красива коледна картичка и нещо китайско, което като отворя силно се надявам да не изскочи някой китаец :lol: но по вероятно  да е нещо за хапване.

• Харесвам 20
Връзка към коментар

Костов, днес се усетих, че не ти казах за пакетчето от Китай. Не бой се, китайци няма! Това е зелен чай, запарва се,това количество е за около 1,5 вода. Наздраве :)

Редактирано от clete
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Ох, и аз се добрах вече до компютър след хаосът през целия уикенд.

Моята Снежанка беше Еми, на която изключително много благодаря за този типично "мой" подарък, за сладките моменти и чудесните пожелания!

post-108-0-10485900-1450684352_thumb.jpg

• Харесвам 12
Връзка към коментар

Е що за въпрос, Оги?!.. Да ходиш в Конго разбира се..щото то по-голям маймуняк от това дето си..на къде?!  И ако не ми харесваш подаръка да знайш, че аз ще те заведа в Конго! И ще те оставя там! Ахъм!!! :mad:

Аааа, как да не си харесвам подаръка. Че аз имам колекция от над 20 маски. Само не разбрах, дали ти си ходила там, или тепърва ще трябва да се стягаме да ходим при горилите...  Сега вече се изясних. Почвам да търся евтини билети....

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Аааа, как да не си харесвам подаръка. Че аз имам колекция от над 20 маски. Само не разбрах, дали ти си ходила там, или тепърва ще трябва да се стягаме да ходим при горилите...  Сега вече се изясних. Почвам да търся евтини билети....

Маската я купих от посолството на благотворителния базар. Още едно хубаво нещо в тази история - парите дадени за нея отиват за добри дела ! Честно да си кажа много ми хареса и дълго се борих със себе си дали да не я закача на стената, но реших, че  магеланец като теб заслужава такъв подарък! Абе с една дума трябва да идем до там..и то скоро!! Няма какво да го усукваме!!! 

• Харесвам 7
Връзка към коментар

Аз за жалост не я снимах и вчера се пустосвах за това , че не го направих. Беше само една ..дърво с кожа, трицветна.... питах за символа - плодородие.

Връзка към коментар

И аз си имам Коледен подарък  :yahoo: Много, много, много.... благодаря на Красен за прекрасния подарък. То даже не беше един подарък, а няколко  xD Много си ги харесвам. Толкова се зарадвах, че сега няколко седмици ще ми е весело. Пожелавам на Красен и неговото семейство да прекарат весели и щастливи празници, а Новата година да им донесе само хубави емоции и много късмет!

post-1912-0-68751900-1450704106_thumb.jpg

post-1912-0-32950200-1450704117_thumb.jpg

• Харесвам 25
Връзка към коментар

Значи, започвам да се притеснявам вече. Моето подаръче (демек от мен) биде изпратено миналата седмица, а още никой не се е отбелязал, че го е получил. И като познавам от миналото български пощи, започвам все повече да се притеснявам за крайната дестинация.

Я кажете, да не би да направих грешка като се доверих на българските пощенски услуги за чужбина?

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.