Гост Публикувано: 4 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 4 ноември, 2015 Здравейте Иска ми се да наема кола под наем около Коледа - планирам разни обиколки. Можете ли да препоръчате наистина добра местна rent-a-car фирма в София? Благодаря Връзка към коментар
pikonio Публикувано: 4 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 4 ноември, 2015 Държиш ли фирмата да е софийска? Връзка към коментар
Звелина Публикувано: 4 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 4 ноември, 2015 (редактирано) Мисля, че почти всичките вносители на автомобили предлагат и рент-а-кар, ето това са на Пежо примерно http://rent.peugeot.bg/# Редактирано 4 ноември, 2015 от Звелина Връзка към коментар
Гост Публикувано: 4 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 4 ноември, 2015 Държиш ли фирмата да е софийска? Не бе, защо да държа но искам да взема колата в София и да я върна там... Мисля, че почти всичките вносители на автомобили предлагат и рент-а-кар, ето това са на Пежо примерно http://rent.peugeot.bg/# Има много рент-а-кар фирми в Интернет. Просто ми се искаше да взема с препоръка. В чужбина чета по форуми, тук имам приятели и тях питам Благодаря. Връзка към коментар
pikonio Публикувано: 4 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 4 ноември, 2015 Утре ще питам брата на мъжа ми и ще ти пиша, че той е вътрешния ми човек в тази област. Фирмата е варненска, но мои приятели са си наемали от София и са оставали доволни, а и доколкото знам, цените са им по-ниски. Връзка към коментар
Гост Публикувано: 4 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 4 ноември, 2015 Супер, благодаря ти Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 4 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 4 ноември, 2015 (редактирано) Тук погледна ли: http://magelanci.com/topic/1681- Имаме си представител на проверена фирма. Имаме си и страница за резервация: http://magelanci.com/rezervacii/koli-pod-naem/ Редактирано 4 ноември, 2015 от macf1an Връзка към коментар
Гост Публикувано: 4 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 4 ноември, 2015 (редактирано) Тук погледна ли: http://magelanci.com/topic/1681- Имаме си представител на проверена фирма. Имаме си и страница за резервация: http://magelanci.com/rezervacii/koli-pod-naem/ Признавам, не ми хрумна да тръгна по стандартния начин, който прилагам в чужбина Благодаря! Редактирано 4 ноември, 2015 от Гост Връзка към коментар
Георги Публикувано: 5 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 5 ноември, 2015 top rent a car имаха сравнително добри препоръки, но не съм ги ползвал. Цените им не бяха много по-различни от на останалите фирми. Но не виждам защо да се ограничаваш до българска фирма, действай си както във всяка друга държава, така и така на летището е бизнес ориентиран предимно към чужденците Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 5 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 5 ноември, 2015 Rainy, ако не е късно, виж тези - Rentcars.bg - малка семейна фирма са, коректни са. Връзка към коментар
pikonio Публикувано: 5 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 5 ноември, 2015 Rainy, това е сайта, който ми казаха. Връзка към коментар
Гост Публикувано: 5 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 5 ноември, 2015 Rainy, ако не е късно, виж тези - Rentcars.bg - малка семейна фирма са, коректни са. Ама как ще е късно... Благодаря! Rainy, това е сайта, който ми казаха. Благодаря! top rent a car имаха сравнително добри препоръки, но не съм ги ползвал. Цените им не бяха много по-различни от на останалите фирми. Но не виждам защо да се ограничаваш до българска фирма, действай си както във всяка друга държава, така и така на летището е бизнес ориентиран предимно към чужденците Жоре, пуснах търсачката - както ми препоръча Мак. Свят ми се зави от цените... Предпочитам да взема от някоя малка фирма и да им направя на тях оборот евентуално, но без препоръки няма да посмея. Затова беше питането Благодаря. Връзка към коментар
Loverboy Публикувано: 9 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 9 февруари, 2018 Някой има ли коментар за toprentacar.bg, че ми дава добра цена за другата седмица? Мнения? Връзка към коментар
Гост Публикувано: 9 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 9 февруари, 2018 преди 1 минута , Loverboy каза: Някой има ли коментар за toprentacar.bg, че ми дава добра цена за другата седмица? Мнения? Аз резервирах тяхна кола за месец май - в друга тема - магеланци ми ги препоръчаха. Връзка към коментар
Loverboy Публикувано: 9 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 9 февруари, 2018 преди 16 минути , Rainy каза: Аз резервирах тяхна кола за месец май - в друга тема - магеланци ми ги препоръчаха. Цената не е лоша, дава ми 26 евро за три дни. Иначе не знам дали си заслужава тая застраховка от 5 евро на ден, щото пише, че има "гарантирано връщане на депозита", но не пише, че няма да си платиш щетите... Малко е никакво това. Връзка към коментар
Гост Публикувано: 9 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 9 февруари, 2018 преди 13 минути , Loverboy каза: Иначе не знам дали си заслужава тая застраховка от 5 евро на ден, щото пише, че има "гарантирано връщане на депозита", но не пише, че няма да си платиш щетите... Малко е никакво това. Аз съм оставила на място да преценя. Иначе резервирах през Ryanair. преди 14 минути , Loverboy каза: Цената не е лоша, дава ми 26 евро за три дни. Моята цена е значително по-висока, но и колата е 7-местна... Връзка към коментар
Loverboy Публикувано: 9 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 9 февруари, 2018 преди 1 минута , Rainy каза: Аз съм оставила на място да преценя. Иначе резервирах през Ryanair. Моята цена е значително по-висока, но и колата е 7-местна... На мен тия не ми излизат през Раян за тия дни. През техния сайт май е по-евтино? Връзка към коментар
Гост Публикувано: 9 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 9 февруари, 2018 преди 1 минута , Loverboy каза: На мен тия не ми излизат през Раян за тия дни. През техния сайт май е по-евтино? Не е задължително. Пробвай няколко търсачки. В случая през Раян цената беше най-добра, но обикновено първо я преслушвам през Travelsupermarket, а напоследък и през новата звезда Opodi.it. През всичките съм резервирала... Връзка към коментар
Фил Публикувано: 21 юни, 2021 Сподели Публикувано: 21 юни, 2021 Да повдигна пак темата с молба за някакви по-актуални препоръки за кола под наем с София, моля. Връзка към коментар
aleks_s Публикувано: 1 август, 2021 Сподели Публикувано: 1 август, 2021 И аз моля за актуална информация, ако някой скоро е наемал кола в България. Връзка към коментар
funny Публикувано: 1 август, 2021 Сподели Публикувано: 1 август, 2021 преди 8 минути , aleks_s каза: И аз моля за актуална информация, ако някой скоро е наемал кола в България. Взимала съм от тук докато колата ми е била в сервиз. Бяха коректни а и има база за договаряне . Цък 1 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 1 август, 2021 Сподели Публикувано: 1 август, 2021 easyrent a car София. Последния път преди седмица беше трагичен. Дадоха Mazda Demio, моделът вероятно не е познат на мнозина, произвеждал се е от 2003 до 2007, та може да си направите сметката колко годишна е била.. Освен, че потропваше сериозно по окачването, преди седмица я дадоха със зимни гуми при температурите които са в момента стават като дъвки.. С две думи, мега зле, а не беше особено евтина 5 дни 200+ евро. 2 Връзка към коментар
aleks_s Публикувано: 1 август, 2021 Сподели Публикувано: 1 август, 2021 Благодаря, @funny! преди 10 минути , Alexander каза: easyrent a car София. Последния път преди седмица беше трагичен. Дадоха Mazda Demio, моделът вероятно не е познат на мнозина, произвеждал се е от 2003 до 2007, та може да си направите сметката колко годишна е била.. Освен, че потропваше сериозно по окачването, преди седмица я дадоха със зимни гуми при температурите които са в момента стават като дъвки.. С две думи, мега зле, а не беше особено евтина 5 дни 200+ евро. И без това бях притеснена, че досега в България никога не сме наемали кола, но след това май съвсем ще се откажа. А искахме да пообиколим малко.. Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 1 август, 2021 Сподели Публикувано: 1 август, 2021 Е чак толкова не е за страх. Ако си вземете от по-нормалните компании няма да имате проблем, но са скъпи като цяло, ама евтини няма никъде вече и по света. 1 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 6 февруари, 2023 Сподели Публикувано: 6 февруари, 2023 Някой с отзиви от широко рекламираните тук във форума Топ Рент-а- Кар , включително подкрепени и с фалшиво ревю, толерирано от модераторите ? Виждам , че вече темата им е заминала в кофата и е напълно изтрита, съответно вече не се рекламират , а се чудя дали да наема голямата им електричка . Една бърза справка в нета показва доста оплаквания и то все от грозното им кокошкарско отношение към част от клиентите им от чужбина. Та се чудя, дали да им се доверя с наем от летище София ? Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега