neuromancer Публикувано: 8 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 8 ноември, 2015 Ха, тъкмо си помислих, че Азул влизат в системата и явно не е съвсем готово. Те вече се комбинират с Юнайтед, явно трябва да св изгладят нещата (и вероятно тарифата ще се намести до по-нормално ниво). Това ми напомня как се мъчих да купя от Бразилия билет с включен полет на България Ер. Сума хора се потиха и така и не успяха да издадат билета. 1 Връзка към коментар
antony2001 Публикувано: 8 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 8 ноември, 2015 (редактирано) Две отменени резервации - от ЕД и Ебукърс.де. На сайта на ЛХ има резервации, но няма е-тикет! Дори отсечката в Бразилия до Рио е със запазено място, а на ЛХ няма! Това е положението при мен към този час. Хоахххх- падна резервацията и от ЛХ! - 19.50 Редактирано 8 ноември, 2015 от antony2001 1 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 10 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 10 ноември, 2015 Моята резервация е приета и имам билет. 4 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 10 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 10 ноември, 2015 Който отмениха след няколко часа. Връзка към коментар
baiKolio Публикувано: 10 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 10 ноември, 2015 Моята резервация е приета и имам билет. Който отмениха след няколко часа. Тъкмо щях да ти казвам, че даже не си представяш каква бомба хвърли.... Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 10 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 10 ноември, 2015 Значи, даже при издаден билет, пак могат да го отменят? :unsure: Връзка към коментар
stefanrusev Публикувано: 10 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 10 ноември, 2015 (редактирано) Хм... При мен пък парите са ми ги върнали обратно още на другия ден,а резервацията все още си стои.. . И сега ??? Моля за съвет Знаещите! ...От малък не ги обичам тия немци ( в м.р. )... Редактирано 10 ноември, 2015 от stefanrusev 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 10 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 10 ноември, 2015 Ами сега нищо, най-вероятно няма да се лети. Пък и само резервация ли имаш или билет (с номер)? Значи, даже при издаден билет, пак могат да го отменят? :unsure: Ами да, справка билетите до Индия с Ebookers миналата година. Връзка към коментар
Kaloyan89 Публикувано: 10 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 10 ноември, 2015 (редактирано) Аз все още не съм получил нищо от Edreams. Нито отмяна, нито потвърждение... Редактирано 10 ноември, 2015 от Kaloyan89 Връзка към коментар
stefanrusev Публикувано: 10 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 10 ноември, 2015 (редактирано) Аз все още не съм получил нищо от Edreams. Нито отмяна, нито потвърждение... Аз също - само открих че не са ми дръпнали пари. Аз пък съм резервирал през Opodo.fr и какъвто съм франкофон... А и чичко Гугъл така го превежда,че съм като индианец.. пардон -папуас П.С. И нас ни "анулираха". "..без да дължим такси!?!?!.." само дето след врътката сметката олекна с 3 евра. Редактирано 10 ноември, 2015 от stefanrusev Връзка към коментар
Kaloyan89 Публикувано: 11 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 11 ноември, 2015 А аз открих току що, че са ми дръпнали. Според разни източници шансът за летене = 0 при тази оферта, така че мисля да им се обадя вече на ЕД и ЛХ... 1 Връзка към коментар
Kaloyan89 Публикувано: 12 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2015 Обадих се на Edreams. Бяха ми дръпнали пари от картата, но така и не бях получил електронни билети или мейл за анулация. Казаха ми, че ми връщат парите по картата и да съм направил нова резервация. :-( няма да се ходи до Бразилия за карнавала значи :-( веднъж и аз да се възползвам от грешка, но здраве да е. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега