Прескочи до съдържание

Коя е най-евтината екзотична дестинация през юли и август?


Препоръчани мнения

Избери Турция ... вярвам тая година ще е без пари ще се молят за всеки турист ;)

Със спестеното на зима някъде към Азия за десетина дни с някоя от катарските промоции з :)

 

Турция е друга бира, за която имам отлежаваща вече няколко години програма. На всичкото отгоре Турция през юли и август е как да кажа, интересно приключение. Десетина дни през зимата не мога да отделя, това вече е било обсъждано. Максимумът е седмица, колкото трае зимната ваканция, примерно... ;)

  • Харесвам 2
Връзка към мнение

А къмпинг харесваш ли? Имам предвид не тези във Франция и Италия, защото през юли-август са всичко друго но не и евтини (макар с повечко труд се намират идейни частни местенца). И да, може да се ходи на къмпинг със самолет, иска се само малко повечко планиране и подходяща екипировка. Преди две години бях на къмпинг в Окинава - за двама възрастни и две деца ни костваше 7 (седем) долара на вечер. Беше чудесно!

 

Идеи

  • Харесвам 3
Връзка към мнение

Интересна идея, но в представите си свързвам къмпинг с установяване на едно място за двуседмична почивка на море. Правили сме го многократно, но преди много години докато все още "Смокиня" ставаше. Не си представям как мъкна палатка и принадлежности на другия край на света и евентуално разпъвам през вечер на различно място. Сори, може би съм прекалено разглезен. Иначе, Япония е в дългосрочните планове, но през някоя априлска ваканция само ние двамата със съпругата леко по пенсионерски... :P

Връзка към мнение

Нямах предвид мъкнене и разпъване, а по-скоро кацане в една Осака примерно, седмица базирани там с обиколки до Киото, Нара, Кобе и после с Peach до Наха - аквариума, града за ден и после ферибот до Замами за около седмица - гмуркане, лежане в хамак и от сорта. Зависи от екипировката, но на мен палтка за петима, надуваемо легло и чршафи (мразя спални чували) са ми един куфар 20 кила. Не готвя, но нося примусче (дето се монтират на газова бутилка, която се купува на место) и нескафе и како за децата за закуска. Обедите и вечерите са навън, нищо никъде не мъкна - това е хубавото, че никой няма да ти пипне нещата. Не те агитирам за съветска власт, нали разбираш, просто споделям опит, току виж било полезно някому.

Лятото е сезона на фойерверките в Япония, както и много фестивали.

Редактирано от samuraika
  • Харесвам 4
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.