Прескочи до съдържание

Трансфер Ханеда - Токио късен полет ( Япония)


Препоръчани мнения

Здравейте,

 Запазих билети за Токио, но по план самолета каца в 22:45ч в Haneda, Токио . Като добавим времето за багажа, митнически проверки, твърде възможно е да се излезе от летището след 1:00ч. Опитах се да намеря някаква инфромация, но толкова късно изглежда влаковете не работят. Някой може ли да даде повече информация какви са опциите за трансфер тогава или е по-добре да е потърси хотел на летището ?

 

Объркал съм летището в заглавието - Ханеда (Haneda), не Нарита .

Редактирано от stan40
Връзка към коментар

Ние също пристигнахме горе долу по това време на летището и успяхме да хванем последния автобус към града. Проучете го предварително в интернет, защото на летището не е много лесно бързо да се орентираш.

 

Аз бях с предварителната нагласа да си хванем такси, но всички на летището се опитваха да ни разубедят да хванем такси, защото било много скъпо. Английски никой не говореше, но с ключoви думи на квартала и близката до хотела гара ни орентираха. Първо ни хвана една служителка на летището и без да знае грам английски ни заведе до спирката на автобуса, като каза на шофьора името на гарата до която пътуваме. Шофьорът ни предупреди кога трябва да слезем и помоли случайни минувачи да ни помогнат да се ориентираме къде е хотела. Минувачите също не знаеха английски, но почнаха да натискат умните си телефони за да търсят хотела. Питаха от таксиметрови шофьори и от други минувачи, като накрая ни хвана един случаен минувач и пеша ни съпроводи до хотела. Всичко това се случи около полунощ в центъра на Токио :)

Редактирано от Topfly
  • Харесвам 7
Връзка към коментар

Здравей,

и аз мисля , че има достатъчно време да хванете автобуса http://www.haneda-airport.jp/inter/en/access/bus.html, например последния до Shinjuku station е в 00.20 .А и това е по-малкото летище и в този час  надали кацат много международни  полети , можеш да провериш предварително, т.е. проверките би трябвало да минат по-бързо...По скоро си избери удобен хотел в зависимост от това до къде стигат автобусите..

И ето в тази тема е с много съвети и е точно по твоя въпрос..

http://magelanci.com/topic/5246-япония-през-октомвриноември/

  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Благодаря за отговорите . Прегледах темите, които открих за Япония и препоръчените хотели ( shinjuku washington hotel ), но се оказа, че за периода края на март началото на април свободни стаи вече няма. Изглежда периода е много силен тогава . Може ли някой да препоръча добър хотел с добра локация?  Цените за такъв близо до спирка на метро са около 300лв на вечер ( например Shinjuku Sunroute Plaza , за който има и автобус от Ханеда)

Връзка към коментар

Здравей,

периода за който търсиш е най-пиковия и с най-високи цени. Не знам дали си проверил и дали си успял да  отсееш от супер подробните и полезни  теми за Япония, но освен airbnb , което на теб ти е малко неудобно за първата нощувка, Samuraika препоръчва две вериги хотели :

http://www.toyoko-inn.com/eng/  -евтин, за по непретенциозните, за април цената на вечер излиза 130-140 лева ,ако успееш да намериш свободни стаи..

 

http://www.hvf.jp/eng/ - много добро съотношение цена/качество

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.