AlexandraKo Публикувано: 21 април, 2021 Автор Публикувано: 21 април, 2021 Ние пък, нали си имаме море и гларусииии:)))) Толкова беше красиво , че го обиколих два пъти, за малко , да си изпусна банката от заплес:))) Светлината ли беше по-особена, та цветовете бяха така наситени, Слънцето ли извади красотата на показ или, толкова го обичам тоя град , че всичко ме възхищава:))) 14 2
Zara Публикувано: 22 април, 2021 Публикувано: 22 април, 2021 На 21.04.2021 г. в 10:57, AlexandraKo каза: Още картини от изложбата: Много ми е интересно, да си сверя мнението с вас. Какъв вид изкуство е това? Било експресивно. Ама може пък, аз да не го разбирам... Перифразирайки Пикасо, че цял живот му отнело да се научи да рисува като дете, изложителите в галерията ви доста експресно са го постигнали 🧐 4 1
AlexandraKo Публикувано: 23 април, 2021 Автор Публикувано: 23 април, 2021 преди 4 часа, Zara каза: Перифразирайки Пикасо, че цял живот му отнело да се научи да рисува като дете, изложителите в галерията ви доста експресно са го постигнали 🧐 От ония дни се каня, да снимам едни рисунки на внучката, които пазя, за сравнение:)Само дето, са по-веселки от тия:))) Ето ви, още една изложба, някои са с автограф на художничката, тогава на 5 години и можеща да се подпише, само с печатни букви:)))) 8 3
dimitrov6 Публикувано: 23 април, 2021 Публикувано: 23 април, 2021 преди 6 часа, Zara каза: Перифразирайки Пикасо, че цял живот му отнело да се научи да рисува като дете, изложителите в галерията ви доста експресно са го постигнали 🧐 Откакто се е появила фотографията рисуването на картини запада.Сега се запълва една картина с някакви цветове,колкото да създаде някакво настроение и да не е празна стената на която ще я окачат. Иначе тези от Пловдив ми приличат на създадени от наркоман. 4 1
AlexandraKo Публикувано: 23 април, 2021 Автор Публикувано: 23 април, 2021 преди 5 минути , dimitrov6 каза: Откакто се е появила фотографията рисуването на картини запада.Сега се запълва една картина с някакви цветове,колкото да създаде някакво настроение и да не е празна стената на която ще я окачат. Иначе тези от Пловдив ми приличат на създадени от наркоман. Аз се боях, да изкажа същото мнение, още в началото. Че си викам, да не би, нещо да съм изостанала от съвременното изкуство. Но нали, изкуството трябва да е благинка за душата, а не - стрес. Тия дни ще ви водя на следващата изложба, надявам се, да е различно: 3
AlexandraKo Публикувано: 27 април, 2021 Автор Публикувано: 27 април, 2021 Още малко Великденски красоти :)) 17
AlexandraKo Публикувано: 30 април, 2021 Автор Публикувано: 30 април, 2021 Днес е тъжен, но красив и топъл Разпети петък. 10
muchachote Публикувано: 30 април, 2021 Публикувано: 30 април, 2021 преди 1 час, AlexandraKo каза: Днес е тъжен, но красив и топъл Разпети петък. преди 1 час, AlexandraKo каза: Днес е тъжен, но красив и топъл Разпети петък. В Пловдив разбрах едно важно нещо. Ако имаш две шоколадени изделия, не давай едното на ближния си , а ги излапай и двете бързо, защото много скоро Господ ще ги превърне в течен шоколад в джоба или чантичката. 1
AlexandraKo Публикувано: 2 май, 2021 Автор Публикувано: 2 май, 2021 Христос Воскресе! Пожелахме си, скоро пандемията да свърши и да се върнем, към нормалния си живот. Няколко снимки от тържествената литургия , в митрополитския катедрален храм “ Света Марина”. Църквата е уникално красива, ето няколко стенописа от фасадата: Дворът на храма: Когато дойдете, заради Базиликите, отбийте се и тук - тя също е на центъра. Една снимка, пред красивия стенопис: И по традиция , си избираме едно красиво яйце пред Общината, да се снимаме и там. Оказа се, че сме си харесали, същата картина... 11 2
muchachote Публикувано: 2 май, 2021 Публикувано: 2 май, 2021 Преди 1 час, AlexandraKo каза: Христос Воскресе! Пожелахме си, скоро пандемията да свърши и да се върнем, към нормалния си живот. Няколко снимки от тържествената литургия , в митрополитския катедрален храм “ Света Марина”. Църквата е уникално красива, ето няколко стенописа от фасадата: Дворът на храма: Когато дойдете, заради Базиликите, отбийте се и тук - тя също е на центъра. Една снимка, пред красивия стенопис: И по традиция , си избираме едно красиво яйце пред Общината, да се снимаме и там. Оказа се, че сме си харесали, същата Да не ия това яйце обърнато от следобедната му страна 5
vivo Публикувано: 3 май, 2021 Публикувано: 3 май, 2021 На 21.04.2021 г. в 10:57, AlexandraKo каза: Много ми е интересно, да си сверя мнението с вас. Какъв вид изкуство е това? Било експресивно. Ама може пък, аз да не го разбирам... Доста ми допаднаха тези, къде са? Като цяло тези дни бих се пуснал на различни изложби в града, ако някой има препоръки, да каже - предпочитам подобни абстрактни неща. 1
AlexandraKo Публикувано: 3 май, 2021 Автор Публикувано: 3 май, 2021 Беше изложба, с платен вход, в Галерията на Гладстон, ама свърши. 1
T.E.Lawrence Публикувано: 3 май, 2021 Публикувано: 3 май, 2021 преди 15 минути , AlexandraKo каза: Беше изложба, с платен вход, в Галерията на Гладстон, ама свърши. Значи може да прекръстим името на темата "Пловдив - красотата е история" 😄 ... или поне до "Вино и гурме" в Стария град другата седмица. 🙂 1
Дани Магелани Публикувано: 3 май, 2021 Публикувано: 3 май, 2021 Преди 1 час, T.E.Lawrence каза: Значи може да прекръстим името на темата "Пловдив - красотата е история" 😄 ... или поне до "Вино и гурме" в Стария град другата седмица. 🙂 Ами да дойдем и следващата седмица.😄 3
AlexandraKo Публикувано: 3 май, 2021 Автор Публикувано: 3 май, 2021 преди 2 часа, Дани Магелани каза: Ами да дойдем и следващата седмица.😄 Ами, заповядайте!:) 1
muchachote Публикувано: 3 май, 2021 Публикувано: 3 май, 2021 Уникалният Old Plovdiv. По молба на AlexandraKo качвам снимки на този несравним Стар Пловдив. Всъщност, като се замисли човек, какво толкова са харесали нашите предци в София, че са я избрали за столица, при положение, че И Пловдив И Велико Търново са мнооооого по- красиви от София. 13 1
neuromancer Публикувано: 3 май, 2021 Публикувано: 3 май, 2021 преди 6 минути , muchachote каза: Уникалният Old Plovdiv. По молба на AlexandraKo качвам снимки на този несравним Стар Пловдив. Всъщност, като се замисли човек, какво толкова са харесали нашите предци в София, че са я избрали за столица, при положение, че И Пловдив И Велико Търново са мнооооого по- красиви от София. Причината разбира се е била политическа. След освобождението Пловдив дори не е бил в България, а са предпочели София пред Търново, за да не изглежда, че сме се окопали на север от Стара планина, а че ще си извоюваме и Македония, тоест така София би се паднала горе-долу в средата на държавата. 8
muchachote Публикувано: 3 май, 2021 Публикувано: 3 май, 2021 преди 6 минути , neuromancer каза: Причината разбира се е била политическа. След освобождението Пловдив дори не е бил в България, а са предпочели София пред Търново, за да не изглежда, че сме се окопали на север от Стара планина, а че ще си извоюваме и Македония, тоест така София би се паднала горе-долу в средата на държавата. Със сигурност са имали поводи, но пък са могли след Съединението да преместят столицата в Пловдив. Аз бих бил ЗА! 3
jul Публикувано: 3 май, 2021 Публикувано: 3 май, 2021 Нямаше да е същото сега 😏 Не си разменям града за столица... 3 2
funny Публикувано: 3 май, 2021 Публикувано: 3 май, 2021 Хмм, аз съм леко пристрастна към София ( нищо че не съм родена в нея), но утре за пореден път ще помотая лежерно из Пловдив ( за няколко часа следобяд само) . 3
ivooo Публикувано: 3 май, 2021 Публикувано: 3 май, 2021 преди 1 час, muchachote каза: Със сигурност са имали поводи, но пък са могли след Съединението да преместят столицата в Пловдив. Аз бих бил ЗА! Едва ли щеше да подскачаш толкова ентусиазирано ако имаше и жена и тъща от там и то не от къде да е , а от стария град 🙂 . 1 8
AlexandraKo Публикувано: 4 май, 2021 Автор Публикувано: 4 май, 2021 Статия, в местната многотиражка: Гладни софиянци превзеха Капана "Игла да хвърлиш, няма къде падне. За радост на собствениците на заведения, Капанът е фул. Кафе и бира се пият накрак, а за по-солидно хапване трябва да се дебне за маса с часове, видя фотообективът на marica.bg. Място за празничната вечер е невъзможно да се намери. Всичко е резервирано, вдигат безпомощно рамене сервитьори..." 1 1
Дани Магелани Публикувано: 4 май, 2021 Публикувано: 4 май, 2021 преди 4 минути , AlexandraKo каза: Статия, в местната многотиражка: Гладни софиянци превзеха Капана "Игла да хвърлиш, няма къде падне. За радост на собствениците на заведения, Капанът е фул. Кафе и бира се пият накрак, а за по-солидно хапване трябва да се дебне за маса с часове, видя фотообективът на marica.bg. Място за празничната вечер е невъзможно да се намери. Всичко е резервирано, вдигат безпомощно рамене сервитьори..." Потвърждавам. Много вкусно се хапва и наистина е капан за изкушените от храната! Ако не можете да устоите, стойте далеч от Капана и централната част на Пловдив! 😋 3
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега