Прескочи до съдържание

Кратки и бързи въпроси за Рим

Spqr

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 1 час, Nikolay Ivanov каза:

Магеланци, искам да предупредя за TSA transfers: вчера "по погрешка" са ми взели 2 пъти по 51 евро за трансфер с такси, извършен и платен още през март! Отговориха ми веднага и бързо ми върнаха парите. В условието им обаче пише, че имаш право на рефунд до 7 дни след като са ти взели пари, така че ми намирисва на измама. Имайте едно наум!

В Рим (и не само там) всичко май вече е измама и аз предупреждавам, отваряйте си очите!

Наистина са пълни измамници вече в почти цяла Италия! Аз другият месец заминавам за Лаго ди Комо, ако искате ми вярвайте чак не ми се тръгвa oт случката с открадването на парите на колежката (сега пак ще сме с нея заедно на езерата, дано поне този път да нямаме инциденти, ако не този път ще сме в Милано) в Рим 🙃

И преди няколко дни един приятел ми каза, че са го откраднали в Италия. Така, че внимавайте просто си отваряйте очите...

• Харесвам 1
  • Шок 1
Публикувано:
преди 38 минути , Иван Попов каза:

преди няколко дни един приятел ми каза, че са го откраднали в Италия

Поне са го върнали, щом е успял да ти каже… 😉

• Харесвам 1
  • Смея се 6
Публикувано:
преди 2 минути , jorocontrola каза:

Поне са го върнали, щом е успял да ти каже… 😉

Викаш вече и на това да се радваме, че сме се върнали живи и здрави в Б-я 😉

Публикувано:

Веднъж направих грешка да платя автобусен трансфер от Чампино до Термини, следвайки оферта в Букинг, и в двете посоки. Никога вече! 

Преди седмица загубих половин час да си издирвам буса, някакъв фликсбус беше упоменат и точка на тръгване. Но Раян отново малко закъсня, бус така и не намерих. Накрая се извозих с някакъв, чийто шофьор не се загледа в телефона ми, почти навреме за изложбата на Караваджо с час на посещение..  Навръщане в посочения в билета час на тръгване такъв бус нямаше, а за тръгващия платих нови 7 €.. Отделно, че се разхождах до спирката час по-рано, за да видя пътува ли бус.

От бус терминалите на Чампино непрекъснато тръгват автобуси и цената не е много по-различна. През март купих билети на летището и бусът тръгна, веднага щом се напълни, след броени минути.

• Харесвам 2
Публикувано:

Чампино е перфекнто летище за бързо придвижване до центъра с градски транспорт.

Автобус 520 до Чинечита и после с метро и за 40 минути максимум човек е в центъра на Рим.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 2 часа, Zaro каза:

Чампино е перфекнто летище за бързо придвижване до центъра с градски транспорт.

Автобус 520 до Чинечита и после с метро и за 40 минути максимум човек е в центъра на Рим.

Точно така, това е най-бързият начин от летището до центъра, аз така направих през април месец. За около 35 мин. бях на гара Термини. 

Иначе не съм взимал онлайн билети, ако ги взема онлайн ще загубя повече време в търсене на автобуса отколкото да си взема нов билет от автобуса и тръгна направо.

Публикувано:

Аз съм нямала проблем с предварително закупен билет за трансфер от това летище до Термини. Единственото неудобство бе, че е трябвало да се разпечата предварително, което аз прочетох в последния момент, но на  информацията  на летището ми го разпечатаха безплатно. 

Ако има значение- билета го купих от Виатор с натрупани бонуси в началото на март.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.