Прескочи до съдържание

Автомобили под наем - пълни инструкции. Много подробни.

Препоръчани мнения

Явно не мога да се оправя.. Не можете да си представите колко съм благодарна че се включихте... изпотих се вече с тези автомобили.. направо си бедствам.

Датите ми са 01.12, пристигаме в 07:15 сутринта, полета обратно е на 05.12 в 06:00 сутринта, искам да върна автомобила на 04-ти вечерта, като планувам да спим в хотела срещу летището.

Демек залагам дати взимане 01.12 - 8 сутринта, връщане 04.12 - 23ч (дава ми д оставим ключовете в кутия, ако не я върнем до 20ч.) Склонна съм и по-рано да я оставим ако това с кутията според вас е проблем

Шофьор мога да съм аз 38г или братовчед ми - 48г

Ударете едно рамо къде греша, моля 

Връзка към коментар

от телефон ли правиш резервациите или компютър? Гледам, че от компютър имам по-голям контрол върху застраховките, от телефона нищо не се вижда

освен това точно на Авис и Бъджет самоучастието не виждам как може да се махне, нещо много малко информация дава сайта, май цените са със самоучастие

през rentcars.com ни дава най-евтино Europcar, 236 euro без пълната застраховка, през сайта на юръпкар излиза към 480 евро със пълна застраховка, 519 euro с таксата за през граница

самоучастието е доста голямо 1900 евро, та или избери пълна от сайта директно, или през посредник, но тамда знаеш, че се плаща и после клеймваш сумата

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Гледам през компютър.

Значи това са си цените, не се бъркам. За първи път взимам автомобил и ми се видя много скъпо..

Не знам вариант през който взимам през посредник без застраховка и доплащам такава  от фирмата под наем дали става?

И през кой посредник да букна се чудя 

Много се обърках

Връзка към коментар

Пробвай през стандартните търсачки. После и през сайтовете на фирмите с офиси там, за да сравните цените. Но понеже е Германия е възможно да е доста скъпо при всяко търсене.

Относно Авис и аз съм забелязал тази тяхна тъпотия. Не се вижда цената за пълна застраховка при резервиране, но може да се доплати на място. Което пак е греда, че не е ясно колко ще искат...

Връзка към коментар

Но понеже е Германия е възможно да е доста скъпо при всяко търсене.

В смисъл да се вдига изкуствено цената ли?

Онзи ден като търсих имаше доста добри цени на първо четене, които сега не намирам.

В check24може да се избере опция без самоучастие, само че дава грешка на финала като че автомобила да е изчерпан.

Опитвам с 100% възстановяване на самоучастието, накрая цената се вдига с 150 евро.

Връзка към коментар

Ами скъпо изглежда, но не знам дали е нормално за там. При мен за ваканцията е два пъти по-скъпо отколкото извън, за една и съща фирма и кола.

Да, можеш да вземеш от посредник без застраховка и да доплатиш после.

Check24 никога не съм ползвал, пробвай и Скайсканер, Каяк...

Пресичането на границата добавя към цената, не знам всички ли искат допълнително или не... Това летище не беше от тия с няколко изхода в различни държави, нали?

Връзка към коментар
преди 1 час, alex_555 каза:

В смисъл да се вдига изкуствено цената ли?

Просто цените са абсурдно високи независимо дали е директно или през посредник...

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Такааа.. накрая резервирах през Auto Euro, Europcar - за 4 дни 400евро, без самоучастие, 300евро депозит. ще ми вземат още и 30 евра за пресичане на границата.

Шофьора няма кредитна карта, платихме с негова дебитна. В сайта пише, че компанията приема дебитни карти като трябва да я носим за да я покажем на място.  После пък пишеше, че ще бъдат блокирани 300 евро от кредитната карта на шофьора.. та сега се чудя да не ни отрежат на място. Ако трябва да коригирам и аз да се пиша шофьор 🙄 Ако се сещате нещо, което може да съм пропуснала.. казвайте.

Безплатна анулация до 48 часа преди взимане, имам време ако изскочи нещо по-добро

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• r_nikolov1
    • crazyhorse
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.