Desi75 Публикувано: 18 февруари, 2016 Публикувано: 18 февруари, 2016 Поздравления и от мен за смелото решение да следвате мечтите си! С пожелание всичко да се нарежда, както вие го искате! Ще следя темата с голям интерес! 1
Childish Публикувано: 2 март, 2016 Автор Публикувано: 2 март, 2016 . България Купуването на самолетните билети е лесно. Трудното е да обявя плановете си на семейството. Сестра ми невинно подпитва дали е ясна следващата дестинация. - Имаме билети за Куба, отговарям. - За колко време? - Ами... този път за по-дълго Седмица по-късно майка ми иска подробности. Научавайки ги, ме обявява за луда. Няма ли най-накрая да ми уври главата. Баща ми е осведомен последен. По телефона. Пауза. - Т.е. отиваш на пътешествие? - Да, отговарям. Мълчание. Чувам смях. Радва ми се. Следва местене на багаж. Второ за последните 2-3 месеца. Цяла къща мога да пакетирам за ден. Малко странно чувство да видиш материалния си живот в кашони и чували, струпани в едно мазе. Емоционално изпращане от колегите. Аз съм мъжко момиче и удържам да не се разплача. Пътуването започва от... Слатина. 3 нощувки като туристи. Сред панелките и калта се открояява гръцкият ресторант. Намирам София депресираща. Този път и мартениците не успяват да внесат малко цвят. Нямам търпение истинското пътуване да започне. 26
П.Кръстев Публикувано: 2 март, 2016 Публикувано: 2 март, 2016 Евала! Благородно завиждам, надявам се да си изкарате страхотно. И да не забравяш да пишеш, за да пътуваме и ние мислено с теб! 3
Rumiana Публикувано: 2 март, 2016 Публикувано: 2 март, 2016 Ехаа, браво! Вятър в платната! Всички ще пътуваме с теб! :) 7
FlyTraveler Публикувано: 3 март, 2016 Публикувано: 3 март, 2016 Ей, без малко да изтърва изпращането... На добър час и от мен!!! 1
AlexandraKo Публикувано: 3 март, 2016 Публикувано: 3 март, 2016 Ей, без малко да изтърва изпращането... На добър час и от мен!!! Аууу, аз също! На добър час и да сте живи и здрави, да нямате прашинка отрицателна емоция! Само хубави преживявания и срещи с мили хора! :) 1
Childish Публикувано: 23 април, 2016 Автор Публикувано: 23 април, 2016 Та вече е станало ясно, че в момента сме в Мексико. Мислехме оттук да продължим към САЩ, за да си използваме американските визи, но след днешната проверка на цените на билетите се озовахме с такива за Мескико - Колумбия и Колумбия - Перу (за да влезеш в Колумбия трябва билет за напускане на страната). Времето между двата полета е 1 месец и ще се опитаме да видим нещо от Колумбия и Еквадор в този интераал. 14
AlexandraKo Публикувано: 23 април, 2016 Публикувано: 23 април, 2016 Та вече е станало ясно, че в момента сме в Мексико. Мислехме оттук да продължим към САЩ, за да си използваме американските визи, но след днешната проверка на цените на билетите се озовахме с такива за Мескико - Колумбия и Колумбия - Перу (за да влезеш в Колумбия трябва билет за напускане на страната). Времето между двата полета е 1 месец и ще се опитаме да видим нещо от Колумбия и Еквадор в този интераал. Един приятел сега се върна от обиколка на Колумбия и каза, че било страхотно.А той е бил навсякъде в Южна Америка.Каза, че там му е харесало най-много. 2
slujitel Публикувано: 27 април, 2016 Публикувано: 27 април, 2016 Може ли да помоля като пишеш за Колумбия и Еквадор да споделяш практична информация, автобуси, от къде до къде, на каква цена, къде спите и на какви цени, входове за парковете, ако ходите, ще ходя февруари и това е от голямо значение. И как така искат билет за напускане на страната, ние мислим да напуснем от Еквадор и да не се връщаме в Колумбия? Та вече е станало ясно, че в момента сме в Мексико. Мислехме оттук да продължим към САЩ, за да си използваме американските визи, но след днешната проверка на цените на билетите се озовахме с такива за Мескико - Колумбия и Колумбия - Перу (за да влезеш в Колумбия трябва билет за напускане на страната). Времето между двата полета е 1 месец и ще се опитаме да видим нещо от Колумбия и Еквадор в този интераал. 2
Childish Публикувано: 29 април, 2016 Автор Публикувано: 29 април, 2016 Може ли да помоля като пишеш за Колумбия и Еквадор да споделяш практична информация, автобуси, от къде до къде, на каква цена, къде спите и на какви цени, входове за парковете, ако ходите, ще ходя февруари и това е от голямо значение. Ще се опитам, но не мога да обещая. И сега имах намерение да си водя бележки, но не успявам. И как така искат билет за напускане на страната, ние мислим да напуснем от Еквадор и да не се връщаме в Колумбия? Официално поне за българи в момента не успях да го намеря. Nomad го е чел преди из форумите, напр. на Lonely Planet. Има прекалено много теми, повечето стари, но ето няколко линка: "Tourists entering Colombia may be asked for evidence of return or onward travel, usually in the form of a round-trip ticket. " източник графа round ticket required тема във форума на Lonely Planet 2
neuromancer Публикувано: 29 април, 2016 Публикувано: 29 април, 2016 И как така искат билет за напускане на страната, ние мислим да напуснем от Еквадор и да не се връщаме в Колумбия? Ако се зачетеш в изискванията а влизане в страната, билет за напускане се изисква много често. На практика рядко го искат, а ако го искат билет за връщане от съседна държава върши работа. Точно за Колумбия нямам опит, но не вярвам да е проблем. Официално поне за българи в момента не успях да го намеря. Nomad го е чел преди из форумите, напр. на Lonely Planet. Има прекалено много теми, повечето стари, Има един много добър ресурс за тези неща, достъпен от нашия форум Ето тази тема http://magelanci.com/topic/332-визови-режими-на-държавите-с-българия/?p=88502 , в таблицата си избираш държава и цъкаш на линка. Voila! Това е достатъчно официално, защото поне авиокомпаниите гледат точно на същото място дали трябва виза и подобни неща. 1
Childish Публикувано: 4 май, 2016 Автор Публикувано: 4 май, 2016 Без да усетим вчера (втори май) са минали 2 месеца от началото на пътуването. Прекарахме деня с тур до остров Коронадо, Калифорния Баха Сур, Мексико и след това се придвижихме до Мулехе, където сме в момента. Сезонът на китовете е отминал, но въпреки това разходката беше приятна. Ето малко илюстрации: Много съм назад с повествованието, но все още се надявам да наваксам.. 12
sasho Публикувано: 4 май, 2016 Публикувано: 4 май, 2016 Mulege, браво!!! Помня че малко по на юг имаше страхотни плажове в залива Bahia Concepcion.
Childish Публикувано: 9 май, 2016 Автор Публикувано: 9 май, 2016 Днес ни е последният ден в Мексико. За съжаление, защото много остана да се види. Отделно тук се чувствам много спокойно въпреки няколкото инцидента. Утре летим за Колумбия 6
Childish Публикувано: 3 юни, 2016 Автор Публикувано: 3 юни, 2016 Вчера от вълнение, че сме вече милионери, съм пропуснала да отбележа 3-те месеца на път... Засега парите са под дюшека... 5
slujitel Публикувано: 3 юни, 2016 Публикувано: 3 юни, 2016 Как сте, оздравяхте ли? А какво стана с номадите?
Childish Публикувано: 3 юни, 2016 Автор Публикувано: 3 юни, 2016 Как сте, оздравяхте ли? А какво стана с номадите? Благодаря! По-добре сме. Останахме по-дълго от предвиденото в Картахена и минахме на гладолечение. След малко тръгваме за Момпокс, че тук жегата и комарите ни се виждат недостатъчно. Номадите не отговориха на дадения имейл, по телефона не съм се обаждала 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега