Прескочи до съдържание

Амстердам - Палау - Амстердам: ~277 €!!


Препоръчани мнения

Е то пък не може хем...... до края,хем..........в рая!!! Те нощувките няма да са по евтини и през другите периоди на годината,но пък билетите ще са драстично по-скъпи. :)

А бе спорно е, щото от 17 резултата възможни които ми излизат, само 7 са свободни за резервация, другото което е пълно не показва цени...

Връзка към мнение

Чувството сигурно е супер - докато сте пили кафе тая сутрин, и през ум не ви е минавало, че ще замръкнете с билети за гъза на географията :)

 

Страшно се кефя, като гледам колко хора накупиха билети :)

Впрочем, очаквам с нетърпение да чуя какви ги е надиплил Биг Мак...защото не мога да си представя, че той ще пропусне такава страхотна възможност да скокне до ония земи ;)

  • Харесвам 16
Връзка към мнение
Георги Матеев

Да споделя - днес най-сетне се появи и номера на електронния билет, тоест билета вече е издаден и потвърден от China Airlines. Излиза и на техния сайт. Явно ще се лети :)

  • Харесвам 15
Връзка към мнение

И, живот и здраве, ще се лети с B747.  Това ми е отколешна мечта.  :)

Когато за последно летях с Jumbo (2004) все още нямаше IFE на всяка облегалка, а имаше 3 (кино)екрана най-отпред - за всяка от колоните седалки (3-4-3) и се гледаше един филм от всички - каквото ти пуснат, та от тогава ги недолюбвам (сега вече може и да са подменили седалките и да са сложили IFE на всяка седалка).

Връзка към мнение
  • 1 месец по-късно ...

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.