neuromancer Публикувано: 12 февруари, 2021 Сподели Публикувано: 12 февруари, 2021 преди 44 минути , ArtMil каза: Здравейте! На 6 март пътуваме за Маафуши. Никога не съм стъпвала на Малдивите, но от други форуми ми препоръчаха да се свържа с българката на острова за повечко информация и организация на престоя. Имате ли координати на тази дама и как всъщност да я открия? Има ли в момента опция за разходка между отделните острови или да се настроя, че 9 дни ще си седя на едно място? Какви са възможностите за пазаруване на храни и напитки на острова? Ние ще сме с подсигурени закуски и вечери, но през останалото време все пак нещо трябва да се консумира... Има ли пазари за плодове (като нашите)? Предварително благодаря за информацията! Специално за Маафуши иима цяла тема - тази. Прегледай я. Връзка към коментар
ArtMil Публикувано: 12 февруари, 2021 Сподели Публикувано: 12 февруари, 2021 Преди 1 час, Дани Магелани каза: Предполагам самата Аметист ще отговори. Алкохолът на острова абсолютно е забранен. Вода и сокове има. При храната изборът не е голям. Дано обичате люто! Готвят индийци, малдивци и за нас, което е люто, за тях не е. Но вече имало и пицария. Плодове има, но не очаквайте изобилие. Всичко се кара от континента, с малки изключения. Препоръчвам да се храните на блок маса в хотел Арена. Аметист на място ще ви уреди активностите. Ако има дневни посещения на ризорти, тя ще ви каже. Има фериботи между местните острови, както и бързи лодки до летището. В условията на пандемия, не зная дали всичко е достъпно за чужденците. Островът е много малък. Плажът е близо до хотел Арена. Мъжът ми се интересува дали и бира няма, за да се отказва навреме...🤭 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 12 февруари, 2021 Сподели Публикувано: 12 февруари, 2021 преди 8 минути , ArtMil каза: Мъжът ми се интересува дали и бира няма, за да се отказва навреме...🤭 Малдивите са мюсюлманска страна и консумацията, както и вносът на алкохол там са забранени. На местните острови няма алкохол. Намерили са начин да заобикалят правилата, като возят до лодки, които са вътре в морето и продават алкохол. Ризортите нямат такъв проблем. @Ametist ще даде най-точна информация. 1 Връзка към коментар
Ametist Публикувано: 12 февруари, 2021 Автор Сподели Публикувано: 12 февруари, 2021 преди 2 часа, ArtMil каза: Мъжът ми се интересува дали и бира няма, за да се отказва навреме...🤭 Бира има на плаващия бар в океана. Цената е 6 $. В момента няма посещения на резорти. Затвориха ги. Незнам дали до Март няма да отворят Фихалхохи. Иначе има доста екскурзии, които се предлагат, така че не е толкова скучно. Има 2 големи супермаркета и поне още 10 по-малки магазина за хранителни стоки. Продават се плодове. Поне в Маафуши има голям избор. 8 Връзка към коментар
Ваня Вълкова Публикувано: 17 февруари, 2021 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2021 Привет Ametist 😀 Нова съм във форума и не мога да пиша съобщения. Моля, напиши ми твоя мейл. Март месец съм планирала да идвам на Мафуши. Хареса ми къщата за гости в която работиш. Но преди да букна, искам да обсъдя някой неща с теб. Блогодаря ти предварително. Връзка към коментар
Ametist Публикувано: 18 февруари, 2021 Автор Сподели Публикувано: 18 февруари, 2021 На 17.02.2021 г. в 9:57, Ваня Вълкова каза: Привет Ametist 😀 Нова съм във форума и не мога да пиша съобщения. Моля, напиши ми твоя мейл. Март месец съм планирала да идвам на Мафуши. Хареса ми къщата за гости в която работиш. Но преди да букна, искам да обсъдя някой неща с теб. Блогодаря ти предварително. Привет, аз отдавна не работя в тази къща за гости. 🙂 1 Връзка към коментар
ArtMil Публикувано: 24 февруари, 2021 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2021 Ametist, а как можем да те намерим на острова? Връзка към коментар
Ametist Публикувано: 26 февруари, 2021 Автор Сподели Публикувано: 26 февруари, 2021 На 24.02.2021 г. в 18:53, ArtMil каза: Ametist, а как можем да те намерим на острова? Пишете ми. Ще ви намеря. 1 Връзка към коментар
rosen zdravec Публикувано: 28 февруари, 2021 Сподели Публикувано: 28 февруари, 2021 Здравейте!Разбрах от Аметист ,че на остров Маафуши има комари,чудя се от тук ли да си купим репеленти или от техните магазини?Дали нашите продукти са подходящи за техните комари? Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 28 февруари, 2021 Сподели Публикувано: 28 февруари, 2021 преди 1 минута , rosen zdravec каза: Здравейте!Разбрах от Аметист ,че на остров Маафуши има комари,чудя се от тук ли да си купим репеленти или от техните магазини?Дали нашите продукти са подходящи за техните комари? Купи си Аутан тропикал и няма да имаш проблеми, дайства си . 2 Връзка към коментар
Ametist Публикувано: 1 март, 2021 Автор Сподели Публикувано: 1 март, 2021 преди 13 часа, rosen zdravec каза: Здравейте!Разбрах от Аметист ,че на остров Маафуши има комари,чудя се от тук ли да си купим репеленти или от техните магазини?Дали нашите продукти са подходящи за техните комари? Тук се продава. 1 Връзка към коментар
rosen zdravec Публикувано: 7 март, 2021 Сподели Публикувано: 7 март, 2021 Здравейте!Знаете ли какво е напрежението на тока в хотелите и дали са необходими адаптори?Благодаря! Връзка към коментар
Ametist Публикувано: 7 март, 2021 Автор Сподели Публикувано: 7 март, 2021 преди 12 минути , crazyhorse каза: Доколкото ми е известно нямате право да публикувате линкове към агенции или да правите скрита реклама на такива 2 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 7 март, 2021 Сподели Публикувано: 7 март, 2021 преди 23 минути , Ametist каза: Доколкото ми е известно нямате право да публикувате линкове към агенции или да правите скрита реклама на такива Точно така е, затова такива постове се премахват. 2 Връзка към коментар
rosen zdravec Публикувано: 15 март, 2021 Сподели Публикувано: 15 март, 2021 Здравейте!След пет дни пътуваме за Маафуши и се чудим каква застраховка да си направим-тук или там-предлагат от хотела, или може би и двете? Връзка към коментар
Anuty1 Публикувано: 2 април, 2021 Сподели Публикувано: 2 април, 2021 Здравей Аметистче, утре идваме в Маафуши как можем да те открием? :) Връзка към коментар
Ametist Публикувано: 4 април, 2021 Автор Сподели Публикувано: 4 април, 2021 На 2.04.2021 г. в 12:21, Anuty1 каза: Здравей Аметистче, утре идваме в Маафуши как можем да те открием? 🙂 Пишете ми Връзка към коментар
Mistela Публикувано: 4 април, 2021 Сподели Публикувано: 4 април, 2021 На 15.03.2021 г. в 21:05, rosen zdravec каза: Здравейте!След пет дни пътуваме за Маафуши и се чудим каква застраховка да си направим-тук или там-предлагат от хотела, или може би и двете? А застраховка за там от къде направихте живот и здраве началото на май ще сме там 1 Връзка към коментар
Borislav Terziev Публикувано: 29 май, 2021 Сподели Публикувано: 29 май, 2021 @Ametist Здравейте ! В края на годинат планираме да дойдем към Маафуши . Не мога да изпращам съобщения , защото съм новорегистриран, можеш ли ти да ми пишеш 🙂 Връзка към коментар
Ulifer Публикувано: 20 март, 2022 Сподели Публикувано: 20 март, 2022 Ametist, привет. На 30.03. живот и здраве сме на Маафуши. Да пием по една бира? Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 20 март, 2022 Сподели Публикувано: 20 март, 2022 преди 6 минути , Ulifer каза: Ametist, привет. На 30.03. живот и здраве сме на Маафуши. Да пием по една бира? Бира? На местен остров само безалкохолна. Има корабчета, където предлагат алкохол, и на ризортите. Връзка към коментар
Ulifer Публикувано: 20 март, 2022 Сподели Публикувано: 20 март, 2022 Като няма риба, и цацата е риба 🙂 2 Връзка към коментар
Ametist Публикувано: 29 март, 2022 Автор Сподели Публикувано: 29 март, 2022 На 20.03.2022 г. в 18:09, Ulifer каза: Ametist, привет. На 30.03. живот и здраве сме на Маафуши. Да пием по една бира? Пишете. Ще се видим. Връзка към коментар
Mistela Публикувано: 12 юни, 2022 Сподели Публикувано: 12 юни, 2022 В днешния епизод на “Без багаж” даваха за Маафуши и Мишел! Поздрави Мишел @Ametist! Надявам се скоро да се видим! 6 1 Връзка към коментар
liliya Публикувано: 12 юни, 2022 Сподели Публикувано: 12 юни, 2022 преди 2 часа, Mistela каза: В днешния епизод на “Без багаж” даваха за Маафуши и Мишел! Поздрави Мишел @Ametist! Надявам се скоро да се видим! И аз гледах , даже с тази цел влязох в темата за да споделя . Поздрави на Мишел @Ametist и от мен 🙂 и целувки! 4 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега