Дани Магелани Публикувано: 19 януари Публикувано: 19 януари преди 41 минути , macf1an каза: Потвърдено от ДСК: Натрупаният за 2025 кешбек, дори преди промените в условията, няма да се начисли, ако не си инсталирате ДСК Мобайл приложението и го заявите оттам. ДскДирект вече няма да показва сумата за новата година. Имам Мобайл, но не виждам как се прехвърлят кредити от ДСК - Уиз към профила в Уиз. Знаете ли как става?
traveler Публикувано: 19 януари Публикувано: 19 януари преди 4 минути , Дани Магелани каза: Имам Мобайл, но не виждам как се прехвърлят кредити от ДСК - Уиз към профила в Уиз. Знаете ли как става? Приложението е толкова "изчистено" , че освен преводи не виждам какво друго мога да направя. Ако има начин да се прехвърлят кредити към Wizz, ще трябва да е много засекретено. 1
ДиянаВ Публикувано: 19 януари Публикувано: 19 януари (редактирано) преди 20 минути , Дани Магелани каза: Имам Мобайл, но не виждам как се прехвърлят кредити от ДСК - Уиз към профила в Уиз. Знаете ли как става? Това е за точки по друга КК, не се отнася за ДСК-Уиз. цитат от линка с правилата: 1. Настоящият документ описва условията на Лоялна програмата „Моите DSK точки“ за лоялни клиенти с кредитни карти, издадени от Банка ДСК, с изключение на картите, посочени в т.2.1. 2.1. Не се начисляват точки за трансакции, извършени с кредитни карти „DSK MaxiCard“, „DSK MaxiGo“, „DSK Wizz Air“, „DSK Shopping“ , както и по кредитни карти, издадени по сметки на клиенти, мигрирани от Експресбанк. Редактирано 19 януари от ДиянаВ 3
adreno Публикувано: 19 януари Публикувано: 19 януари преди 1 час, macf1an каза: Потвърдено от ДСК: Натрупаният за 2025 кешбек, дори преди промените в условията, няма да се начисли, ако не си инсталирате ДСК Мобайл приложението и го заявите оттам. ДскДирект вече няма да показва сумата за новата година. Това предполагам е за стандартните, а не за картите за специфични клиентски сегменти (а.k.а ДСК-Wizz), защото за нея точките се начисляват и може да се усвояват само от директа? 4
bluba Публикувано: 20 януари Публикувано: 20 януари При мен са начислени точките, но имам разминаване при последните няколко трансакции за годината. За новата година са ми правилно начислени точките.
Kosta Grudov Публикувано: 20 януари Публикувано: 20 януари Откакто направиха DSK Mobile съм много разочарован, старото DSK Smart беше в пъти по-бързо и добро... Някой знае ли има ли начин да се направят битовите сметки да се плащат през сметката на кредитната карта? При мен излизат само разплащателните сметки, което е доста неприятно, през Fibank си завъртах сигурно 10% от годишния кешбек само с тях.. 4
Kosta Grudov Публикувано: 20 януари Публикувано: 20 януари преди 2 часа, Ilian359 каза: На банкомат. Не съм сигурен това към мен ли е отговор, защото нещо не мога да си го представя, има опция на банкомата подобна ли?
Eagleman Публикувано: 20 януари Публикувано: 20 януари Аз ги плащам през ePay. Да, има около 0.5% такса и 1/4 от кешбека се изпарява, но не успях да намеря вариант без. Ако някой е открил нещо, да сподели. 1
Ilian359 Публикувано: 20 януари Публикувано: 20 януари Преди 1 час, Kosta Grudov каза: Не съм сигурен това към мен ли е отговор, защото нещо не мога да си го представя, има опция на банкомата подобна ли? Да, на някои банкомати могат да се плащат битови сметки. Пак е услуга на ePay (BPay), но дококото си спомням нямаше такси. 1
Климент Публикувано: 20 януари Публикувано: 20 януари преди 5 часа, Kosta Grudov каза: Откакто направиха DSK Mobile съм много разочарован, старото DSK Smart беше в пъти по-бързо и добро... Някой знае ли има ли начин да се направят битовите сметки да се плащат през сметката на кредитната карта? При мен излизат само разплащателните сметки, което е доста неприятно, през Fibank си завъртах сигурно 10% от годишния кешбек само с тях.. Повечето битови сметки могат да се платят на сайта на доставчика, единствено топлофикация София няма такава възможност от тези които ползвам. 3
Kosta Grudov Публикувано: 20 януари Публикувано: 20 януари Тя Топлофикация е най-сериозната сметка хаха 😄 Както и да е, благодаря ви, може би наистина най-добрия вариант е по сайтовете на доставчиците. Изключително е дразнещо нещо което си правил за секунди в продължение на години сега да ти се налага да правиш сума ти врътки за него.. Ясна ми е идеята защо са го направили разбира се, едва ли е просто случайно недоглеждане.. 3
darinamarinova Публикувано: 20 януари Публикувано: 20 януари преди 1 минута , Kosta Grudov каза: Тя Топлофикация е най-сериозната сметка хаха 😄 Както и да е, благодаря ви, може би наистина най-добрия вариант е по сайтовете на доставчиците. Изключително е дразнещо нещо което си правил за секунди в продължение на години сега да ти се налага да правиш сума ти врътки за него.. Ясна ми е идеята защо са го направили разбира се, едва ли е просто случайно недоглеждане.. и аз ги плащам през сайтовете на доставчиците. Топлофикация я плащам през опцията за заплащане на сметки от сайта на ПИБ (но трябва да си техен клиент) или ако се регистрираш на toplo.bg и отидеш на фактури и натиснеш "плати" те прехвърля към някаква опция на epay, с която можеш да платиш директно с карта - но не знам дали има такса, но сега го направих и ми отчисли 3% отстъпка, която има за плащане до 30то число 4
macf1an Публикувано: 20 януари Публикувано: 20 януари Още една новост с кешбека на ДСК за 2026: При изчисление на точките за всяка транзакция се гледа само евровата стойност, без центовата. Съответно: транзакции под 1 евро (градски транспорт) няма точки, а транзакции с центове вече не се закръгляват, дори да са € ХХ.99. Преди - транзакции над ХХ.50 се закръгляха в полза на клиента, а минимумът беше точка на транзакция, дори за 0.44 лв. 4 1
MayaS Публикувано: 20 януари Публикувано: 20 януари преди 57 минути , Kosta Grudov каза: Тя Топлофикация е най-сериозната сметка хаха 😄 Както и да е, благодаря ви, може би наистина най-добрия вариант е по сайтовете на доставчиците. Изключително е дразнещо нещо което си правил за секунди в продължение на години сега да ти се налага да правиш сума ти врътки за него.. Ясна ми е идеята защо са го направили разбира се, едва ли е просто случайно недоглеждане.. Битовите сметки в мобайла на дск се плащат с един клик. Няма избиране на сметки и т.н. С кредитна не може да се настрои такова плащане и това си е от години.
vinidj Публикувано: 20 януари Публикувано: 20 януари Преди 1 час, Eagleman каза: Аз ги плащам през ePay. Да, има около 0.5% такса и 1/4 от кешбека се изпарява, но не успях да намеря вариант без. Ако някой е открил нещо, да сподели. Ако си трето ниво в иПей няма такса от страна на потребителя за плащане на сметки. 1
Kosta Grudov Публикувано: 20 януари Публикувано: 20 януари преди 4 минути , MayaS каза: Битовите сметки в мобайла на дск се плащат с един клик. Няма избиране на сметки и т.н. С кредитна не може да се настрои такова плащане и това си е от години. Когато имаш няколко сметки, при настройване на самата битова сметка за плащане можеш да избереш от коя да дърпа парите. Проблема е, че това са само разплащателните сметки, а сметката на кредитната карта не излиза като опция да се плати с нея, докато например при FiBank това не е така. Под плащане с години имах предвид, че винаги съм влизал наведнъж да си платя всички сметки, но сега ако много държа на кешбека по кредитната карта нямам възможност да го правя и трябва да се занимавам с различни врътки.
adreno Публикувано: 20 януари Публикувано: 20 януари Преди 1 час, macf1an каза: Още една новост с кешбека на ДСК за 2026: При изчисление на точките за всяка транзакция се гледа само евровата стойност, без центовата. Съответно: транзакции под 1 евро (градски транспорт) няма точки, а транзакции с центове вече не се закръгляват, дори да са € ХХ.99. Преди - транзакции над ХХ.50 се закръгляха в полза на клиента, а минимумът беше точка на транзакция, дори за 0.44 лв. Уеднаквяват нещата значи - на ДСК-Уиз винаги е било така - закръгляване надолу. Пощенска също така закгръглява кешбека.
vladko Публикувано: 20 януари Публикувано: 20 януари На 19.01.2026 г. в 16:58, ДиянаВ каза: Това е за точки по друга КК, не се отнася за ДСК-Уиз. цитат от линка с правилата: 1. Настоящият документ описва условията на Лоялна програмата „Моите DSK точки“ за лоялни клиенти с кредитни карти, издадени от Банка ДСК, с изключение на картите, посочени в т.2.1. 2.1. Не се начисляват точки за трансакции, извършени с кредитни карти „DSK MaxiCard“, „DSK MaxiGo“, „DSK Wizz Air“, „DSK Shopping“ , както и по кредитни карти, издадени по сметки на клиенти, мигрирани от Експресбанк. В момента нищо не може да се прхвърли, поне аз не успях. Последното инфо от 13.01 е, че правят някакви подобрения. Поне натрупания кешбек си стои за момента видим. 🙂
ДиянаВ Публикувано: 20 януари Публикувано: 20 януари преди 16 минути , vladko каза: В момента нищо не може да се прхвърли, поне аз не успях. Последното инфо от 13.01 е, че правят някакви подобрения. Поне натрупания кешбек си стои за момента видим. 🙂 За уиз точки ли става въпрос? Аз друго в ДСК нямам.
vladko Публикувано: 21 януари Публикувано: 21 януари преди 13 часа, ДиянаВ каза: За уиз точки ли става въпрос? Аз друго в ДСК нямам. https://dskbank.bg/новини-и-промоции/детайли/2026/01/13/информация-за-усвояване-на-точки-в-dsk-mobile
darinamarinova Публикувано: 21 януари Публикувано: 21 януари На 14.01.2026 г. в 18:34, some1 каза: Дайте акъл. За пенсионер, харчещ около 1500 лв на месец има ли КК/ ДК с кешбек, който да избива таксата и да остава нещо отгоре? @some1 Класическата кредитна карта на ПИБ е безплатна за първата година и има 0.5% кешбек върху сумата. Всяка следваща година е безплатна, ако се направи оборот минимум 5000 € на година - ако се плакат всички сметки и стандартни неща като супермаркет, бензин според мен стават. https://www.fibank.bg/web/files/richeditor/promotions/documents/Promotiona-terms-annual-fee-credit-card-maintenance.pdf https://www.fibank.bg/bg/chastni-lica/karti/kreditni-karti/mastercard/mastercard-standartna https://www.fibank.bg/bg/chastni-lica/karti/kreditni-karti/visa/visa-klasik Кешбек При плащане с кредитна карта в търговски обект в България или в чужбина, при достигнат оборот мин. 3 000 EUR за 6 месеца, получавате 0.5% от оборота, максимум 130 EUR. Възможност за спечелване на парични награди с програмата „Доведи клиент“ - ако имате познат, който е клиент, може да ви изпрати покана (или да попитате тук във форума). Мисля, че преди даваха 50 лв 1
Георги Публикувано: 27 януари Публикувано: 27 януари Към ПИБ-аджиите. Как се регистрират местните данъци за плащане при тях? Нещо не мога да се оправя да се регистрирам нито в приложението, нито в уеб версията, а в техния сайт има само следната безкрайно безполезна блог статия: https://blog.fibank.bg/платете-местни-данъци-през-my-fibank-само-в-две-стъпки.html Влизам в комунални услуги, но там не виждам никъде общината. Навремето в дайнърс мисля, че само ЕГН-то се въвеждаше и всичко излизаше. 1
Captain45 Публикувано: 27 януари Публикувано: 27 януари По твоят въпрос AI казва следното: Вход в приложението: Отворете My Fibank и влезте в профила си чрез Вашите биометрични данни (отпечатък/лицево разпознаване) или парола. Избор на меню: Натиснете бутона "+" (Ново плащане) или влезте в меню "Плащания". Избор на услуга: Изберете опцията "Местни данъци и такси". Проверка на задължения: Системата автоматично ще зареди Вашето ЕГН. Изберете общината, към която искате да проверите за задължения. Плащане: След като се визуализират дължимите суми (за имоти, автомобили и др.), изберете тези, които желаете да платите, и потвърдете трансакцията. Това май е само през онлайн банкирането им, защото в мобилното не виждам тези опции. Иначе в мобилното на Булбанк са го направили по-културно. 3 1
stanimir Публикувано: 27 януари Публикувано: 27 януари 57 minutes ago, Captain45 said: По твоят въпрос AI казва следното: Вход в приложението: Отворете My Fibank и влезте в профила си чрез Вашите биометрични данни (отпечатък/лицево разпознаване) или парола. Избор на меню: Натиснете бутона "+" (Ново плащане) или влезте в меню "Плащания". Избор на услуга: Изберете опцията "Местни данъци и такси". Проверка на задължения: Системата автоматично ще зареди Вашето ЕГН. Изберете общината, към която искате да проверите за задължения. Плащане: След като се визуализират дължимите суми (за имоти, автомобили и др.), изберете тези, които желаете да платите, и потвърдете трансакцията. Това май е само през онлайн банкирането им, защото в мобилното не виждам тези опции. Иначе в мобилното на Булбанк са го направили по-културно. Почти съм сигурен, че го имаше и в приложението на ПИБ (влизам единствено през телефона) , но при последните ъпдейти незнайно защо са махнали опцията.Дано не се бъркам с Дайнърс , но мисля , че доскоро виждах тази графа.
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега