antea Публикувано: 27 януари Публикувано: 27 януари и аз не виждам опция за текуща регистрация, имам направени такива регистрации от преди, но тази година според мен не работят, защото в последните дни дори и при изрично обновяване за проверка на задължения не показваше нищо, даже забиваше в сайта, а всъщност бяха излезли вече данъците за колите /за София/, и ги платих през egov портала, така че според мен имат нещо генерален проблем с общински задължения 1
bad kid Публикувано: 27 януари Публикувано: 27 януари В категория 'Преглед на регистрирани задължения' при мен се вижда 'Данък върху недвижимите имоти' в категория 'активни'.
КОКО22 Публикувано: 27 януари Публикувано: 27 януари От ПИБ-аджийте😄 - Днес си писах със съпорта им относно друга забележка по приложението /липса на извлечение/. Отговорът бе много любезен, че трябва да съм търпелив , имат още проблеми и молят да изчакам да си оправят приложението 2
Георги Публикувано: 27 януари Публикувано: 27 януари преди 32 минути , bad kid каза: В категория 'Преглед на регистрирани задължения' при мен се вижда 'Данък върху недвижимите имоти' в категория 'активни'. Да, явно ако си регистриран преди си се виждат, но няма възможност за нова регистрация. Мерси ви на всички, че някой път почвам да се съмнявам в адекватността си като не мога да намеря бутонче, което уж би трябвало да е на лесно място в топ банката в приложенията.
Дани Магелани Публикувано: 27 януари Публикувано: 27 януари В мобилното приложение на ДСК все още не може да се плащат местни данъци и такси, но предстояло въвеждане на тази функция. Кога - не се знае.
Ivko Публикувано: 27 януари Публикувано: 27 януари преди 6 минути , Дани Магелани каза: В мобилното приложение на ДСК все още не може да се плащат местни данъци и такси, но предстояло въвеждане на тази функция. Кога - не се знае. Може даже вчера си платих всичко и си плащам само през приложението. Не го намираш или не става при теб? Намира се в сексия преводи. п.с. А грешка аз разбрах за битови сметки.
Zdravko Nestorov Публикувано: 27 януари Публикувано: 27 януари преди 3 часа, Георги каза: Към ПИБ-аджиите. Как се регистрират местните данъци за плащане при тях? Нещо не мога да се оправя да се регистрирам нито в приложението, нито в уеб версията, а в техния сайт има само следната безкрайно безполезна блог статия: https://blog.fibank.bg/платете-местни-данъци-през-my-fibank-само-в-две-стъпки.html Влизам в комунални услуги, но там не виждам никъде общината. Навремето в дайнърс мисля, че само ЕГН-то се въвеждаше и всичко излизаше. Това вече няколко пъти го играя и то с различни банки 🙂 Докато официално не излязат задълженията ти, няма как да ги регистрираш 😄 Реално след като излязат официално, ще можеш да си ги регистрираш точно както е описано, но дотогава... нищо не може да се случи. Така е и в Уникредит (поне беше преди време), така е и в ПИБ. Говорих с техния съпорт и това е поради проблемите с интеграцията между ПИБ и провайдъра на услугата (т.е. общините/НАП/честно не съм сигурен кой). И това, което се получава е, че те опитват да ти регистрират задължение (данъци и такси), но няма такива задължения от общината, т.е. няма какво да се регистрира. Тъпо, но... тук не са само банките виновни (въпреки че те си имат безброй много кусури), а изобщо как работят държавните/общинските системи 🙂 1
antea Публикувано: 27 януари Публикувано: 27 януари @Zdravko Nestorov в случая с ПИБ в момента просто липсва изобщо опция да избираш/добавяш общини като доставчици, както и задължения по вече регистрирани отдавна партиди не могат да бъдат извлечени, така че не е това проблемът, който описваш; моите общински задължения са регистрирани и в ePay, и оттам получих известие, че са излезли данъците на колите - в ПИБ дори не могат да се заредят и да покажат имаш ли, нямаш ли излязло задължение 1
Ilian359 Публикувано: 27 януари Публикувано: 27 януари Аз доколкото си спомням, няма никаква регистрация. Излизат автоматично по ЕГН. Между другото, в Транскард по ЕГН излизат и глобите към СО след края на работния ден, в който са наложени.
Zdravko Nestorov Публикувано: 27 януари Публикувано: 27 януари преди 3 часа, antea каза: @Zdravko Nestorov в случая с ПИБ в момента просто липсва изобщо опция да избираш/добавяш общини като доставчици, както и задължения по вече регистрирани отдавна партиди не могат да бъдат извлечени, така че не е това проблемът, който описваш; моите общински задължения са регистрирани и в ePay, и оттам получих известие, че са излезли данъците на колите - в ПИБ дори не могат да се заредят и да покажат имаш ли, нямаш ли излязло задължение Оооо благодаря ти за информацията, не знаех. Може би това, което описах вече е оправено... (извинявам се, ако съм подвел някого). Явно все още не са си оправили нещата след преминаването към еврото. 2
stanimir Публикувано: 27 януари Публикувано: 27 януари Ами май доста бизнеси все още си доизглаждат нещата.Фактурата ми от А1 от години неизменно идва не по-късно от 24-и (засичането е на 20-то число) , а сега все още я няма.Не помня да се е случвало някога.От следващия месец предполагам вече всички ще са напълно в час. 1
Captain45 Публикувано: 28 януари Публикувано: 28 януари преди 15 часа, stanimir каза: Ами май доста бизнеси все още си доизглаждат нещата.Фактурата ми от А1 от години неизменно идва не по-късно от 24-и (засичането е на 20-то число) , а сега все още я няма.Не помня да се е случвало някога.От следващия месец предполагам вече всички ще са напълно в час. Миналата седмица правиха евроконверсия на системата и затова се бавят с фактурите. 2
antea Публикувано: 2 февруари Публикувано: 2 февруари днес минах пред ПИБ да си внеса последните останали левове, в приложението или онлайн банкирането може да се попълни предварително заявка за касова операция, в която посочих каква сума ще внасям в лева и в кой клон, появява се номер за потвърждение, с този номер директно на касата /без да има нужда да се минава през другите служители/, цялото нещо ми отне буквално под минута за заявката и пак толкова после на касата в офиса, където си казваш потвърдителния номер и показваш лична карта така или иначе в клона нямаше почти никакви хора, та и без заявката сигурно щях да свърша за толкова 5
bobbyfm Публикувано: 2 февруари Публикувано: 2 февруари Преди няколко дена в клона до нас на Пощенска банка минах към 9-9:30 и нямаше никакви хора, без изобщо да чакам или да пускам каквито и да е заявки си обмених останалите левове. 2
Джимбо Публикувано: 6 февруари Публикувано: 6 февруари Ако преди приемане на еврото сте имали левова и еврова сметка и сега не ви се плащат 2 такси, в момента има промоция за безплатно закриване на едната.
Mary Публикувано: 6 февруари Публикувано: 6 февруари преди 4 минути , Джимбо каза: Ако преди приемане на еврото сте имали левова и еврова сметка и сега не ви се плащат 2 такси, в момента има промоция за безплатно закриване на едната. За коя банка става дума? 1
Джимбо Публикувано: 6 февруари Публикувано: 6 февруари В момента, Mary каза: За коя банка става дума? ПИБ и Булбанк със сигурност, днес закрих там 2 1
antea Публикувано: 6 февруари Публикувано: 6 февруари преди 11 минути , Mary каза: За коя банка става дума? до края на февруари във всички банки би трябвало да е така, мисля, че го пишеше в закона 4 1
marycap Публикувано: 6 февруари Публикувано: 6 февруари преди 1 час, Mary каза: За коя банка става дума? В ПИБ и ОББ закрих безплатно две през януари. Мисля, че още може. 2 1
Ou7law Публикувано: 14 февруари Публикувано: 14 февруари На 14.01.2026 г. в 13:24, bibi каза: 1.Аз 1.1. CC МC gold - 4 посещения 1.2. DC MC platinum - 6 посещения За дебитната MC Platinum, няма как да се избегне месечната такса от 5лв., нали? Т.е. ти тук с активно ползване на MC Gold, получаваш 10 посещения на година за 60лв. + колкото кешбек си вземеш от златната. Звучи доста добре. А тя закачена ли ти е на Curve за допълнителен кешбек или си я позлваш просто така?
Дани Магелани Публикувано: 14 февруари Публикувано: 14 февруари преди 31 минути , Ou7law каза: За дебитната MC Platinum, няма как да се избегне месечната такса от 5лв., нали? Т.е. ти тук с активно ползване на MC Gold, получаваш 10 посещения на година за 60лв. + колкото кешбек си вземеш от златната. Звучи доста добре. А тя закачена ли ти е на Curve за допълнителен кешбек или си я позлваш просто така? За всички банки ли важат коментарите? Ако не, добре е да се уточнява банката, за да има някаква полза. 1
bibi Публикувано: 14 февруари Публикувано: 14 февруари преди 2 часа, Ou7law каза: За дебитната MC Platinum, няма как да се избегне месечната такса от 5лв., нали? Т.е. ти тук с активно ползване на MC Gold, получаваш 10 посещения на година за 60лв. + колкото кешбек си вземеш от златната. Звучи доста добре. А тя закачена ли ти е на Curve за допълнителен кешбек или си я позлваш просто така? За ПИБ няма как - звънях да питам. При активно ползване на кредитната - да за 10 посещения таксата излиза 60 лв т.е.само таксата на дебитната. Не е закачена за Curve. Обмислям го, но нямам време да седна да чета темата.
marycap Публикувано: 14 февруари Публикувано: 14 февруари преди 5 часа, Ou7law каза: За дебитната MC Platinum, няма как да се избегне месечната такса от 5лв., нали? И аз питах в ПИБ - освен тази такса 5лв. (2.56 евро) за картата, ми казаха и такса 2.50 лв. (1.28 евро) за водене на картова сметка. Или общо 46.08 евро годишно. Безплатните посещения на салони са 6. 1
bibi Публикувано: 14 февруари Публикувано: 14 февруари Моята е вадена по време на промоция и няма такса за водене на сметка. 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега