Климент Публикувано: 11 август Публикувано: 11 август преди 1 час, bibi каза: Здравейте, златните Виза и МК на ОББ имат ли кешбек? На сайта им не виждам. Изобщо има ли КК на ОББ с комбинация салони + кешбек? Златната МК има кешбек 1%, но не за всички транзакции,( няма за плащания в чужбина, към финансови институции, хазарт ... ) Тъпото е че не може да се ползва в приложението им за плащане на битови сметки и няма автоматично погасяване. Иначе ако си плащаш с нея на сайта на доставчика на услугата има кешбек. До колкото разбрах тази карта им е наследство от Райфайзен, Преди това имах златна Виза и тя нямаше кеш бек. За сега нямат такса за зареждане на револют от КК. 1 1
Stryper Публикувано: 11 август Публикувано: 11 август Здравейте, Mastercard day все още ли е валиден всеки вторник? 2
Branko Публикувано: 11 август Публикувано: 11 август Преди 1 час, Stryper каза: Здравейте, Mastercard day все още ли е валиден всеки вторник? Да 2
КОКО22 Публикувано: 11 август Публикувано: 11 август преди 9 часа, WanderlustME каза: Здравейте, някой с реален опит с Big Bank? Има ли подводни камъни? Имат ли програма за препоръки на нови клиенти? Ползвам ги почти от 2 години. Свободните средства ги държа там. Курсът им на свободните средства е най-добър, менят го от време на време , но с малко. Тегленето е със сканиране на лице и получаваш парите на другия ден. Депозитите също са добри, като и там се мени процента често. Обслужването по телефон и мейл е добро. До сега не ми се е налагало да развалям депозит, че там уж има някаква такса , ала не съм пробвал. Не знам да имат програма за препоръка. Аз съм ги комбинирал с ТБИ и съм доволен... 1 1
kali Публикувано: 11 август Публикувано: 11 август преди 6 часа, Климент каза: Златната МК има кешбек 1%, но не за всички транзакции,( няма за плащания в чужбина, към финансови институции, хазарт ... ) Тъпото е че не може да се ползва в приложението им за плащане на битови сметки и няма автоматично погасяване. Иначе ако си плащаш с нея на сайта на доставчика на услугата има кешбек. До колкото разбрах тази карта им е наследство от Райфайзен, Преди това имах златна Виза и тя нямаше кеш бек. За сега нямат такса за зареждане на револют от КК. Имам Златна МК от февруари и не знаех, че няма чужбински кешбек, прегледах няколко извлечения назад, но не мога да се ориентирам, ще проследя занапред какво се случва. Иначе за плащане на битови сметки съм я регистрирала в epay, за сметки таксата за плащане с нея е 0, за данъци се начислява такса. 1
Blago Публикувано: 9 септември Публикувано: 9 септември Някой плащал ли е с карта на DSK в Тайландски Бат (THB)? Не е посочена като валута в ексчейндж таблицата им, следователно би трябвало да се превалутира по курса на виза, но все пак ще се радвам някой да потвърди от личен опит.
Blago Публикувано: 9 септември Публикувано: 9 септември Според техните условия, валути за които банката няма посочен курс се превалутират по курс, определен от от издателя на картата (Виза в случая). Обаче като им знам процента на валутите, за които имат определен курс ме е малко страх да рискувам на сляпо. 1
horus92 Публикувано: 9 септември Публикувано: 9 септември От опита ми с други банки, валутите в таблицата са за касови и безкасови операции, а за картови имаха друга, където са голяма тесла. Обикновено от екзотични валути печелят най много, а курсът на виза не е лош. Преди като проучвах ДСК за банка, пишеха евро за лев 1.96 нещо си за касови и безкасови, ама картово бяха 1.98. 1
neuromancer Публикувано: 9 септември Публикувано: 9 септември ДСК открай време си имат 1% такса превалутиране, не знам дали И курса им е крив освен това 1
КОКО22 Публикувано: 9 септември Публикувано: 9 септември Не знам за ДСК, но аз съм плащал и в Тайланд и във Виетнам с КК на ПИБ и след като си взема кешбека ми излиза по-добра сметката даже и от Револют 2
Дани Магелани Публикувано: 10 септември Публикувано: 10 септември В ДСК ми казаха, че имат само обикновени дебитни карти, няма платинум и пр. Ако искам лонджове, да взема кредитна от тях. Съмнявам се да е така! Някой да знае повече от служителките?
yordanov Публикувано: 10 септември Публикувано: 10 септември преди 2 часа, Дани Магелани каза: В ДСК ми казаха, че имат само обикновени дебитни карти, няма платинум и пр. Ако искам лонджове, да взема кредитна от тях. Съмнявам се да е така! Някой да знае повече от служителките? Имат платинена дебитна, но само към премиум плана: https://dskbank.bg/premium-plan Със същия план има и опция за платинена кредитна без годишна такса. 1
adreno Публикувано: 10 септември Публикувано: 10 септември преди 2 часа, yordanov каза: Имат платинена дебитна, но само към премиум плана: https://dskbank.bg/premium-plan Със същия план има и опция за платинена кредитна без годишна такса. Не е задължително да е с план, и без я дават, ако стигнеш до служител, който е наясно. преди 4 часа, Дани Магелани каза: В ДСК ми казаха, че имат само обикновени дебитни карти, няма платинум и пр. Ако искам лонджове, да взема кредитна от тях. Съмнявам се да е така! Някой да знае повече от служителките? Е те дават, ама само за София ли ти трябва? 1
Дани Магелани Публикувано: 11 септември Публикувано: 11 септември преди 14 часа, adreno каза: Не е задължително да е с план, и без я дават, ако стигнеш до служител, който е наясно. Е те дават, ама само за София ли ти трябва? Мога да я взема в София или в Габрово. Също и от ОББ може. И в двете имам разплащателни сметки. Но искам само само дебитна.
Stryper Публикувано: 11 септември Публикувано: 11 септември Аз си извадих Visa Platinum на ДСК без план. Плащам 3 евро на месец за нея. Ето тук го пише: https://dskbank.bg/индивидуални-клиенти/банкови-карти/дебитни-карти/детайли-за-дебитни-продукти/индивидуални-продукти/премиум-карта-visa-platinum-debit Има и flight delay подобна на Mastercard. 5 2
joro9 Публикувано: 12 септември Публикувано: 12 септември Здравейте. Някой получавал ли е кешбек от Mastercard Day след 01.09 ?
adreno Публикувано: Понеделник в 10:10 Публикувано: Понеделник в 10:10 На 12.09.2026 г. в 12:54, joro9 каза: Здравейте. Някой получавал ли е кешбек от Mastercard Day след 01.09 ? За горивото го платиха, за ресторанти не са. 1
adreno Публикувано: Сряда в 13:20 Публикувано: Сряда в 13:20 Платиха и за ресорантите днес накуп за предишните два вторника. 3
Фил Публикувано: Сряда в 13:32 Публикувано: Сряда в 13:32 На 11.09.2026 г. в 11:41, Stryper каза: Има и flight delay подобна на Mastercard. Имаш предвид SmartDelay Pass ли ? 1
Miladina Публикувано: преди 23 часа Публикувано: преди 23 часа 21 hours ago, adreno said: Платиха и за ресорантите днес накуп за предишните два вторника. На мен нищо не са ми платили. /ЦКБ/
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега