Прескочи до съдържание

Български Банки - кратки въпроси и дискусии

Препоръчани мнения

Публикувано:

Не, не го реших проблема с ПИБ, домързя ме. Аз използвам револют сравнително рядко и за малки плащания, този уикенд бяхме на къща за гости с приятели и понеже аз плащах, те ми заредиха революта, така че да ми стигне за доста време напред. Но мерси за ъпдейта, явно трябва да се звъни 🙂

• Харесвам 2
Публикувано:

В сходен ред на мисли за ПИБ - за пръв път, след десетки години клиентлък при тях, ми се наложи да се обаждам да ми отблокират входящ превод от друга банка (от моя сметка към моя сметка), а няколко дни по-късно да ми изпълнят изходящ превод (пак от моя сметка към моя сметка), също блокиран. И в двата случая отказаха да коментират причините за нуждата от ръчна намеса.

• Харесвам 1
  • Замислям се 2
Публикувано:

Отвратително е това приложение на ПИБ. Обновява ли се на всеки две седмици, какво прави. Но вече няколко пъти ми се случи, да не успявам да вляза в него и следоватлено, не мога нито да прехвърля пари, нито да приема транзакция. Оправя се само след 10-15 мин. Каква е тая тъпотия не знам. А толкова ги хваля ПИБ по принцип. 

Публикувано:
Преди 1 час, feel_the_rush каза:

Отвратително е това приложение на ПИБ. Обновява ли се на всеки две седмици, какво прави. Но вече няколко пъти ми се случи, да не успявам да вляза в него и следоватлено, не мога нито да прехвърля пари, нито да приема транзакция. Оправя се само след 10-15 мин. Каква е тая тъпотия не знам. А толкова ги хваля ПИБ по принцип. 

При мен не се оправяше и се наложи преинсталиране.

Публикувано:
преди 2 часа, feel_the_rush каза:

При мен работи супер. Забелязала съм че започва да се "мотае", ако не съм си рестартирала телефона скоро, но след рестарт винаги се оправя. 

Публикувано:

При мен се прецаква, когато има висящ ъпдейт, инсталирам ли го, започва да работи. Но да малко е бъгаво, но все пак е по-фънкционално от на някои други банки, които имаха страхотни приложения и ги съсипаха.

Публикувано:
преди 3 часа, horus92 каза:

При мен се прецаква, когато има висящ ъпдейт, инсталирам ли го, започва да работи. Но да малко е бъгаво, но все пак е по-фънкционално от на някои други банки, които имаха страхотни приложения и ги съсипаха.

Коя банка визираш, че си е съсипала приложението, защотъо напоследък само ДСК са си обновили приложението, но то старото пък не им беше страхотно. На пощенска  новтото също не е по-зле от старото.

Публикувано:

Райфайзен имаха страхотно приложение, но обб решиха, че щели да ползват тяхното, само защото изглеждало по добре. Това е информация от вътрешен човек. 

Беше голяма деградация.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 15 минути , horus92 каза:

Райфайзен имаха страхотно приложение, но обб решиха, че щели да ползват тяхното, само защото изглеждало по добре. Това е информация от вътрешен човек. 

Беше голяма деградация.

Това не го броя, тя банката престана да съществува.

То и Сосиете Женерал имаха много хубаво банкиране, но остана ДСК Директ

• 3 седмици по-късно ...
Публикувано:

Да попитам -за разходваните суми през май получили ли сте кеш бек от Виза сега в юни? През май чеше за сумите от април на 21 число. 
и до кога им е валидна промоцията за кой период? 

Публикувано:

Visa прекратява промоцията преждевременно. Ако си спомням правилно, срокът беше до септември или до достигане на лимита на кампанията.

Благодарим за интересa към кампанията „Visa Всеки Ден“. Кампанията се преустановява, считано от 23.06.2026 г. Всички отговарящи на условията трансакции, извършени до 22.06.2026 г., ще бъдат изплатени до края на юли 2026 г.
https://www.visabg.com/campaign/everyday/early-closing.html

• Харесвам 5
  • Шок 4
  • Благодаря 2
Публикувано:

И Мастъркард изглежда вървят по същия път. За месец юни нямам преведени никакви суми от промоциите във вторник.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 3 часа, Miladina каза:

И Мастъркард изглежда вървят по същия път. За месец юни нямам преведени никакви суми от промоциите във вторник.

Последно имам получена сума на 19,.06, за покупка на 16.06.

Публикувано:
преди 3 часа, Bella A каза:

Да попитам -за разходваните суми през май получили ли сте кеш бек от Виза сега в юни? През май чеше за сумите от април на 21 число. 
и до кога им е валидна промоцията за кой период? 

И аз не съм получил кешбек за месец май още. Миналият месец се получи около 20-ти май. Предполагам до края на юни ще изплатят кешбек за май.

• Харесвам 4
Публикувано:
9 minutes ago, Климент said:

Последно имам получена сума на 19,.06, за покупка на 16.06.

Да и при мен се появи.

Забелязвам, че някои от търговците, при които съм пазарувала и респективно получавала кешбек по програма на Мастъркард вече не участват или аз не получавам кешбек. 
Отразява ли се по някакъв негативен начин на търговеца тази промоция?

Публикувано:
преди 1 час, Miladina каза:

Отразява ли се по някакъв негативен начин на търговеца тази промоция?

Не, разбира се. Нито на картоиздателя.

Публикувано:
преди 8 часа, WanderlustME каза:

Visa прекратява промоцията преждевременно

“Който @@@ @@@, кака се ожени.”

И все пак ще си получим парите за май и почти целият юни. Аз не мога се оплача. Капнаха малко парици от нищото все пак…

• Харесвам 6
  • Смея се 1
Публикувано:

Пощенска започнаха процеса по закъгляване на  кредитните лимити - закръглението е нагоре до следващото кратно на 10, т.е при стар лимит 1000 лв превалутиран на 511,29 евро ще се увеличи на 520 евро.

До 5 юли може да се откаже, а иначе увеличението на лимита ще стане на 17 юли.

• Харесвам 1
Публикувано:

ДСК вече нямат телефон за връзка, освен, ако не е за блокиране на карта..

Има модерен AI чат, който още като тръгне изписва

AI може да греши, не забравяйте да проверите информацията от връзките.

Вчера заявих желание за нова КК през сайта им, днес ми се обаждат и се започва несвързани глупости.

Искам КК платиниум, имам Уиз. Първо ме питаха защо съм искал, след това, обясни, че за тази карта трябвало премиум план, на което й обясних, че не е задължителен.

След това вече каза, че с него ще ми е безплатна таксата, на което върнах, че не ме интересува.

След това се оказа, че трябвало и разплащателна сметка, не знам дали е така.

Накрая ми каза, че ще се консултира и ще ми звъннат пак, на което направо питах, защо ми звъни след като не е ясно нищо, нито се прави нещо за издаването й,  но не получих отговор.

Явно ще се ходи до офис..

Публикувано:
преди 43 минути , Alexander каза:

Явно ще се ходи до офис..

И там не е по-добре 🥲. От целия клон в mall of Sofa има само една, която знае за какво става дума, дано попаднеш на човек.

Публикувано:

От 15.06. до 15.09.2026 г. при всяко плащане с blink parking автоматично получаваш 20% отстъпка от размера на направеното плащане.

Доставчик на платежна услуга (наричан по-долу ДПУ) е банка или платежна институция в България, която поддържа услугата „blink parking - паркиране в зона", както следва:

• Инвестбанк АД
  • Първа инвестиционна банка АД
  • Майфин ЕАД
  • Обединена българска банка АД
  • Общинска банка АД
  • Юробанк България АД
  • ТИ БИ АЙ Банк ЕАД
  • Централна кооперативна банка АД

Населени места, които приемат плащания чрез услугата „blink parking - паркиране в зона", са:
Асеновград

Балчик

Банско

Ботевград

Бургас

Габрово

Гоце Делчев

Дупница

Китен

КК Слънчев бряг

КК Св. Константин и Елена

Кърджали

Несебър

Пазарджик

Петрич

Плевен

Поморие

Приморско

Разград

Разлог

Русе

Стара Загора

Силистра

Сливен

София

Хисаря

Чирпан

Ямбол

• Харесвам 4
  • Благодаря 4

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Павел*
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.