Гост Публикувано: 4 април, 2016 Публикувано: 4 април, 2016 Здравейте. Имам лек "проблем" с намирането за самолетен билет Атина - Наксос за 3 септември сутринта. Единствената оферта, на която съм попадала, е Olympic Air и цената държи 110 EUR и не мърда от януари. Няма економи, само флекси и с багаж - съвършено излишна екстра за мен. Някаква идея за по-ниска цена за това направление или да си плащам като поп два билета? Съвети? Благодаря!
Георги Публикувано: 4 април, 2016 Публикувано: 4 април, 2016 Здравейте. Имам лек "проблем" с намирането за самолетен билет Атина - Наксос за 3 септември сутринта. Единствената оферта, на която съм попадала, е Olympic Air и цената държи 110 EUR и не мърда от януари. Няма економи, само флекси и с багаж - съвършено излишна екстра за мен. Някаква идея за по-ниска цена за това направление или да си плащам като поп два билета? Съвети? Благодаря! В други периоди имат ли промо Olympic на по-ниска цена? Прегледай идните седмици, месеци и т.н. Ако всичко винаги е само флекс, то шанс нямаш, до колкото виждам те са единствената компания летяща до този остров. 1
Гост Публикувано: 4 април, 2016 Публикувано: 4 април, 2016 В други периоди имат ли промо Olympic на по-ниска цена? Прегледай идните седмици, месеци и т.н. Ако всичко винаги е само флекс, то шанс нямаш, до колкото виждам те са единствената компания летяща до този остров. ВСИЧКИ дати - цена 110 Евро... Никога не бях виждала такова нещо...
Двуцветко Публикувано: 4 април, 2016 Публикувано: 4 април, 2016 Това е леко драстична цена. Миналата година летях в обратна посока за под 50 евро и цената колкото фери билета. Фери не е ли вариант? От Пирея или Рафина за 35 евро с бавното фери и 60 евро с бързата лодка. 1
Гост Публикувано: 4 април, 2016 Публикувано: 4 април, 2016 Това е леко драстична цена. Миналата година летях в обратна посока за под 50 евро и цената колкото фери билета. Фери не е ли вариант? От Пирея или Рафина за 35 евро с бавното фери и 60 евро с бързата лодка. Не е вариант, честно казано... Самолетите ни пристигат в полунощ в Атина и за да се прехвъряме на фери, цената ще е сходна, ако сложим спане на хотел - дето няма да я бъде - да платя хотел за 3-4 часа, плюс пътуване до Пирея. Щото в Пирея на пристанището няма да спим Та... дилеми.
makler Публикувано: 4 април, 2016 Публикувано: 4 април, 2016 Цената на този билет е само 22 евро и 7500 т. С риск да се проявя като гадняр ще кажа, че ако автора на въпроса се прибираше в България с нормални АК ( а не Уизз) за същите пари сега щеше да има точките и билета щеше да и излезе само 22 евро.
Двуцветко Публикувано: 4 април, 2016 Публикувано: 4 април, 2016 Къде по принцип смятате да изкарате ноща? Питам, защото има вариант за фери от Рафина сутринта, а Рафина е близо до летището.
Гост Публикувано: 4 април, 2016 Публикувано: 4 април, 2016 (редактирано) Цената на този билет е само 22 евро и 7500 т. С риск да се проявя като гадняр ще кажа, че ако автора на въпроса се прибираше в България с нормални АК ( а не Уизз) за същите пари сега щеше да има точките и билета щеше да и излезе само 22 евро. Ами гадно е, че и не е вярно Авторът на въпроса много, ама много често пътува с Бритиш - когато му е по-удобно, както и Уиз - когато отново му е удобно и отива на работа директно от летището. Авторът на въпроса счита, че репликата не помага особено - авторът просто поиска помощ, а не назидание Редактирано 4 април, 2016 от Гост
Гост Публикувано: 4 април, 2016 Публикувано: 4 април, 2016 (редактирано) Къде по принцип смятате да изкарате ноща? Питам, защото има вариант за фери от Рафина сутринта, а Рафина е близо до летището. На летището. И двата самолета - от Лондон и София - пристигат след полунощ. а другият самолет за Наксос - за който говоря - е в 6 сутринта. Да се изкарат 4-5 часа на аерогарата е никакъв проблем. Определено ми е проблем да се разхождам през нощта в Атина, обаче Благодаря ти. Редактирано 4 април, 2016 от Гост
VladimirK Публикувано: 4 април, 2016 Публикувано: 4 април, 2016 T.E.Lawrence - Публикувано Днес, 13:58 edreams.es - rumbo 92.65 EURO с карта Maestro
Двуцветко Публикувано: 4 април, 2016 Публикувано: 4 април, 2016 (редактирано) Ами чудесно, дремете на летището. Хващате си буса до Рафина (това е пристанище много близо до летище) в 05:35, там сте преди 6:30 (http://www.ktelattikis.gr/routes.php) само срещу 3€. Взимате билети за ферито за 07:40 34€ (https://mobilews.forth-crs.gr/mobilepaleo/MobileSeas1.html?lang=en#MobileSeas1:FADE:5) , пиете фрапе, ядете баница и се мятате на ферито. Там ще си намерите място да легнете да поспите. В 13:30 сте в Наксос като преди това ще сте акостирали в Миконос и Парос за първи впечатления от островния цикладски живот Редактирано 4 април, 2016 от Двуцветко 4
neuromancer Публикувано: 4 април, 2016 Публикувано: 4 април, 2016 Цената на този билет е само 22 евро и 7500 т. С риск да се проявя като гадняр ще кажа, че ако автора на въпроса се прибираше в България с нормални АК ( а не Уизз) за същите пари сега щеше да има точките и билета щеше да и излезе само 22 евро. Точките са съвсем различно нещо. Може да имаш милион в Бритиш и пак с тях не можеш да вземеш билет с Олимпик. Или да имаш в Олимпик, а да няма налични места с мили.
Гост Публикувано: 4 април, 2016 Публикувано: 4 април, 2016 Ами чудесно, дремете на летището. Хващате си буса до Рафина (това е пристанище много близо до летище) в 05:35, там сте преди 6:30 (http://www.ktelattikis.gr/routes.php) само срещу 3€. Взимате билети за ферито за 07:40 34€ (https://mobilews.forth-crs.gr/mobilepaleo/MobileSeas1.html?lang=en#MobileSeas1:FADE:5) , пиете фрапе, ядете баница и се мятате на ферито. Там ще си намерите място да легнете да поспите. В 13:30 сте в Нахос като преди това ще сте акостирали в Миконос и Парос за първи впечатления от островния цикладски живот Много ти благодаря Идея си нямах за това пристанище...
Двуцветко Публикувано: 4 април, 2016 Публикувано: 4 април, 2016 Да, логистично е много удобно от летището, въобще няма смисъл да се ходи до Пирея. А и Цикладите са по-близо от там. Абе Гърците са го измислили
Гост Публикувано: 4 април, 2016 Публикувано: 4 април, 2016 Да, логистично е много удобно от летището, въобще няма смисъл да се ходи до Пирея. А и Цикладите са по-близо от там. Абе Гърците са го измислили Изобщо не знаех... Ти знаеш, че не познавам Гърция де Чудесен вариант ми предложи, сполай ти Вярвам специално за това фери не трябва да се притеснявам за билети предварително...
makler Публикувано: 4 април, 2016 Публикувано: 4 април, 2016 Точките са съвсем различно нещо. Може да имаш милион в Бритиш и пак с тях не можеш да вземеш билет с Олимпик. Или да имаш в Олимпик, а да няма налични места с мили. Аз просто казвам, че това пътуване може да се вземе с точки и 22 евро. В крайна сметка не е нужно точките да са твои.
Двуцветко Публикувано: 4 април, 2016 Публикувано: 4 април, 2016 (редактирано) Изобщо не знаех... Ти знаеш, че не познавам Гърция де Чудесен вариант ми предложи, сполай ти Вярвам специално за това фери не трябва да се притеснявам за билети предварително... Не, за Blue Star ферита, не бих казал, че ти трябва предварителна резервация, освен ако си с кола. Големи кораби са, а и септември вече не е навалица. Спокойно ще си вземеш билет на деня сутринта. Може и онлайн, но ти препоръчвам да си спестиш 10-те € такса. Резервация би трябвало евентуално за Sea Jets, защото са доста по-малки като капацитет. Не препоръчвам, верно е че ще ти спестят два часа, но друса прилично, а и е няма романтиката на голямото фери, където може да се мотаеш по целия кораб и палуба и да си блееш качествено. А и при бурно време малките лодки може и да ги спрат докато големите ферита плават при всякакво време. Редактирано 4 април, 2016 от Двуцветко 2
Гост Публикувано: 4 април, 2016 Публикувано: 4 април, 2016 Не, за Blue Star ферита, не бих казал, че ти трябва предварителна резервация, освен ако си с кола. Големи кораби са, а и септември вече не е навалица. Спокойно ще си вземеш билет на деня сутринта. Може и онлайн, но ти препоръчвам да си спестиш 10-те € такса. Резервация би трябвало евентуално за Sea Jets, защото са доста по-малки като капацитет. Не препоръчвам, верно е че ще ти спестят два часа, но друса прилично, а и е няма романтиката на голямото фери, където може да се мотаеш по целия кораб и палуба и да си блееш качествено. А и при бурно време малките лодки може и да ги спрат докато големите ферита плават при всякакво време. Слушам Всъщност, Sea Jet ще ползваме от Аморгос до Санторини само, защото е най-удобна (и почти единствена) опция. Значи, никакви билети предварително. Благодаря ти.
Двуцветко Публикувано: 4 април, 2016 Публикувано: 4 април, 2016 Като каза от Аморгос до Санторини Ако случайно това пътуване ти се пада в неделя, бих ти препоръчал да го направиш с легендарния кораб Express Scopelitis за по-автентично усещане на региона Това е корабът, който от десетилетия дава живот на малките Циклади (група малки острови) и им единствената връзка с околния свят. Има много добър документален филм на тази тема През седмицата върти по малките Циклади, а в неделя прави Аморгос-Санторини-Иос. 1
Гост Публикувано: 4 април, 2016 Публикувано: 4 април, 2016 Като каза от Аморгос до Санторини Ако случайно това пътуване ти се пада в неделя, бих ти препоръчал да го направиш с легендарния кораб Express Scopelitis за по-автентично усещане на региона Това е корабът, който от десетилетия дава живот на малките Циклади (група малки острови) и им единствената връзка с околния свят. Има много добър документален филм на тази тема През седмицата върти по малките Циклади, а в неделя прави Аморгос-Санторини-Иос. За съжаление, Аморгос - Санторини пътуваме в четвъртък. (Вторник е Наксос - Аморгос). Неделя - обратно на тръстиката. Обаче продължавай да даваш идеи хах
Hollywood Публикувано: 4 април, 2016 Публикувано: 4 април, 2016 Остава да събереш 6100 точки. От мен имаш 1400
Двуцветко Публикувано: 4 април, 2016 Публикувано: 4 април, 2016 За съжаление, Аморгос - Санторини пътуваме в четвъртък. (Вторник е Наксос - Аморгос). Неделя - обратно на тръстиката. Обаче продължавай да даваш идеи хах ОК, още една идея та така да се изкушиш, че хептен да се чудиш откъде да го подкараш Четвъртък сутринта в 07:00 хващаш Експрес Скопелитис (нека думата експрес не заблуждава ) и се отнасяш до Куфониси и се наслаждаваш на тези неща http://www.telegraph.co.uk/travel/destinations/europe/greece/cyclades/articles/Koufonissia-Greece-Secret-Seaside/ Като не пропускаш плажа Пори, има лек Карибски привкус. Правиш лек обяд и след това си хващаш сий джета до Санторини 1
Гост Публикувано: 4 април, 2016 Публикувано: 4 април, 2016 Остава да събереш 6100 точки. От мен имаш 1400 Усмихна ме, благодаря ти Мисля, че ще ползваме ферито
Гост Публикувано: 4 април, 2016 Публикувано: 4 април, 2016 ОК, още една идея та така да се изкушиш, че хептен да се чудиш откъде да го подкараш Четвъртък сутринта в 07:00 хващаш Експрес Скопелитис (нека думата експрес не заблуждава ) и се отнасяш до Куфониси и се наслаждаваш на тези неща http://www.telegraph.co.uk/travel/destinations/europe/greece/cyclades/articles/Koufonissia-Greece-Secret-Seaside/ Като не пропускаш плажа Пори, има лек Карибски привкус. Правиш лек обяд и след това си хващаш сий джета до Санторини Ще те цапна! Благодаря ти! Ще трябва да избираме дали да се помотаем по Аморгос или твоя план
Препоръчани мнения