Pepi Публикувано: 14 февруари, 2021 Сподели Публикувано: 14 февруари, 2021 Декември - януари миналата година. Връзка към коментар
Глория Публикувано: 15 февруари, 2021 Сподели Публикувано: 15 февруари, 2021 Здравйте,тъй като съм нова в групата не знам на правилното място ли задавам въпроса си.Предстои ни почивка семейна в Египет през април и ме интересува мнение на хора,които скоро са били там.Безопасно ли е,какстои въпроса с тестовете за корона вируса? Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 15 февруари, 2021 Сподели Публикувано: 15 февруари, 2021 преди 6 минути , Глория каза: Здравйте,тъй като съм нова в групата не знам на правилното място ли задавам въпроса си.Предстои ни почивка семейна в Египет през април и ме интересува мнение на хора,които скоро са били там.Безопасно ли е,какстои въпроса с тестовете за корона вируса? Отваряш си нова тема. Избираш си заглавие свързано с основните ти въпроси. И вътре питаш конкретно. Вероятно, сега, за Египет, някой модератор ще направи това за/вместо теб. 1 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 15 февруари, 2021 Сподели Публикувано: 15 февруари, 2021 преди 10 минути , Глория каза: Здравйте,тъй като съм нова в групата не знам на правилното място ли задавам въпроса си.Предстои ни почивка семейна в Египет през април и ме интересува мнение на хора,които скоро са били там.Безопасно ли е,какстои въпроса с тестовете за корона вируса? Да пробваме в темата, където преместих въпроса дали няма отговори на него. Ако няма, то пак можете да попитате. Ако пътуването не е предвидено за Хургада, ще ви отворя нова тема. Въпросите за Ковид и пътуване, може да задавате в тази тема: 1 Връзка към коментар
dechy Публикувано: 18 февруари, 2021 Сподели Публикувано: 18 февруари, 2021 Здравейте, някой има ли препоръка за хубав хотел в Хургада или Шарм ел Шейх с добър хаус-риф на плажа? По възможност рифът да не е на много дълбоко. Връзка към коментар
Marisha Публикувано: 18 февруари, 2021 Сподели Публикувано: 18 февруари, 2021 преди 23 минути , dechy каза: Здравейте, някой има ли препоръка за хубав хотел в Хургада или Шарм ел Шейх с добър хаус-риф на плажа? По възможност рифът да не е на много дълбоко. В Хургада за мен няма хотели с хубави рифове. В Шарм ел Шейх гледай хотели в Ел Хадаба, там има хубав риф, хотел не мога да препоръчам, защото не знам какво точно търсите. Jaz Fanara Resort не е скъп хотел с хубав риф например. 2 Връзка към коментар
dechy Публикувано: 18 февруари, 2021 Сподели Публикувано: 18 февруари, 2021 В Хургада гледах клипчета от рифа на хотел Jaz Aquamarine и ми се видя вибав на картинка. 🙂 А за нивото на хотела търсим средно към луксозно, изхранването и вида на инклузива нямат значение. Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 18 февруари, 2021 Сподели Публикувано: 18 февруари, 2021 Едва ли ще сгрешите, ако резервирате някой от топ 10 хотелите : https://www.tripadvisor.com/Hotels-g297549-Hurghada_Red_Sea_and_Sinai-Hotels.html 1 Връзка към коментар
Marisha Публикувано: 18 февруари, 2021 Сподели Публикувано: 18 февруари, 2021 преди 7 минути , stanislavpp каза: Едва ли ще сгрешите, ако резервирате някой от топ 10 хотелите : https://www.tripadvisor.com/Hotels-g297549-Hurghada_Red_Sea_and_Sinai-Hotels.html Ако говорим за риф, на първо четене този от списъка няма риф Steigenberger Aqua Magic. 1 Връзка към коментар
jul Публикувано: 18 февруари, 2021 Сподели Публикувано: 18 февруари, 2021 Не че отидох, но бях загледала в Хургада https://coralbeachhotelhurghada.com/ - риф имало точно отпред и бил идеален за шнорхелинг. Другото, което ме привлече, беше, че е на отделни малки сгради, а не огромен хотел. Има доста отзиви в трипа, включително скорошни. 1 Връзка към коментар
ACM Публикувано: 18 февруари, 2021 Сподели Публикувано: 18 февруари, 2021 Преди години, когато бях в Египет избрах хотела по следния начин: Търся хотела на гугъл мапс (от списък в някой сайт) и цъкам на сателит. Коралите си личат от космоса. Буквално. Ограденото в червено са корали. Вече кой хотел има по-хубав излаз, повече кейове, къде коралите са малко по-добри от други не знам. Аз така избрах хотел, който изглеждаше леко съмнително (в последствие се оказа, че е точно така), но пък рифът беше резачка и останах доволен. Самата идея на пътуването беше да се отдели много време на шнорхелинг и се получи чудесно. 9 Връзка към коментар
vino4erpec Публикувано: 26 февруари, 2021 Сподели Публикувано: 26 февруари, 2021 Относно допълнителните екскурзии в Хургада, имам въпрос: Някой знае ли каква е разликата между Badawya Vip, предлагана от нашите агенции за 140 лв/калпак и Super Safari, предлагана от агенциите на място за 30 €? Гледах, четох и освен да е в бройкта хора, друга разлика не виждам.... Връзка към коментар
Denittta Публикувано: 26 февруари, 2021 Сподели Публикувано: 26 февруари, 2021 Някой има ли като нас с полет на 03.03? Агенцията още не са ни пуснали програма и билети, вече почвам да си мисля, че има проблем с полета или нещо такова...;) Връзка към коментар
Pepi Публикувано: 27 февруари, 2021 Сподели Публикувано: 27 февруари, 2021 преди 19 часа, vino4erpec каза: Относно допълнителните екскурзии в Хургада, имам въпрос: Някой знае ли каква е разликата между Badawya Vip, предлагана от нашите агенции за 140 лв/калпак и Super Safari, предлагана от агенциите на място за 30 €? Гледах, четох и освен да е в бройкта хора, друга разлика не виждам.... Разликата е в цената 🙂 . На нас Супер сафари ни излезе по 27 USD. Нашите агенции определено искат поне двойна цена, а ако може и малко отгоре. 1 Връзка към коментар
Denittta Публикувано: 1 март, 2021 Сподели Публикувано: 1 март, 2021 На кой оператор да си вземем карта за разговори и основно интернет? Знам, че покритието не е много добро и все пак ползвалите да споделят 🙂 Връзка към коментар
Marisha Публикувано: 1 март, 2021 Сподели Публикувано: 1 март, 2021 преди 1 минута , Denittta каза: На кой оператор да си вземем карта за разговори и основно интернет? Знам, че покритието не е много добро и все пак ползвалите да споделят 🙂 Покритието е прекрасно на всички оператори. 1 Връзка към коментар
r_nikolov1 Публикувано: 6 април, 2021 Сподели Публикувано: 6 април, 2021 Здравейте! Има ли някой, който на 17.04.2021 заминава за Кайро и след това - 6 нощувки в ALBATROS AQUA PARK (Хургада)? 1 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 12 април, 2021 Сподели Публикувано: 12 април, 2021 На 6.04.2021 г. в 8:38, r_nikolov1 каза: Здравейте! Има ли някой, който на 17.04.2021 заминава за Кайро и след това - 6 нощувки в ALBATROS AQUA PARK (Хургада)? Вземете си топли дрехи.Не се майтапя. 2 Връзка към коментар
dechy Публикувано: 12 април, 2021 Сподели Публикувано: 12 април, 2021 Много ли духа? Температурата на морската вода как е? Връзка към коментар
ACM Публикувано: 12 април, 2021 Сподели Публикувано: 12 април, 2021 преди 8 минути , dechy каза: Много ли духа? Температурата на морската вода как е? Преди години бях точно по това време в Хургада и си трябваше доста воля да се влезе във водата. Не си спомням температурата точно колко беше, но едва ли е била над 21-22 градуса. 1 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 12 април, 2021 Сподели Публикувано: 12 април, 2021 преди 19 минути , dechy каза: Много ли духа? Температурата на морската вода как е? Много духа,на моменти ураганен вятър.Температурата на водата не знам каква е,защото при този вятър и 25гр. да е,пак не може да се влезе. 1 1 1 Връзка към коментар
r_nikolov1 Публикувано: 12 април, 2021 Сподели Публикувано: 12 април, 2021 преди 1 минута , Emil Chakalov каза: Много духа,на моменти ураганен вятър.Температурата на водата не знам каква е,защото при този вятър и 25гр. да е,пак не може да се влезе. В момента ли сте в Хургада? Връзка към коментар
Coo Публикувано: 12 април, 2021 Сподели Публикувано: 12 април, 2021 преди 6 минути , Emil Chakalov каза: Много духа,на моменти ураганен вятър.Температурата на водата не знам каква е,защото при този вятър и 25гр. да е,пак не може да се влезе. Седите там на завет докато не се оправи времето, че после да може и да се топите на топло по първоначален план, аз така ги виждам нещата... 😉 1 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 12 април, 2021 Сподели Публикувано: 12 април, 2021 преди 3 часа, r_nikolov1 каза: В момента ли сте в Хургада? Да Връзка към коментар
LaBarba Публикувано: 12 април, 2021 Сподели Публикувано: 12 април, 2021 Вчера се прибрахме от El Gouna, близо до Хургада. Имаше три дни без вятър, и четири дни много силен вятър. Когато духа, усещането е за много по-студено време. Излезеш ли от водата си на шушулка, което за малки деца е доста рисково. В топлите дни бяха в басейна (морето беше студено), а във ветровитите дни - при аниматорите на закрито. Вечерно време е хубаво да имате връхни дрехи против вятър, ако искате разходки. Ние бяхме там за кайт сърф, така че вятърът беше на наша страна:) 🤙🏄 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега