AlexandraKo Публикувано: 14 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 14 ноември, 2016 Ох, хайде , да се успокоим, че всичко с тебе е наред! Аууу, ако това е снахата ни, браво, много е хубава! 8 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 14 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 14 ноември, 2016 Явно и снахата е магеланка. Браво, забавлявайте се! 4 Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 14 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 14 ноември, 2016 Много е хубаво момичето, много щастливи моменти заедно! А @saseda поне да пусне една снимка да видим с какво са го подлъгали така 6 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 14 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 14 ноември, 2016 Благодаря на автора за ъпдейта, пожелавам му генерално да оправдае личните ми усети! Направо ми се прииска да съм на сватбата. И да сподели какво стана с визата? Чисто любопитство Връзка към коментар
georgikehayov Публикувано: 17 ноември, 2016 Автор Сподели Публикувано: 17 ноември, 2016 Ами визата за постоянно пребиваване , ще я вземем някъде напред в времето.. За сега от Индия като влезем ще изкараме туристическа .. Пс. В момента сме в Chame himalayas и във всяка една хижа или къща за гости в която отсядаме има wi fi не знам какво е товачудо всичко е направено за туристите да идват да им е удобно и да хармат пари изкомерсиализирало се е но въпреки това still excited 7 Връзка към коментар
saseda Публикувано: 19 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 19 ноември, 2016 (редактирано) Честито и от мен, много се радвам за вас! Дано и аз да имам твоя късмет... Ето я момата, че някой искаше да я види... А, не мога да вмъкна снимка нещо, може само с линк... Редактирано 19 ноември, 2016 от saseda 1 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 19 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 19 ноември, 2016 Честито и от мен, много се радвам за вас! Дано и аз да имам твоя късмет... Ето я момата, че някой искаше да я види... А, не мога да вмъкна снимка нещо, може само с линк... Използвай бутона "Още опции" - до този за публикуване се намира. Като кликнеш на него, ще се появи опция за директно качване на файл. 1 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 19 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 19 ноември, 2016 Честито и от мен, много се радвам за вас! Дано и аз да имам твоя късмет... Ето я момата, че някой искаше да я види... А, не мога да вмъкна снимка нещо, може само с линк... Защо не отидеш на място? Интернет лъже много, а действително филипинките са най-сериозните gold-diggers. Ако с девойката нещата са нефелни, ще ти остане едно готино пътуване. Желая ти да срещнеш взаимна любов. Това, за което разказваш, не прилича на такова и нашите коментари са насочени да те предпазят... Връзка към коментар
григор1 Публикувано: 19 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 19 ноември, 2016 Някой може ли да ми каже може ли да се направи сватба в България ако Филипинката дойде с туристическа виза в България. Тъй като сме се запознали в Фейсбук, имам пари за да ида до Филипините на екскурзия, но трябва да я чакам да завърши студенството си, тя ще завърши през март месец, понеже разбра че не могат да ми стигнат парите за да остана 3 месеца, тя ми каза че няма защо да ходя до там. Тя щяла да иска назаем от сестра си която работи в друга държава, щяла да извади туристическа виза и да дойде при мен в България. Вече съм разговарял и с майка и и с баща и те са съгласни. Макар че им се искаше сватбата да бъде там. Въпросът ми е ако дойде тук в България можем ли да се оженим с нея и да остане тук при мен в България или трябва аз да отида до там за да сключа с нея брак там и след това да я доведа в България. 1 Връзка към коментар
Matea Публикувано: 19 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 19 ноември, 2016 Ти гледай да имаш пари за после, след сватбата - за издръжка на цялата саграда фамилия 7 Връзка към коментар
григор1 Публикувано: 19 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 19 ноември, 2016 това което трябва да издържам е нея и двете и дъщерички. Така че не бери грижи за това, с 1300 лева на месец смятам че ще се справя. Мен ме интересува отговор на въпроса. Връзка към коментар
Duke Публикувано: 19 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 19 ноември, 2016 Какво ви става, бре хора? Млади сте, надявам се образовани. В ерата на интернет, бива ли така? 14 Връзка към коментар
temporary Публикувано: 19 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 19 ноември, 2016 Отговорът на въпроса ти мисля че вече го има .... просто си направи труда да прочетеш цялата тема - най-общо - отиваш и питаш (в общината или направо в "ритуалните зали") какви документи са и необходими за сключване на брак и дали може да дойде с туристическа виза (според мен никакъв проблем). Девойката си набавя необходимите документи и идва с тях в България .... Гражданство няма да получи веднага .... по скоро постоянно пребиваване в страната .... но това са неща които трябва да задвижиш и наистина си сериозен - във форум можем да ти дадем само напъствия, другото от официалните институции .... p.s. абе много вървежни тия филипинки ... и да попитам (за един приятел) във фейсбук тенденциозно ли си търсите филипинки за съпруги или стават случайно тези неща? 3 Връзка към коментар
григор1 Публикувано: 19 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 19 ноември, 2016 Когато си станал на 44 и не си създал наследници Естествено че не можеш да си вземеш 24 годишна българка, а на филипините по информация от гугъл се женят с 20, 30 та дори и 40 годишна разлика. Така че за да оставиш бъдещи наследници много ясно че ще погледнеш натам, умни, красиви, винаги усмихнати, млади и живеещи в лошо устроена държава. Какво по хубаво от филипинка? 1 Връзка към коментар
temporary Публикувано: 19 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 19 ноември, 2016 Ами успех тогава! Горе-долу те ориентирах по-горе. Връзка към коментар
григор1 Публикувано: 19 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 19 ноември, 2016 Мерси! Ще отида още в понеделник до съвета. 1 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 19 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 19 ноември, 2016 (редактирано) Можете да се ожените тук, Григоре. Само граждански брак ли искате или и църковен? За гражданския първо отиваш в ритуалната зала и разпитваш каките там. В ритуалната зала, не в „съвета“, където може и да имат правомощия да бракосъчетават, но едва ли са наясно какво е необходимо в твоя случай. За църковния - в църквата. Православните ще откажат да ви венчаят, така че ти остава католическата. Момичето ще трябва да приготви много документи, като всички те трябва да бъдат легализирани там и преведени тук. Или отсега потърси преводач от тагалог на български (едва ли ще намериш), или момичето да се опита да взима документите на английски. Или най-скъпия вариант - от тагалог на английски, от английски на български. Редактирано 19 ноември, 2016 от captain_oveur 1 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 19 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 19 ноември, 2016 Мисля да се смени заглавието на "Съдби на (кръсто)път". 16 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 19 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 19 ноември, 2016 Един приятел казваше:"Ти не знаеш кво е човек да обикне!" 13 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 19 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 19 ноември, 2016 Щом се обичат младите, нека се вземат, казвам аз. Пък и кои сме ний, че да им пречим?!?! Ама едно нещо не разбирам - Защо точно филипинка бе хора? Обяснете ми с думи прости. С какво са по-добри от другите? 2 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 19 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 19 ноември, 2016 Щом се обичат младите, нека се вземат, казвам аз. Пък и кои сме ний, че да им пречим?!?! Ама едно нещо не разбирам - Защо точно филипинка бе хора? Обяснете ми с думи прости. С какво са по-добри от другите? Моето мнение - не са по-добри. Просто са много по-бедни са от други нации, като едновременно с това много от тях са красиви. Защото има бедни, но грозни нации. Едновременно с това няма да търсят кариера, а ще си гледат къщата. И ще обожават мъжа, който ги е измъкнал от тинята (това че зависят от него е по презумпция). За един мъж - предполагам - това значи много. (Това са позитивите. За негативите няма да говоря). Връзка към коментар
saseda Публикувано: 19 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 19 ноември, 2016 Защо не отидеш на място? Интернет лъже много, а действително филипинките са най-сериозните gold-diggers. Ако с девойката нещата са нефелни, ще ти остане едно готино пътуване. Желая ти да срещнеш взаимна любов. Това, за което разказваш, не прилича на такова и нашите коментари са насочени да те предпазят... Ами да, ще отида там на място в Манила и , ако и на живо си допаднем и се харесаме, ще се оженим там, защото отпадат по този начин много от изискванията за виза за нея... Благодаря ти, дано всичко да е наред. 2 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 19 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 19 ноември, 2016 Ами да, ще отида там на място в Манила и , ако и на живо си допаднем и се харесаме, ще се оженим там, защото отпадат по този начин много от изискванията за виза за нея... Благодаря ти, дано всичко да е наред. Желая ти успех - вместо да се мориш със съмнения, това е правилното. Само за визата не съм убедена, че е толкова лесно - виж началото на темата. Визата е съвсем второстепенно занятие обаче... Връзка към коментар
saseda Публикувано: 19 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 19 ноември, 2016 Моето мнение - не са по-добри. Просто са много по-бедни са от други нации, като едновременно с това много от тях са красиви. Защото има бедни, но грозни нации. Едновременно с това няма да търсят кариера, а ще си гледат къщата. И ще обожават мъжа, който ги е измъкнал от тинята (това че зависят от него е по презумпция). За един мъж - предполагам - това значи много. (Това са позитивите. За негативите няма да говоря). Без да съм експерт като повечето от вас по темата, съм абсолютно съгласен с теб! Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 19 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 19 ноември, 2016 Защото има бедни, но грозни нации Те пък имат хубав ... коняк, да речем. 6 Връзка към коментар
Препоръчани мнения