Прескочи до съдържание

Сватба с филипинка

georgikehayov

Препоръчани мнения

Благодаря на автора за ъпдейта, пожелавам му генерално да оправдае личните ми усети! Направо ми се прииска да съм на сватбата. И да сподели какво стана с визата? Чисто любопитство :)

Връзка към коментар

Ами визата за постоянно пребиваване , ще я вземем някъде напред в времето.. За сега от Индия като влезем ще изкараме туристическа ..

Пс. В момента сме в Chame himalayas и във всяка една хижа или къща за гости в която отсядаме има wi fi не знам какво е товачудо всичко е направено за туристите да идват да им е удобно и да хармат пари изкомерсиализирало се е но въпреки това still excited

• Харесвам 7
Връзка към коментар

Честито и от мен, много се радвам за вас! :)

Дано и аз да имам твоя късмет...

Ето я момата, че някой искаше да я види...

А, не мога да вмъкна снимка нещо, може само с линк...

Редактирано от saseda
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Използвай бутона "Още опции" - до този за публикуване се намира.

Като кликнеш на него, ще се появи опция за директно качване на файл.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Защо не отидеш на място? Интернет лъже много, а действително филипинките са най-сериозните gold-diggers. Ако с девойката нещата са нефелни, ще ти остане едно готино пътуване. Желая ти да срещнеш взаимна любов. Това, за което разказваш, не прилича на такова и нашите коментари са насочени да те предпазят...

Връзка към коментар

Някой може ли да ми каже може ли да се направи сватба в България ако Филипинката дойде с туристическа виза в България. Тъй като сме се запознали в Фейсбук, имам пари за да ида до Филипините на екскурзия, но трябва да я чакам да завърши студенството си, тя ще завърши през март месец, понеже разбра че не могат да ми стигнат парите за да остана 3 месеца, тя ми каза че няма защо да ходя до там. Тя щяла да иска назаем от сестра си която работи в друга държава, щяла да извади туристическа виза и да дойде при мен в България. Вече съм разговарял и с майка и и с баща и те са съгласни. Макар че им се искаше сватбата да бъде там. Въпросът ми е ако дойде тук в България можем ли да се оженим с нея и да остане тук при мен в България или трябва аз да отида до там за да сключа с нея брак там и след това да я доведа в България.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

това което трябва да издържам е нея и двете и дъщерички. Така че не бери грижи за това, с 1300 лева на месец смятам че ще се справя. Мен ме интересува отговор на въпроса.

Връзка към коментар

Отговорът на въпроса ти мисля че вече го има .... просто си направи труда да прочетеш цялата тема - най-общо - отиваш и питаш (в общината или направо в "ритуалните зали") какви документи са и необходими за сключване на брак и дали може да дойде с туристическа виза (според мен никакъв проблем). Девойката си набавя необходимите документи и идва с тях в България .... 
Гражданство няма да получи веднага .... по скоро постоянно пребиваване в страната .... но това са неща които трябва да задвижиш и наистина си сериозен - във форум можем да ти дадем само напъствия, другото от официалните институции ....

p.s. абе много вървежни тия филипинки ... и да попитам (за един приятел) във фейсбук тенденциозно ли си търсите филипинки за съпруги или стават случайно тези неща?

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Когато си станал на 44 и не си създал наследници Естествено че не можеш да си вземеш 24 годишна българка, а на филипините по информация от гугъл се женят с 20, 30 та дори и 40 годишна разлика. Така че за да оставиш бъдещи наследници много ясно че ще погледнеш натам, умни, красиви, винаги усмихнати, млади и живеещи в лошо устроена държава. Какво по хубаво от филипинка?

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Можете да се ожените тук, Григоре. Само граждански брак ли искате или и църковен? За гражданския първо отиваш в ритуалната зала и разпитваш каките там. В ритуалната зала, не в „съвета“, където може и да имат правомощия да бракосъчетават, но едва ли са наясно какво е необходимо в твоя случай. За църковния - в църквата. Православните ще откажат да ви венчаят, така че ти остава католическата.

Момичето ще трябва да приготви много документи, като всички те трябва да бъдат легализирани там и преведени тук. Или отсега потърси преводач от тагалог на български (едва ли ще намериш), или момичето да се опита да взима документите на английски. Или най-скъпия вариант - от тагалог на английски, от английски на български.

Редактирано от captain_oveur
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Щом се обичат младите, нека се вземат, казвам аз. Пък и кои сме ний, че да им пречим?!?!

Ама едно нещо не разбирам - Защо точно филипинка бе хора? Обяснете ми с думи прости. С какво са по-добри от другите?

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Щом се обичат младите, нека се вземат, казвам аз. Пък и кои сме ний, че да им пречим?!?!

Ама едно нещо не разбирам - Защо точно филипинка бе хора? Обяснете ми с думи прости. С какво са по-добри от другите?

Моето мнение - не са по-добри. Просто са много по-бедни са от други нации, като едновременно с това много от тях са красиви. Защото има бедни, но грозни нации. Едновременно с това няма да търсят кариера, а ще си гледат къщата. И ще обожават мъжа, който ги е измъкнал от тинята (това че зависят от него е по презумпция). За един мъж - предполагам - това значи много. (Това са позитивите. За негативите няма да говоря).

Връзка към коментар

Защо не отидеш на място? Интернет лъже много, а действително филипинките са най-сериозните gold-diggers. Ако с девойката нещата са нефелни, ще ти остане едно готино пътуване. Желая ти да срещнеш взаимна любов. Това, за което разказваш, не прилича на такова и нашите коментари са насочени да те предпазят...

Ами да, ще отида там на място в Манила и , ако и на живо си допаднем и се харесаме, ще се оженим там, защото отпадат по този начин много от изискванията за виза за нея...

Благодаря ти, дано всичко да е наред.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Ами да, ще отида там на място в Манила и , ако и на живо си допаднем и се харесаме, ще се оженим там, защото отпадат по този начин много от изискванията за виза за нея...

Благодаря ти, дано всичко да е наред.

Желая ти успех - вместо да се мориш със съмнения, това е правилното. Само за визата не съм убедена, че е толкова лесно - виж началото на темата. Визата е съвсем второстепенно занятие обаче...

Връзка към коментар

Моето мнение - не са по-добри. Просто са много по-бедни са от други нации, като едновременно с това много от тях са красиви. Защото има бедни, но грозни нации. Едновременно с това няма да търсят кариера, а ще си гледат къщата. И ще обожават мъжа, който ги е измъкнал от тинята (това че зависят от него е по презумпция). За един мъж - предполагам - това значи много. (Това са позитивите. За негативите няма да говоря).

Без да съм експерт като повечето от вас по темата, съм абсолютно съгласен с теб!

Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.