Популярно мнение домосед Публикувано: 27 юни, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 27 юни, 2017 (редактирано) Wow-факторът на слънчев Берген гони високите нива на облачно-дъждовни Фарьори Редактирано 27 юни, 2017 от домосед 68 Връзка към коментар
Популярно мнение Nevena Публикувано: 27 юни, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 27 юни, 2017 Buenos dias oт Баньос(Baños) Еквадор! 60 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 27 юни, 2017 Сподели Публикувано: 27 юни, 2017 Картахена, която ми хареса много!! 44 Връзка към коментар
liliya Публикувано: 27 юни, 2017 Сподели Публикувано: 27 юни, 2017 преди 25 минути , Alexander каза: Картахена, която ми хареса много!! Бяхте се отказали. .... Радвам се , че ви е харесало . Много е задушевно ... и Мурсия ще ви очарова 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 27 юни, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 27 юни, 2017 Още кадри от Сао Томе и Принсипи. Интересна африканска островна държава, бивша португалска колония, която остави в мен прекрасни спомени. 84 Връзка към коментар
Популярно мнение stanislavpp Публикувано: 27 юни, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 27 юни, 2017 малко Сицилия от първите 2 дни: 57 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 27 юни, 2017 Сподели Публикувано: 27 юни, 2017 (редактирано) На 20 км. от Бургас, сияеше едно градче за нас. Едно градче със себе си заето - Поморие се казваше градчето. Редактирано 27 юни, 2017 от Костов 38 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 27 юни, 2017 Сподели Публикувано: 27 юни, 2017 (редактирано) Вече не съм, но бях: през уикенда: Редактирано 27 юни, 2017 от Lyubina 38 Връзка към коментар
Популярно мнение krasen_denev Публикувано: 27 юни, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 27 юни, 2017 (редактирано) Последен ден в Париж. Разходката бе в района на Шатле и Халите.Жорж Помпиду,Фонтана на Невинните,след това Понт Ньоф и Консиержи.Там целта ни бе Сент Шапел.Е за пореден път ни паднаха ченетата.Изящно ,неповторимо,различно.За първи път видях параклис на два етажа,където олтарите са на първият етаж а вторият се състои само от витражи и розета.Наистина уникално!!! След това така заваля,че трябваше да се приберем. С това казваме довиждане на Париж и Франция и утре сутринта се отправяме към Леголенд и Германия. Сент Шапел. Консиержи. Редактирано 27 юни, 2017 от krasen_denev 52 Връзка към коментар
liliya Публикувано: 28 юни, 2017 Сподели Публикувано: 28 юни, 2017 преди 6 часа, krasen_denev каза: ......и утре сутринта се отправяме към Леголенд и Германия. Сподели как е времето моля:) 1 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 28 юни, 2017 Сподели Публикувано: 28 юни, 2017 преди 15 минути , liliya каза: Сподели как е времето моля:) От вчера е "дъждобранско"! Връзка към коментар
liliya Публикувано: 28 юни, 2017 Сподели Публикувано: 28 юни, 2017 преди 3 часа, krasen_denev каза: От вчера е "дъждобранско"! Е това беше брутално:( . Надявах се на слънце..... Времето може ли да е пречка за парка? 1 Връзка към коментар
Juliaaa Публикувано: 28 юни, 2017 Сподели Публикувано: 28 юни, 2017 В момента съм... В самолета за Катаня и въпреки, че това е 10 полет за тази година - обожавам го това чувство преди излитане . 18 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 28 юни, 2017 Сподели Публикувано: 28 юни, 2017 преди 10 часа, liliya каза: Е това беше брутално:( . Надявах се на слънце..... Времето може ли да е пречка за парка? Не знам дали може да е пречка,но няма да е приятно.Времето след пристигането ни в Германия е слънчево,поне днес бе такова. А иначе разходката ни в Улм,направена през днескашният ден, бе много приятна.Изкачих най-високата катедрала в света и пустите му 768 стълби до върха и се качих на 161 метра височина.Изкачването не е за хора със слаби сърца и меки крака.Бая си е страшно и същевременно адски величествено. Катедралата в Улм. Утре ще докладвам от Леголенд. 36 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 28 юни, 2017 Сподели Публикувано: 28 юни, 2017 преди 23 часа, Костов каза: На 20 км. от Бургас, сияеше едно градче за нас. Едно градче със себе си заето - Поморие се казваше градчето. Едно от най-очарователните градчета на южното ни черноморие 1 Връзка към коментар
Роца Публикувано: 28 юни, 2017 Сподели Публикувано: 28 юни, 2017 преди 11 часа, liliya каза: Е това беше брутално:( . Надявах се на слънце..... Времето може ли да е пречка за парка? Дъждът е временно, до следващия понеделник. От вторник нататък, пак огрява слънце и става 27-28 градуса. 2 Връзка към коментар
liliya Публикувано: 28 юни, 2017 Сподели Публикувано: 28 юни, 2017 Преди 1 час, Роца каза: Дъждът е временно, до следващия понеделник. От вторник нататък, пак огрява слънце и става 27-28 градуса. Благодаря за оптимизма. Наистина се надявам да не вали поне докато сме в парка:) Стискайте палци.... ама силно:)) Връзка към коментар
Nevena Публикувано: 29 юни, 2017 Сподели Публикувано: 29 юни, 2017 Вече е време за сън, но пускам няколко снимки от Cuenca.Невероятен ден ,имаше слънце имаше дъжд цял ден обикаляне по улиците хапване тук и там.Започнах ме с пан де юка и батидо де наранхижа.минахме през museo del Sombrero de paja toquilla(така наречената Панама хат),оригинално направена в Еквадор а не в Панама.Мислих си че нашия ден ще завърши с едно Канеласо , Сауер Писко и емпанада де кесо,но продължихме с сандвич де пернил(сандвич с свинско месо) и като капак минах ме през кафе Австрия за по едно еспресо 41 Връзка към коментар
seagull_29 Публикувано: 29 юни, 2017 Сподели Публикувано: 29 юни, 2017 Намерихме се с един приятел - стария грък. Говорихме си за морето, после хапнахме и накрая отлетя. 46 Връзка към коментар
harta Публикувано: 29 юни, 2017 Сподели Публикувано: 29 юни, 2017 Отчет от слънчев Стокхолм. Обикаляме Junibacken, Exploria и ladbilslandet с 5 годишно палавниче. 26 Връзка към коментар
Популярно мнение Alexander Публикувано: 29 юни, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 29 юни, 2017 (редактирано) За последен ден по плажовете на Алмерия. Плажа е стръмен, на 3-4 метра от брега е 1,5м дълбоко. Пълно е с риби дори на самия бряг. Видимостта под водата е 15 и повече метра. Яд ме е, че няма как да снимам под водата... Редактирано 29 юни, 2017 от Alexander 64 Връзка към коментар
Популярно мнение krasen_denev Публикувано: 29 юни, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 29 юни, 2017 Леголенд-Уаууууу!!! Парка е страхотен а и атракционите не са лоши.Децата бяха на седмото небе,а аз минимум на шестото. Плътни осем часа от самото отваряне до затварянето на Леголенд се изтърколиха,като миг.Не се усеща ни умора ни глад! Няколко атракциона ги повторихме,защото нямаше много хора,през днескашният ден и качването на тях става бързо,без чакане на опашки.Препоръчвам силно "Бионикъл" на ниво power,както и влакчето-дракон в замъка на рицарите.Аз лично бях супер впечатлен от изградените лего-градчета,с всякакви движещи се фигурки. Ето и няколко снимки. Да споделя и начин за влизане на децата,ако те нямат навършени 11 години.Купува се от касата на Леголенд един пълен билет за възрастен на стойност 44.50 евро и се взима ваучер от каталога на Лего,който го има почти във всеки голям магазин в България и така детето влиза безплатно.Този ваучер се дава на касата при покупката на билета за възрастен.Спестяват се едно 25-35 евро,а ако децата са две сумата става значителна.Парка е невероятен за деца,а в комбинация с евтините билети до Меминген става абсолютно достъпен и не толкова скъп,ако се ползва начина за безплатен вход за децата. 58 Връзка към коментар
Популярно мнение stanislavpp Публикувано: 29 юни, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 29 юни, 2017 Южна Сицилия: 52 Връзка към коментар
Популярно мнение Двуцветко Публикувано: 29 юни, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 29 юни, 2017 И още малко кадри от Самоа след като ми отлежаха в главата 89 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 30 юни, 2017 Сподели Публикувано: 30 юни, 2017 преди 19 часа, Alexander каза: Видимостта под водата е 15 и повече метра. Яд ме е, че няма как да снимам под водата... Значи може би ти е време да поразгледаш тази тема ... 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега