Branko Публикувано: 26 август, 2017 Сподели Публикувано: 26 август, 2017 Аз пьк сьм на Sofia Lake Festival на Панчарево Чакам DJ Baltazar ( Жоро Матеев) да започне партито Което щяло да продьлжи до 9 сутринта 25 5 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 26 август, 2017 Сподели Публикувано: 26 август, 2017 преди 2 часа, Двуцветко каза: Osikovitsashire, Central Balkans. Изкарах добитъка на водопой, че в къщи не ме свърташе .. Тая странна къща каква е? Връзка към коментар
antea Публикувано: 26 август, 2017 Сподели Публикувано: 26 август, 2017 покрай поредния пожар около Кресна 2 Връзка към коментар
Двуцветко Публикувано: 26 август, 2017 Сподели Публикувано: 26 август, 2017 Преди 1 час, Цвете каза: Тая странна къща каква е? "Градежът" на Павел Койчев. Уникална композиция и впечатляващо място. Постройката изцяло е от естествени материали. Всичко е направено от дърво и кал, дори и тоалетните чинии са от дърво. В парка около къщата има изложени скулптори на Койчев, които карат въображението да работи Всичко е част от постоянната експозиция "Оригиналите". Повече за нея може да прочетете тук http://binar.bg/45818/yavleniya-i-izkusheniya-na-pavel-koychev/ Горещо препоръчвам! 21 2 3 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 26 август, 2017 Сподели Публикувано: 26 август, 2017 Явно в Осиковица има все интересни и необичайни места. Там са и "Небесните пасбища" - насочен към децата парк, пак създаден и собственост на частно лице. Ще се възползвам от препоръката ти в най - скоро време. Благодаря! 2 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 26 август, 2017 Сподели Публикувано: 26 август, 2017 преди 4 часа, Branko каза: Аз пьк сьм на Sofia Lake Festival на Панчарево Чакам DJ Baltazar ( Жоро Матеев) да започне партито Което щяло да продьлжи до 9 сутринта И полека с децибелите, че след малко си лягаме. 2 Връзка към коментар
stebal Публикувано: 26 август, 2017 Сподели Публикувано: 26 август, 2017 На Bristol airport, чакам полета на Wizz за София...малко снимки от последния ми ден в Англия- крайбрежието на Дорсет и Девон. 41 1 2 Връзка към коментар
Популярно мнение milenita Публикувано: 26 август, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 26 август, 2017 С @Tina на по пица в Бергамо на път за Мексико 59 1 3 Връзка към коментар
Популярно мнение Tedy Публикувано: 26 август, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 26 август, 2017 Walvis bay. Не случихме на време и не видяхме дюните край океана в най-красивата им премяна, но толкова оттук. Днес единствената дейност, която отчетохме беше да снимаме знамето на дюна 7. Била най-високата в Намибия. 59 9 Връзка към коментар
bobole4e Публикувано: 27 август, 2017 Сподели Публикувано: 27 август, 2017 преди 14 часа, milenita каза: С @Tina на по пица в Бергамо на път за Мексико Тази пицария ми се струва толкова популярна и обичана от всички магеланци, минаващи през Бергамо, че предлагам да и сложим снимка в някой от календарите за 2018-та . И без това няма снимки на храни и аз страдам 3 7 Връзка към коментар
milenita Публикувано: 27 август, 2017 Сподели Публикувано: 27 август, 2017 (редактирано) А имаше тема за храна, но умишлено я забравих коя е, че какъвто съм чревоугодник... Редактирано 27 август, 2017 от milenita Връзка към коментар
chandni Публикувано: 27 август, 2017 Сподели Публикувано: 27 август, 2017 Преди 1 час, bobole4e каза: Тази пицария ми се струва толкова популярна и обичана от всички магеланци, минаващи през Бергамо, че предлагам да и сложим снимка в някой от календарите за 2018-та . И без това няма снимки на храни и аз страдам Може ли адрес/име на тази пицария? 1 Връзка към коментар
bobole4e Публикувано: 27 август, 2017 Сподели Публикувано: 27 август, 2017 (редактирано) Не съм сигурна, че ще се справя с връзките и адресите, но ето в тази тема: още на първата страница, @Тони е дала карта. Тя трудно се пропуска тази пицария, заради витрината. Аз, въпреки невероятния си талант да се губя навсякъде, три пъти минах оттам . Бергамо, Чита Алта, Via Colleoni Редактирано 27 август, 2017 от bobole4e 1 2 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 27 август, 2017 Сподели Публикувано: 27 август, 2017 преди 13 минути , chandni каза: Може ли адрес/име на тази пицария? Тази отдавна е обявена за форумска пекарна - пицария. На главната уличка в Чита Алта. Боболече е пуснала връзка, а там има и перфектен план за разходка от Фичо. 2 Връзка към коментар
mradulova Публикувано: 27 август, 2017 Сподели Публикувано: 27 август, 2017 В Паралия Сикя на плаж Линараки... Времето е супер, плажът е малък, но не е много населен, предполагам поради относителната изолираност на мястото и липсата на паркоместа. В Сарти И една трапеза по гръцки с любимия октопод: 25 1 Връзка към коментар
Krum4ov Публикувано: 27 август, 2017 Сподели Публикувано: 27 август, 2017 Нейде по път за Бърно от Братислава 6 Връзка към коментар
Популярно мнение Alexander Публикувано: 27 август, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 27 август, 2017 (редактирано) На най-трудния маршрут в живота ми. Първоначално трябваше да е средно лек, Йончевото езеро и Страшното езеро в Рила, но преди да тръгнем да се прибираме от второто езеро, един човек ни зариби да минем по другия "не скучен път", който бил малко по-труден и дълъг. В крайна сметка видяхме уникални гледки, но се разглобихме, имаше доста моменти, когато бяхме почти алпинисти, общия път с почивките, бе 11 часа и след езерата минахме през 3 върха, като бяхме постоянно между 2500 и 2700+м.. Скоро време не искам да чувам за преходи.. Редактирано 27 август, 2017 от Alexander 39 2 18 1 1 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 27 август, 2017 Сподели Публикувано: 27 август, 2017 В историческта столица на българската силиконова долина 32 3 5 Връзка към коментар
Популярно мнение Mary Публикувано: 27 август, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 27 август, 2017 Днес сбъднах една моя мечта отпреди три години: Полет с хеликоптер над Истанбул! Какво да ви кажа - прекрасно беше! Сигурна съм, че няма да е последния ми поглед от хеликоптер. Много ми хареса и като изживяване, и като гледки! Ще разкажа повече когато се върна. Ето част от това, което видях аз: ПП Част от снимките са правени през стъклото, а другите през прозорчето, затова се различават цветово. 61 4 25 Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 27 август, 2017 Сподели Публикувано: 27 август, 2017 преди 4 часа, Alexander каза: На най-трудния маршрут в живота ми. Първоначално трябваше да е средно лек, Йончевото езеро и Страшното езеро в Рила, но преди да тръгнем да се прибираме от второто езеро, един човек ни зариби да минем по другия "не скучен път", който бил малко по-труден и дълъг. В крайна сметка видяхме уникални гледки, но се разглобихме, имаше доста моменти, когато бяхме почти алпинисти, общия път с почивките, бе 11 часа и след езерата минахме през 3 върха, като бяхме постоянно между 2500 и 2700+м.. Скоро време не искам да чувам за преходи.. По принцип не беше описан като лек, а 8-9 часа за опитни планинари Много добре се справихте въпреки височинното неразположение и ако беше изял толкова малини и боровинки, колкото женската част от групата, щеше да си доброволец за следващ опит. 41 6 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 27 август, 2017 Сподели Публикувано: 27 август, 2017 Големия Купен и Ловница ли качвахте? Гледките надолу в Белия улей са брутални... Помня първия път като погледнах оттам надолу... Преди 15 години... Погледнах... и се обърнах да не го гледам :D 1 Връзка към коментар
ruwenzogy Публикувано: 27 август, 2017 Сподели Публикувано: 27 август, 2017 Източни Родопи 33 4 Връзка към коментар
Gentleman Basta Публикувано: 28 август, 2017 Сподели Публикувано: 28 август, 2017 преди 9 часа, master_of_germs каза: Големия Купен и Ловница ли качвахте? Гледките надолу в Белия улей са брутални... Помня първия път като погледнах оттам надолу... Преди 15 години... Погледнах... и се обърнах да не го гледам :D Не сме много добри в имената на върхове и местности. Но мисля, че минахме през Купен и Ловница, поне се включват в маршрута през заслона БАК като чета сега описанието. 1 1 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 28 август, 2017 Сподели Публикувано: 28 август, 2017 Голям Купен и Ловница - и целият малшрут - са наистина брутални Веднъж го минах - стига ми... хах...Чудни снимки! Връзка към коментар
rik4o Публикувано: 28 август, 2017 Сподели Публикувано: 28 август, 2017 (редактирано) На 1.4 км и според GPS-а на 2 мин. път с кола до Маказа. Но според мен - не! Редактирано 28 август, 2017 от rik4o 3 8 1 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега