ДиянаВ Публикувано: Неделя в 20:26 Сподели Публикувано: Неделя в 20:26 преди 41 минути , Argentique каза: Грузия не е популярна октомврийска дестинация, но вкуса на слънчев Тбилиси по икиндия в неделя ще помня дълго. Още едно мое място в точния момент. Случайно или не, сме настанени на улица "Винена" 1, снимка по-горе. 😄 Разбира се, това трябваше да се отбележи. 😉 Безброй рецептори бяха погъделичкани този ден. Какво е това - червените чувалчета? Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: Неделя в 21:28 Сподели Публикувано: Неделя в 21:28 преди 59 минути , ДиянаВ каза: Какво е това - червените чувалчета? Има ги бели. Не зная разликата между цветовете им.Нещо като варени пелмени, но вътре има освен месо и сок. Внимаваш да не ти потече по брадата. Не ги харесвам, но ги опитах. 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: Неделя в 21:49 Сподели Публикувано: Неделя в 21:49 Преди 1 час, ДиянаВ каза: Какво е това - червените чувалчета? Това са хинкали (khinkali). 6 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: Понеделник в 04:56 Сподели Публикувано: Понеделник в 04:56 преди 8 часа, ДиянаВ каза: Какво е това - червените чувалчета? Това са десертни хинкали във (вероятно) най-добрата хинкалня в Тбилиси - Khinkali Collection ხინკლის კოლექცია. Тези са кисело-сладки, с вишни. Белите са за основно - класически с месо, другарчето не беше доволно заради кориандъра😉, а другите - с гъби, не са лоши. И една за добро утро: 37 Връзка към коментар
Популярно мнение Argentique Публикувано: Понеделник в 20:14 Популярно мнение Сподели Публикувано: Понеделник в 20:14 Продължавам да се наслаждавам на есенната цветова гама. Кахетия Хубавото тук е, че има безброй възможности за бюджетни турове - индивидуални или с малка група, а още по-хубавото е, че попаднахме на супер ерудиран и готин гид, и още съм в потрес колко неща може да знае човек. Естествено, не мина без тостове. 😀 Бодбе, на гроба на Света Нино Сигнахи Поредната дегустация 😀 Голям Кавказ Имението Цинандали Избата в Цинандали Вино от 1814 г. Последен тост под големия чинар в Телави. Разбира се, за любовта. Опитахме неприлично много вина, бренди и чача, но някак запазихме добрата форма през целия ден (ако питат мен, повечето вина ми се струват по-слаби от обичайното или може аз да съм пиянка 😃). Но истинското опиянение дойде от великолепието на есенните цветове и душевността на местните, които си обичат страната и те заразяват със своята любов. Нямах очаквания, а щракването се получи! Ура! 😍 41 1 9 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: преди 16 часа Сподели Публикувано: преди 16 часа Явно пак аз ще ви досаждам 😀, ама ми е хубаво и е грехота да си го пазя само за себе си. Цял ден в Тбилиси. Новата катедрала С иконите със скъпоценни камъни От толкова самопредлагащи се гидове на всеки ъгъл се научих мигновено да говоря руски с грузински акцент и сега трудно ще се отуча, пък и ми харесва 😁 Мимино (вчера го изгледах отново след сто години, на прибиране от Кахетия в микробуса): Всички, ходили в Тбилиси, се качват тук: Серните бани Бившата катедрална църква на Грузия - Сиони Най-старата църква в Грузия - Анчисхати Из улиците Имам оплакване за нелеката съдба на пешеходеца в града - почти не ти спират на пътека, а ако искаш да пресечеш натоварен булевард, ходиш понякога километър до близкия подлез. Някои прескачат между колите, ама ми се живее... Но това не пречи на слънчевия айляк, който ме е обзел от дни 36 6 2 Връзка към коментар
Rossi to Публикувано: преди 4 часа Сподели Публикувано: преди 4 часа Около езерото в Дружба 14 1 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега