Прескочи до съдържание

В момента съм...

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 40 минути , Argentique каза:

съм известна с името Лошата госпожа. 😂 

"Приключенията на Лошата госпожа" - заглавие на твоята книга 😛 веднага ми дойде на ум това без да знам дали имаш намерение да пишеш книга. 

• Харесвам 3
  • Браво 2
  • Смея се 11
Публикувано:
преди 28 минути , ДиянаВ каза:

Е това ми хареса😂

Представи си, че 10 минути чакаш такси от приложение (син Хюндай) на слънце, на прашна улица с клаксони, миризма на животни и прочие какофония и един услужлив  дядо-таксиджия идва и ти вика - таксито ви е ей там на паркинга и те води на няколко метра при син Хюндай (магия? 😉), който се оказва, че е измамник някакъв, а междувременно истинският ти син Хюндай си заминава, защото не си си на мястото. 🤬

Естествено, после споделих някои свои мисли с тях, а те знаеха езици и ме разбраха, и ми отговориха, че съм лоша. 🤣

По-късно пристигаме в Сакара и там от общо пет коли едната беше на "услужливия" дядо-таксиджия, който дойде да ме попита защо съм такава лоша. 🤣 

• Харесвам 1
  • Шок 1
  • Смея се 21
Публикувано:
преди 5 минути , Argentique каза:

Представи си, че 10 минути чакаш такси от приложение (син Хюндай) на слънце, на прашна улица с клаксони, миризма на животни и прочие какофония и един услужлив  дядо-таксиджия идва и ти вика - таксито ви е ей там на паркинга и те води на няколко метра при син Хюндай (магия? 😉), който се оказва, че е измамник някакъв, а междувременно нормалният ти син Хюндай си заминава, защото не си си на мястото. 🤬

Естествено, после споделих някои свои мисли с тях, а те знаеха езици и ме разбраха. 🤣

По-късно пристигаме в Сакара и там от общо пет коли едната беше на "услужливия" дядо-таксиджия, който дойде да ме попита защо съм такава лоша. 🤣 

За книга си, това е😂 И дар слово имаш🙂

• Харесвам 9
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 10 часа, Граф Вронски каза:

"Приключенията на Лошата госпожа" - заглавие на твоята книга 😛 веднага ми дойде на ум това без да знам дали имаш намерение да пишеш книга. 

Е,много яко заглавие!

Ако не за книга,поне за пътепис.

Кака ви @Argentique (по-млада от мен,обаче нали самата тя така се нарича) има дар слово,чувство за хумор и разбира се пътешественически дух!

Та очаквам нещо много забавно в нейната страничка.

Благодаря ти, @Argentiqueнаправи денят ми чудесен,типично в твой стил!

• Харесвам 10
  • Благодаря 1
Публикувано:

преди 5 минути , r_nikolov1 каза:

Сицилия 🇮🇹 от днес:

Ние сме из Катания. Определено не мога да го усетя и не ми харесва тук, с други думи не е моето място.

IMG_20241130_172701.jpg

IMG_20241130_154836.jpg

IMG_20241130_140020.jpg

IMG_20241130_112444.jpg

• Харесвам 34
  • Замислям се 1
Публикувано:
8 minutes ago, Argentique said:

Александрия, Египет.

Еднодневна обиколка с шофьор, обаче дали заради ограниченото време, почивния ден или сбитата програма не ми остана време да усетя и харесам града.

Аз имах същия проблем там. Дневен тур от Кайро. Не се получи, а може и града да не е уау.

• Харесвам 5
Публикувано:

… на черен петък, по- точно уикенд в Андора- добър шопинг, супер спа с жива музика 😉 и традиционно посещение на HRC. Усеща се коледния дух, въпреки че украсата е от миналата година. Има и цъфнали дръвчета- не се виждат много добре на снимката, а и реката е доста по- маловодна от лятото, за съжаление.

IMG_7044.jpeg

IMG_7046.jpeg

IMG_7048.jpeg

IMG_7047.jpeg

IMG_7043.jpeg

IMG_6977.jpeg

IMG_6983.jpeg

IMG_7045.jpeg

• Харесвам 35

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• Velmar
    • Bendju
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.