Популярно мнение Marisha Публикувано: Неделя в 17:54 Популярно мнение Сподели Публикувано: Неделя в 17:54 Дахаб. 45 5 Връзка към коментар
Двуцветко Публикувано: Понеделник в 03:40 Сподели Публикувано: Понеделник в 03:40 Madison Square Garden, НБА дербито на “Голямата ябълка” New York Knicks v Brooklyn Nets, почти като Балкан Ботевград v Рилски Спортист Самоков, но без цялото това напрежение 🙂 31 1 6 2 Връзка към коментар
yan Публикувано: Понеделник в 17:54 Сподели Публикувано: Понеделник в 17:54 Монтевидео 45 2 Връзка към коментар
Популярно мнение liliya Публикувано: Вторник в 08:01 Популярно мнение Сподели Публикувано: Вторник в 08:01 Отново в Сиракуза..., а времето е топло и слънчево и далеч по-приятно от студа :) 53 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Mary Публикувано: Вторник в 12:16 Популярно мнение Сподели Публикувано: Вторник в 12:16 В Макао 53 5 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: Вторник в 12:33 Сподели Публикувано: Вторник в 12:33 преди 15 минути , Mary каза: В Макао Явно трябва да повторя Макао, за да видя пандите. Къде ги откри? 2 Връзка към коментар
домосед Публикувано: Вторник в 13:15 Сподели Публикувано: Вторник в 13:15 преди 58 минути , Mary каза: В Макао Има панда! 1 Връзка към коментар
Blagovesta78 Публикувано: Вторник в 14:10 Сподели Публикувано: Вторник в 14:10 преди 1 час, Дани Магелани каза: Явно трябва да повторя Макао, за да видя пандите. Къде ги откри? То е много малко,има само две панди,и една червена и няколко маймуни. Мисля,че се казваше Panda pavilion Macau. 1 1 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: Вторник в 14:52 Сподели Публикувано: Вторник в 14:52 преди 41 минути , Blagovesta78 каза: То е много малко,има само две панди,и една червена и няколко маймуни. Мисля,че се казваше Panda pavilion Macau. Достатъчно е. 2 Връзка към коментар
blueriver Публикувано: Вторник в 19:59 Сподели Публикувано: Вторник в 19:59 Слънчева Ница от днес. 45 1 Връзка към коментар
Mary Публикувано: вчера в 01:54 Сподели Публикувано: вчера в 01:54 преди 13 часа, Дани Магелани каза: Явно трябва да повторя Макао, за да видя пандите. Къде ги откри? https://maps.app.goo.gl/KXowXmxkWNAh5WrC9?g_st=com.google.maps.preview.copy Червената панда не я видях - беше затворено там. Другите панди са поне три, или аз толкова видях. 1 1 Връзка към коментар
Популярно мнение ZORI Публикувано: вчера в 03:23 Популярно мнение Сподели Публикувано: вчера в 03:23 В момента съм Barreirenhas. Неземно красиво! Заслужаваш си е целия път а той беше дълъг с един сменен полет, които вместо директния Ресифе- São Luiz, ме върнаха в São Paoulo, от там São Luiz. Разбрах късно за смяната, буквално вечерта в 3ч Нямаше друга възможност, път точно преди полета, пътувахме е 7ч на зиг зак из Бразилия, ама какво да се прави. Този Azul техните авиолии си правят каквото си искат, бяха сменили полета въобще не знам да съм получавала известие. Най важно, че стигнахме до желаната цел. Веоала. 44 18 Връзка към коментар
Популярно мнение wilks Публикувано: вчера в 05:23 Популярно мнение Сподели Публикувано: вчера в 05:23 Copan Ruinas, Honduras 🇭🇳 На външен вид Копан не изглежда толкова внушително, както например Тикал в Гватемала, Теотиуакан или ЧиченИца в Мексико, но е мистично, и усещането като стъпваш по тази земя е магично. Отделно, че е много по-малко посещаемо, в сравнение с останалите руини на Маите, заради местоположението си. Или точно заради това е по-автентично в момента. Но вървят възстановителни дейности с видимо съвременни материали, тип тухли Итонг, които скоро ще заличат това усещане. 46 4 1 Връзка към коментар
Популярно мнение ven62 Публикувано: преди 17 часа Популярно мнение Сподели Публикувано: преди 17 часа Мехико! Хотелът ни е насред мангрова горичка. Усещането е все едно сме в джунглата. Прескачаме се с някакви животни. Това е снимка от балкона ни. Плажът - без забележки. Валядолид: Чичен Ица: И, разбира се, плуване в сенот: 40 15 Връзка към коментар
Eva eva Публикувано: преди 16 часа Сподели Публикувано: преди 16 часа Преди 1 час, ven62 каза: Мехико! Е, не ми се струва толкова хубаво...май на плажа духа доста 😄 Ох, шегувам се, страхотни снимки, уникално е 🙂 2 4 Връзка към коментар
liliya Публикувано: преди 14 часа Сподели Публикувано: преди 14 часа преди 3 часа, ven62 каза: Мехико! Хотелът ни е насред мангрова горичка. Усещането е все едно сме в джунглата. Прескачаме се с някакви животни. Това е снимка от балкона ни. Плажът - без забележки. Валядолид: Чичен Ица: И, разбира се, плуване в сенот: О завидях благородно, перфектно време имате! Мексико ми дойде късо януари и ще трябва да се повтаря 😉. Playa del carmen ли е това или Punta Esmeralda? И за да не спамя излишно: Вкусове от Сицилия 32 2 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: преди 14 часа Сподели Публикувано: преди 14 часа преди 3 часа, ven62 каза: Мехико! Хотелът ни е насред мангрова горичка. Усещането е все едно сме в джунглата. Прескачаме се с някакви животни. Това е снимка от балкона ни. Плажът - без забележки. Валядолид: Чичен Ица: И, разбира се, плуване в сенот: И като знам, че не пиеш алкохол, направо те съжалявам, че няма да се насладиш на страхотните маргарити. 😉 Дано жена ти може да те отсрами! 5 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: преди 14 часа Сподели Публикувано: преди 14 часа преди 23 минути , liliya каза: О завидях благородно, перфектно време имате! Мексико ми дойде късо януари и ще трябва да се повтаря 😉. Playa del carmen ли е това или Punta Esmeralda? преди 1 час, Eva eva каза: Е, не ми се струва толкова хубаво...май на плажа духа доста 😄 Ох, шегувам се, страхотни снимки, уникално е 🙂 Това е плажът Xpu-Ha. Първия ден наистина духаше, но това не пречи да си мисля, че @Eva eva просто "завижд, завижд, завижжжжжжжжжд!" преди 12 минути , Цвете каза: И като знам, че не пиеш алкохол, направо те съжалявам, че няма да се насладиш на страхотните маргарити. 😉 Дано жена ти може да те отсрами! Тя се справя. Аз вчера се жервах с едно люто-сладко "Viva Mexico" Хайде, че това море мене чака. 1 14 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега