Популярно мнение Lirea Публикувано: 23 април Популярно мнение Публикувано: 23 април Lama Temple и други забави от Пекин Най-високият Буда от цяло парче сандалово дърво - 18 м. Кофи за боклук Така се пазят колите от задиране в тесните улички 53 1 1
Популярно мнение Травеолани Публикувано: 23 април Популярно мнение Публикувано: 23 април Хаваи, остров Оаху. Това е второто ни посещение на този остров, за първи път бяхме там през 2013. Невероятна природа, където и да отидеш! Гледка от хотелската стая към кратера на вулкана Diamond Head. Безкрайният басейн на хотела ни. 62 1 8
Популярно мнение Граф Вронски Публикувано: 23 април Популярно мнение Публикувано: 23 април Сараево 59 6
master_of_germs Публикувано: 24 април Публикувано: 24 април Струга. Град, който никога няма да харесам, а съм бил няколко пъти, но вчера драматичното небе и бурята над езерото го направиха поносим. А то просто няма да е Охридското езеро, ако не се извие буря, докато аз съм там 😄 40
Популярно мнение Pandurova Публикувано: 24 април Популярно мнение Публикувано: 24 април Бях тук за първи път през 2017. Зима, сняг - да ме пита човек с кой акъл. Нищо не усетих от това вълшебно място - най-големият водопад в Европа - Райнфал. Завърнах се толкова години по-късно, изминавайки за ден 650 км. Няма да питам колко са "лудите", които биха го направили 🙂 все пак съм в групата на Магеланци и знам, че не съм "сама" :) Взехме си лодка - 20 минути обиколка - два път минава покрай водопада като единият път директно срещу него, а водачът ни дори даде газ - усещането е невероятно! Водопадът се намира точно на 311 км. от нас, но на връщане кривнахме тук-там в някои отдавна набелязани места и така километражът стана много, но пък душата ликува 48 8
traveler Публикувано: 24 април Публикувано: 24 април преди 34 минути , Iliyan Minchev каза: Гренобъл, Франция Ако не са велосипедите и трамвая, много соц ми изглежда, по-скоро България. 😉(Защото в другите бивши соц страни велосипедите са по-популярни от Бг пък и има нови трамваи).🙂 1
Radnev Публикувано: 24 април Публикувано: 24 април Разни интересни и нетрадиционни места из Северна Гърция: Вкамененото дърво и каменната гора до Филакто и Лефкимми: Плачещата върба и счупеното мостче: Римската баня и турската баня до Александруполис: Останките на кастро Аванта, пак от там: 46 1
Популярно мнение veselush Публикувано: 24 април Популярно мнение Публикувано: 24 април Hells of Beppu и семейния онсен в рьокана, в който сме отседнали. 50 1
Популярно мнение Роми Публикувано: 25 април Популярно мнение Публикувано: 25 април Отново в Малта. Много е приятно тук през април, но за пореден път с температури като в София, а дори и по-ниски. Но като че ли от нагретите каменни градове и от морето лъха топлина и създава почти лятно настроение. 49 1 1
Иван Попов Публикувано: 25 април Публикувано: 25 април От Япония един ден на работа и после на Конференция на Научно-техническите съюзи на България! 😊 21 7
veselush Публикувано: 25 април Публикувано: 25 април Сутринта в Юфуин Три влака по-късно в Нагасаки Мостът Мегане построен 1634г или още так познат като Мостът на очилата. Китайския квартал Катедралата Оура На хълма Минамиямате се намира Glover Garden, който посетихме по залез. Разкошни гледки се откриваха към пристанището на Нагасаки. В паркът могат да се видят резиденции в западен стил. Почти нямаше посетители към 5:30. 42 6
Популярно мнение zon Публикувано: 25 април Популярно мнение Публикувано: 25 април Napoli & Capri 49 5
Популярно мнение ven62 Публикувано: 25 април Популярно мнение Публикувано: 25 април Tarragona Rober de Lluria - Морски пълководец в Короната на Арагон. Тарагонците, а и повечето каталунци са му признателни, тъй като води победоносни битки с французите и на практика ограничава или напълно премахва тяхното влияние над Каталуния: И накрая релаксиращо в парка Sama 51 6
Anna Kalinovska Публикувано: 27 април Публикувано: 27 април В Шираз, града на розите В градината Ерам, Джамията на розите, Розовата джамия, Гробницата на великия персийски поет Хафез 45
Популярно мнение veselush Публикувано: 27 април Популярно мнение Публикувано: 27 април Нощната гледка към Нагасаки от планината Инаса, която се намира в близост до центъра на града, е класирана на трето място в Япония. 44 7
Популярно мнение Svetulche Публикувано: 27 април Популярно мнение Публикувано: 27 април Това е за рубриката "вчера бях", но не мога да не споделя тази зелена красота в Родопите над яз. Кричим: в гората беше пълно със започващи да цъфтят момини и момкови сълзи: и много други цветя има в момента: поглед към Голям Устински водопад: 50 12
Eva eva Публикувано: 27 април Публикувано: 27 април Аз пък съм на пазара в Долни Богров 😀 Скарата е топ 😀😀😀 29 3 2 4
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега