Популярно мнение zon Публикувано: 2 май, 2025 Популярно мнение Публикувано: 2 май, 2025 Isle of Man 44 9
Популярно мнение desislavna Публикувано: 3 май, 2025 Популярно мнение Публикувано: 3 май, 2025 Първото ми пътуване до Япония приключи в Осака. Прекараме и един ден в Нара при доста агресивните сърнички, която огласих с писъци след като една ми захапа и задърпа блузата. Япония ми беше от големите мечти, и не останах разочарована, а напълно очарована. И пак ще се върна,живот и здраве. 48 7 1
Популярно мнение Радо Публикувано: 3 май, 2025 Популярно мнение Публикувано: 3 май, 2025 Имал съм възможност да видя не много, но достатъчно хубави места, градове, музеи, и тн. по света, но тоя която видях, направо ме остави без думи… Поздрави от Санкт Петербург, Русия: 40 10 1
Дани Магелани Публикувано: 3 май, 2025 Публикувано: 3 май, 2025 След предишния пост каквото и да се сложи, ще бледнее. И все пак, основната цел - Маастрихт. Не съм харесвала особено Нидерландия до сега, но този град ми допадна. Намерих площада, на който Андре Рийо прави юлските си концерти. Дано успея догодина да попадна на концерт там, че не е лесно с осигуряване на билети. Хотелите са сериозно перо. Но за магеланец невъзможно няма. И Лиеж. Хареса ми. Особено гарата и атмосферата в града. И едно италианско ресторантче в Маастрит по мой вкус на площад Markt. И отново Лиеж 46
Популярно мнение hodjev Публикувано: 3 май, 2025 Популярно мнение Публикувано: 3 май, 2025 Орадя, Румъния 50 3
master_of_germs Публикувано: 3 май, 2025 Публикувано: 3 май, 2025 С @mary_shery и Клъвдий IV Бух в Наумбург, Саксония-Анхалт. Клъвдий проведе един задълбочен дебат с Ницше, а аз попълних колекцията от обекти на ЮНЕСКО 😉 44
Anna Kalinovska Публикувано: 3 май, 2025 Публикувано: 3 май, 2025 Последна вечер в Исфахан С обмяна на валута на улицата, с извикан по телефона сараф, С Вечеря в ретро обстановка, На детско състезание по рисуване, Проповед на площада, Сладолед като в полузабравеното минало, спазвайки правилото: Купи Там, където местните правят опашка. Мало и голямо е на улицата, глъчка и настроение, импровизирани сцени и безплатно предлагане на чай. Подвижно бюро за обмяна на валута като начало Спирка на градски автобус Четири вида безалкохолно малцово питие с плодови вкусове тази вечер 35
muchachote Публикувано: 3 май, 2025 Публикувано: 3 май, 2025 Ден четвърти we Wrocławiu. Сутринта отидох в поредния полски замък, този в Międzylesie. Построен между 1580 и 1590, дострояван в различни стилове, през Втората Световна остава непокътнат, но през 1974 претърпява голям пожар и все още се реставрира, като изцяло реставрирана му част е хотел. 33
Eva eva Публикувано: 3 май, 2025 Публикувано: 3 май, 2025 От днес - Понор планина, водопад Добравишка златна скакля 🙂 Добавката "златна" е от мен 🙂 41 2
Популярно мнение Граф Вронски Публикувано: 3 май, 2025 Популярно мнение Публикувано: 3 май, 2025 Великата китайска стена : част Jingshanling 41 18
Гост Публикувано: 3 май, 2025 Публикувано: 3 май, 2025 преди 44 минути , marycap каза: ...в Бургас: Нашето си е най-хубаво 🙂
muchachote Публикувано: 3 май, 2025 Публикувано: 3 май, 2025 А следобяд се разходих в едно красиво и необезпокоявано от тълпи туристи средновековно градче, Bystrzyca Kłodzka. Пиша имената на полски, защото и транскрипцията и произношението им са доста сложни. 36
jorocontrola Публикувано: 3 май, 2025 Публикувано: 3 май, 2025 Аахен - самолета закъсня, влака закъсня, кухнята затвори. Поне една бира се намери за мен… 43 3
Hakkâri Spor Публикувано: 3 май, 2025 Публикувано: 3 май, 2025 В момента, muchachote каза: Bystrzyca Kłodzka. Пиша имената на полски, защото и транскрипцията и произношението им са доста сложни. Споко, и те не могат да произнасят нашите имена нормално 😉 Bystrzyca Kłodzka - Бистжица Куодзка, Międzylesie - Миендзилешье, Kamieniec Ząbkowicki - Камьенец Зомбковицки, Wołów - Волув (ама с "л" тип "уъ", т.е. Воуув.). Снимките са много хубави. Идната седмица ще съм в този район, най-вече Познан. Мога да посетя някои от тези местенца. Във Вроцлав вече съм бил., та там ще ползвам само летището. 4
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 3 май, 2025 Популярно мнение Публикувано: 3 май, 2025 Във Ваймар, след поредната гръмотевична буря по здрач... Но сме доволни, понеже даваха дъждовни бури цял ден. Направихме си много хубав пешеходен преход от замъка Белведере, а когато бурята се развилня, заседнахме в уютна кръчмица за по тъмна биричка... 🙂 И накрая, още малко от Ерфурт, че наистина много ни хареса 🙂 50 3
Популярно мнение stanislavpp Публикувано: 3 май, 2025 Популярно мнение Публикувано: 3 май, 2025 Cayman Islands 48 1 1
Дани Магелани Публикувано: 4 май, 2025 Публикувано: 4 май, 2025 Вече в Дюселдорф. Едно хубаво място да се скриеш от дъжда. 36
домосед Публикувано: 4 май, 2025 Публикувано: 4 май, 2025 @домосед: Маастрихтващ редовно от 1993. Този път - вечер. 39 2
MayaS Публикувано: 4 май, 2025 Публикувано: 4 май, 2025 Рига ден 2 Покрития пазар Поглед от високо от кулата на академията на науките. Разходка покрай канала Празнуват днес независимостта си. Продължаваме покрай канала Шведската порта 40
master_of_germs Публикувано: 4 май, 2025 Публикувано: 4 май, 2025 ...на летище Нюрнберг Но преди това съвсем импулсивно решихме да слезем от влака във Фюрт, да разгледаме и да си хванем оттам автобус за летището. 39
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега