Argentique Публикувано: 28 май Публикувано: 28 май преди 20 часа, ДиянаВ каза: Най-големият ми букет от рози е от 25 и бе огромен, да не говорим за подрязването му и всекидневното подновяване на водата с лед да издържи дълго. Хайде не лакомей за 200, като някои (след)участнички в Ергенът с 500😂🤪😄 Майските рожденици са си красиви и с една🌹 Ама според мен и 25 рози са твърде извън приемливото 😜 Между другото, хазяйката е била на някаква по-сериозна държавна служба и за 50-та й годишнина са й подарили точно 500 рози от работата. Букетът е поставен в багажника на джип и няма място за друго. Видях снимки и клипове. 🙂 Отделно децата й правели изненада за рд пред дома в 12 посред нощ с червен килим, серенада и огромни светещи букви "мама". И това видях. 😀Много интересни неща имало в този Узбекистан, забележителностите башка. Пък жените се пенсионират на 54 там, а моята хазяйка на 55 развива друга дейност. Ако някой иска да нощува като у дома си в къща в Ташкент и да го гледат като писано яйце, ще му дам координати. Има бани по стаите. А сутринта ти дават разни нещица, скрих им шапката на международната ни закуска с динята със сирене. 😃 Този път съвсем без нерви се придвижих с такси, пеш през Гкпп и с друго такси до Шимкент. Пак ми отмениха резервация за съвсем друг хотел в последния момент, явно е нещо обичайно за Шимкент, затова си отидох в познатия в ШЦ с вълнуваща гледка. Шимкент уж не е малък, 1,2 млн. население и въпреки 10 км разходка по улиците, нищо не успя да ме развълнува особено 😀 Предлагам creme de la creme 😂 Сега остана само да не си проспя самолета в 4.30, че тук не ми се остава 😃 43 5
Брани Публикувано: 28 май Публикувано: 28 май Императорът поръча готика и тъмна атмосфера и аз изпълнявам! 35 1 1 1
Популярно мнение marycap Публикувано: 28 май Популярно мнение Публикувано: 28 май ...в Матера. Във филм съм: 58
Популярно мнение домосед Публикувано: 28 май Популярно мнение Публикувано: 28 май Пелион, Гърция Изненада: освен маслините има и две череши! Има и червени коли И червени лодки Има и риба и ципуро (при Капитана) 53 3
Популярно мнение ДиянаВ Публикувано: 28 май Популярно мнение Публикувано: 28 май На село😄, ама … в Тенерифе - Chio. С @EliDion имаме червена кола, червена къща и червени домати на терасата с гледка към кулата на близката църква. За залез ни домързя да търчим някъде си и така я карахме като за първи ден😉 @master_of_germs, това в далечината горе кое е - Тейде или Пико Виехо, или и двете? 46 6
iaia_mama Публикувано: 29 май Публикувано: 29 май преди 5 часа, ДиянаВ каза: в далечината горе кое е - Острото е Тейде. 2
MayaS Публикувано: 29 май Публикувано: 29 май На 27.05.2025 г. в 22:28, Argentique каза: Много туристи. Много шумни баби-испанки плюс китайският народ. Търговците не са натрапчиви - не щеш, ако щеш. Обаче всеки исторически обект е пълен със сергии... Просяци - на пазара само. От гледна точка на безопасност - полиция навсякъде, камери за скорост по градовете, таксита карат с 60 км макс, няма съмнителни типове в трите града, където бях, не си заключват вратите, вечер по тъмно си ходиш без озъртане, на пазарите също някак си спокоен за раницата на гърба си. За чистотата и състоянието на централните обществени пространства, булеварди, гари и т.н. можем само да завиждаме. Колко различно. 2021 полупандемично, беше спокойно и без тълпи. Добре, че сме отишли тогава. 3
Популярно мнение Otnesen Публикувано: 29 май Популярно мнение Публикувано: 29 май След Лемго продължих с Люблин... Кратка разходка в стария град и среща с няколко козлета.... За награда местна бира. Странен знак 50 1
master_of_germs Публикувано: 29 май Публикувано: 29 май преди 10 часа, ДиянаВ каза: @EliDion @master_of_germs, това в далечината горе кое е - Тейде или Пико Виехо, или и двете? И двете. Тейде е по-високата остра чучка отляво , останалото е ръбът на кратера на Пико биехо. 2
Anna Kalinovska Публикувано: 29 май Публикувано: 29 май На гара Зверино, по неволя, понеже се заплеснах и не слязох в Своге. Кондукторът не ме пусна да се спусна в движение.. Реших да не търча да нагледам водопада, Бигоро, на който никой от тукашните ми познайници от прекараните два часа не е ходил. По едно време с кучо бяхме единствените живи същества на гарата. Купих билети за теснолинейката до Банско за утре, когато имаме юбилей от завършването - въведох еврото като разплащателна единица в Дефилето. Когато си купувах горещ шоколад за начало, още не знаех, че имам само евро. А с карта нямаше как, това да не ми е София Север... Дамата на касата не ме върна, явно й беше неудобно, че нямат Пос терминал, и като й казах пък, че дамата от будката утре пътува за Турция и може да вземе синята банкнота, тя лесно се съгласи ми върна левчета ресто от 39 лв. равностойност. 18
Antigona Публикувано: 29 май Публикувано: 29 май 19 minutes ago, Anna Kalinovska said: На гара Зверино, по неволя, понеже се заплеснах и не слязох в Своге. Кондукторът не ме пусна да се спусна в движение.. Реших да не търча да нагледам водопада, Бигоро, на който никой от тукашните ми познайници от прекараните два часа не е ходил. По едно време с кучо бяхме единствените живи същества на гарата. Купих билети за теснолинейката до Банско за утре, когато имаме юбилей от завършването - въведох еврото като разплащателна единица в Дефилето. Когато си купувах горещ шоколад за начало, още не знаех, че имам само евро. А с карта нямаше как, това да не ми е София Север... Дамата на касата не ме върна, явно й беше неудобно, че нямат Пос терминал, и като й казах пък, че дамата от будката утре пътува за Турция и може да вземе синята банкнота, тя лесно се съгласи ми върна левчета ресто от 39 лв. равностойност. От Своге този влак не спря ли на Лакатник, там е по-приятно за чакана на обратния ☺️
Argentique Публикувано: 29 май Публикувано: 29 май Аз пък за пети път за половин година отново минах през Истанбул 😀 Понеже имах една идея повече време, ползвах и корабен транспорт за разкош Със свързващи полети от и до София съм, но с над 10 часа престой днес в Истанбул, така че реших да не озарявам с присъствието си софийския полет и да се прибера вкъщи евентуално още преди да е излетял 😀 24 2
Anna Kalinovska Публикувано: 29 май Публикувано: 29 май преди 7 часа, Antigona каза: От Своге този влак не спря ли на Лакатник, там е по-приятно за чакана на обратния ☺️ Бързият влак за Варна беше. Добре, че не спря чак в Мездра, след още час. Приятно село и хора. Разбягаха се сякаш в обедна почивка и пауза без преминаващи влакове. Магазинът срещу гарата е добре зареден и приема картови плащания. 1
Граф Вронски Публикувано: 30 май Публикувано: 30 май преди 5 часа, zon каза: Belfast Koи са тези места: снимките с надписа Have you ever seen the rain следващата сграда след снимките с надписа (предполагам първата е отвън, следващите отвътре) ?
zon Публикувано: 30 май Публикувано: 30 май преди 41 минути , Граф Вронски каза: Koи са тези места: снимките с надписа Have you ever seen the rain следващата сграда след снимките с надписа (предполагам първата е отвън, следващите отвътре) ? Duke of York Pub ; ' street The Great Room Restaurant, Merchant Hotel 2 1
Дани Магелани Публикувано: 30 май Публикувано: 30 май преди 3 часа, stanimir каза: Бора Бора Завиждам яко, а не съм завистлив човек. Ще чакам репортаж с нетърпение!
Популярно мнение Брани Публикувано: 30 май Популярно мнение Публикувано: 30 май Пускам само три снимки от Прага, където съм в момента, а не десетки, защото залагам на перфектното качество! 47 11
Дани Магелани Публикувано: 30 май Публикувано: 30 май преди 17 минути , Брани каза: Пускам само три снимки от Прага, където съм в момента, а не десетки, защото залагам на перфектното качество! Подкрепям! Количеството не гарантира качество! 5
Брани Публикувано: 30 май Публикувано: 30 май преди 4 часа, Дани Магелани каза: Подкрепям! Количеството не гарантира качество! Само така се поддържа несравнимо величие. Отново. 4 1
stanimir Публикувано: 30 май Публикувано: 30 май 9 hours ago, Дани Магелани said: Завиждам яко, а не съм завистлив човек. Ще чакам репортаж с нетърпение! Ти нали беше. Оня ден видях тук твоя кораб , Norwegian Sun ?
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега