Граф Вронски Публикувано: 9 май Публикувано: 9 май преди 4 минути , ЕмиЖор каза: Как си взе билетите, от посредник или успя от официалният сайт? Взех ме 4 часов групов тур с водач от GetYourGuide: включва Тиенанмън (който си е безплатен, но с билет) и Забранения град. Избрахме тази опция , защото бяхме в грешната седмица 1-5 май. С нея минахме/прескочихме тълпата самостоятелни посетители. 5
Дани Магелани Публикувано: 9 май Публикувано: 9 май преди 5 часа, Граф Вронски каза: Dongchuan Red Land Много е красиво! 2 1
Популярно мнение Eti* Публикувано: 10 май Популярно мнение Публикувано: 10 май Рим си е Рим, но не е това, което беше... Горките местни хора. Това да се родиш на такова прекрасно място и да не можеш да му се насладиш от групите туристи... Още кънти в ушите ми свирката от Ди Треви. Санта Мария Маджоре е неописуемо красива(не бях влизала до сега). Вилите в Тиволи са приказни, при все че не успях да вида Д'есте в пълния й блясък - фонтаните... не работеха... Важното е, че децата издържаха на темпото ми - средно 35 хил крачки на ден. Едното го под купих с фланелка от фен магазина на Рома, но трябва и жертви да се правят... 51 4
Брани Публикувано: 10 май Публикувано: 10 май На 9.05.2025 г. в 0:03, ДиянаВ каза: Имаме папа! Репортажът е отзад напред🙃 Новината ни достигна в Трастевере на вино с паста ( @Argentique сварихме точно една свободна маса в Tonnarello Scala, доволни сме😋) и тъкмо привършвахме с вечерята, когато заприиждаха тълпи от Ватикана. Отправихме се в тази посока да видим дали не е останал празен площад Св. Петър😉 От едно място се чува “Вива Чили”, от друго знамена се разпъват, от трето песни се разгласят… емоционално е … като след футболен мач на национален отбор - хем победил, хем домакин🍾. С @EliDion сме в Рим (за пръв път!🤭), ако не сте разбрали😄 Супер си изкарваме, градът ни харесва много❣️ Много колони, много нещо 😜 Това наистина е едно на милион преживяване - да си в Рим когато са избрали нов папа. Браво за репортажа 🙂 10 2
Популярно мнение bibi Публикувано: 10 май Популярно мнение Публикувано: 10 май Последни дни на лалетата в Кукенхоф: 50 1
ДиянаВ Публикувано: 10 май Публикувано: 10 май преди 1 час, Брани каза: Това наистина е едно на милион преживяване - да си в Рим когато са избрали нов папа. Браво за репортажа 🙂 Имаше някои неудобства и стрес в ситуацията🙂 @EliDion имаше билет за музеите, а Сикстинската капела бе затворена и с нищо не я компенсираха. Аз имах билет за купола на базиликата и до последно тръпнах дали няма да я затворят за посещение заради церемониите им, но на 9-ти в 10:00 успях да се кача със сравнително малко хора. Вече по обяд стана доста по-голяма навалица по целия площад и се изнесохме. Ясно е, че Рим не е за едно 3-дневно пътуване и пак ще се ходи по не посетените места и не само😉. Като цяло късметлийско пътуване ни се получи, даже и тен хванахме. Щеше да е още по-готино и ако се бяхме видели с @Eti* на бира, ама като е голяма хаймана и не гледа регулярно Магеланци, ни е отървала🤭 Иначе не сме дебнали да видим пушека или папата, не ги и видяхме де, защото щеше да се провали цялата ни програма, а и е непосилно да се прекосява Рим по няколко пъти на ден - един път в двете посоки стига за придобиване на прасец като на римски пехотинец🤪 9 2
EliDion Публикувано: 10 май Публикувано: 10 май Преди 1 час, ДиянаВ каза: Имаше някои неудобства и стрес в ситуацията🙂 @EliDion имаше билет за музеите, а Сикстинската капела бе затворена и с нищо не я компенсираха. Аз имах билет за купола на базиликата и до последно тръпнах дали няма да я затворят за посещение заради церемониите им, но на 9-ти в 10:00 успях да се кача със сравнително малко хора. Вече по обяд стана доста по-голяма навалица по целия площад и се изнесохме. Ясно е, че Рим не е за едно 3-дневно пътуване и пак ще се ходи по не посетените места и не само😉. Като цяло късметлийско пътуване ни се получи, даже и тен хванахме. Щеше да е още по-готино и ако се бяхме видели с @Eti* на бира, ама като е голяма хаймана и не гледа регулярно Магеланци, ни е отървала🤭 Иначе не сме дебнали да видим пушека или папата, не ги и видяхме де, защото щеше да се провали цялата ни програма, а и е непосилно да се прекосява Рим по няколко пъти на ден - един път в двете посоки стига за придобиване на прасец като на римски пехотинец🤪 Аз не се оплаквам. Иначе щеше да ме чакаш още час-два 🥴😘. Да има причина да отидем пак. Аз да се оплача и похваля, че на която птичка и се акаше успя да ме уцели. Монетата, хвърлена към де Треви засилено се върна към главата ми 😂и с отработена волейболна забивка я заковах във фонтана, след което от горе други ентусиаси "ме замерваха" с монети. 😂. Та освен прекрасната атмосфера имаше и смешни и куриозни моменти. И малко Бернини от мен 42 5
Популярно мнение Мирослав Василев Публикувано: 11 май Популярно мнение Публикувано: 11 май Последните няколко дена из Монголия:) 48 1 9
Популярно мнение Svetulche Публикувано: 11 май Популярно мнение Публикувано: 11 май Опитах да преборя урумовите лалета на Голо бърдо днес. Мисията невъзможна 🙂 53 8
Zdravko Nestorov Публикувано: 11 май Публикувано: 11 май Много от вас вече споделиха снимки от Lunar 2025, но и аз не мога да не се включа - все пак успях да го видя в последния възможен момент и тази година. 39 1 2
Hakkâri Spor Публикувано: 12 май Публикувано: 12 май Poznań, Poland 🇵🇱 Когато няма го няма този задушаващ свръх туризъм (типичен за Западна и Южна Европа), е много по-приятно човек да се наслаждава на гледките. 43 3
MayaS Публикувано: 12 май Публикувано: 12 май преди 17 часа, Svetulche каза: Опитах да преборя урумовите лалета на Голо бърдо днес. Мисията невъзможна Но пък каква красота. Благодаря. 4
Svetulche Публикувано: 12 май Публикувано: 12 май Опитах да ги преБРОЯ, не да ги преборя, ама ..... 🙂 Да, много красиво беше да ги видя в естествената им среда 10
stebal Публикувано: 12 май Публикувано: 12 май Толкова много хора имаше днес в Лувъра , че не ми остана нищо друго освен да снимам тавани. 37 4 1
Anna Kalinovska Публикувано: 13 май Публикувано: 13 май Пред отвеждане към самолета Венеция - Бари. След престой в салона и пералнята. Райан пак закъснява... Но го хващам все пак, не като вчера от Тревизо за София.. Мина концертът на Simon & Garfunkel без мен, реве ми се.. Въпреки че всяко зло било за добро и денят ми на Мурано беше пълен с всичко. 21
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега