palioto Публикувано: 5 април Публикувано: 5 април Нуса Пенида,West tour. Kelingking beach, Broken beach,Angel billabong, Crystal bay + маймунки. 38 1
Иван Попов Публикувано: 5 април Публикувано: 5 април В момента пътувам от Солун за Рим и дори във въздуха съм онлайн благодарение на Aegean Airlines 😊✈️ Честит празник на всички! 31 1
Гост Публикувано: 5 април Публикувано: 5 април преди 1 час, Иван Попов каза: В момента пътувам от Солун за Рим и дори във въздуха съм онлайн благодарение на Aegean Airlines 😊✈️ Честит празник на всички! Аз доскоро така се радвах, че поне във въздуха съм недостижим за имейли и съобщения ... а то ...
Популярно мнение bronco Публикувано: 5 април Популярно мнение Публикувано: 5 април На 3.04.2026 г. в 3:29, ven62 каза: 1:0 за @bronco , въпреки че вече месец се върти в "Американския" залив и Карибите, което не ми се отразява добре на психиката. Има голяма доза истина в тези думи. Категорично Американски Вирджински острови (конкретно Сейнт Томас) и Британски Вирджински острови (остров Тортола, Роуд Таун) бяха местата, които спокойно можех да пропусна в това пътуване. След това минах през остров Сейнт Кроa (пак част от Американски Вирджински острови) и настроението значително се подобри - град Фредерикстед е много приятно място за разходки плюс има красив плаж в района. На 3.04.2026 г. в 18:23, Hakkâri Spor каза: Това е мечтаааа.. Ако не е тайна, през къде летяxте? US виза си трябва, нали? При влизане в Пуерто Рико е необходимо да се притежава виза за САЩ. Не смятам, че съм най-подходящият пример за ефективно придвижване до Пуерто Рико, тъй като от София до там имам над 20 самолетни прекачвания 😉 Конкретно в Пуерто Рико кацнах с полет на JetBlue от Сейнт Кроа (STX). От два дни съм в Доминика и това място, което си заслужава да му се отдели повече време. Снимки от разходката вчера до Кипящото езеро (Boiling Lake) - второто по големина езеро с вряща вода в света (първото е в Нова Зеландия). Намира се в Планината на Трите Върха (Morne Trois Pitons), обект на ЮНЕСКО. През половината време валеше, слънце почти нямаше, но гледките бяха изумителни и си заслужаваше всяка хлъзгава/кална крачка от 7 часовия преход. Яйцата от снимките са сварени в рамките на 10 минути в един от изворите в района. 42 13
Eva eva Публикувано: 5 април Публикувано: 5 април Крушунските водопади, Деветашка пещера и Пещера Съева дупка 🙂 38 8 1
zon Публикувано: 5 април Публикувано: 5 април Miradorou Sao Leonatdo de Galafura & Casa de Mateus, Vila Real 42 3
Иван Попов Публикувано: 6 април Публикувано: 6 април След кацането в Рим почти веднага се качихме на бързия влак (Italo) към Неапол – за около час вече бяхме там. Пътуването е изключително удобно и те пренася буквално от една атмосфера в друга. Неапол е град, който или ще обикнеш, или няма да разбереш – шумен, хаотичен, живеещ със собствен ритъм, но с невероятна енергия и усещане за истинска, неподправена Италия. В далечината се вижда и Везувий – величествен и леко зловещ, който придава още по-особена атмосфера на целия пейзаж. А и малко боклуци по улиците на Неапол, не знаех, че градът е толкова чист в "кавички".... 🙂 37
Rossi to Публикувано: 6 април Публикувано: 6 април Weymouth, UK Нямах големи очаквания, но много ми хареса. 39 1 6
saved_ Публикувано: 6 април Публикувано: 6 април Вече съм Кишинев… На границата от Украйна към Молдова имаше 2 проверки на мъжете в автобуса, за да се провери дали подлежат на задължителна мобилизация. По някое време автобусът тръгна с един мъж по-малко - бяха му казали да си събира багажа... И тамън да тръгнем вече и митничарите казаха всички мъже от автобуса да слязат с багажите си за поредната проверка. След третата проверка имаше още един мъж към горната граница от 60 години, който много мотаха и се измъкна на косъм. После по някое време, докато бяхме вече на молдовската граница, довтаса пеша и този, който уж бяха задържали по-рано. На границата стояхме около 3,5 часа, без да има опашка от никакви други коли/автобуси. Не искам да си представям, ако имаше опашка. Относно Кишинев, само да ви кажа, че определено са се постарали с великденско-пролетната украса. Не ми се ще да знам какво е без нея 🙂 ПС Ееее, пак не успях да се побера в препоръчителния брой от 10 снимки. Съжалявам 😌 41 2
Crazy Horse Публикувано: 6 април Публикувано: 6 април С комшиите от Turkish airlines лесно се добрах до Сеул! Най-после, след отменени полети от 2020 и 2021 г. се добрах до тук! И то по време на цъфтежа на вишните! 😀 46 3
Crazy Horse Публикувано: 6 април Публикувано: 6 април @Hunt, чудесни снимки! На 8 април се насочвам по твоите японски стъпки, но този калабалък на снимките леко ме шашка. 😀 5
liliya Публикувано: 6 април Публикувано: 6 април С малко закъснение Kuala Lumpur & Singapore (incl. Sentosa) 43
Иван Попов Публикувано: 7 април Публикувано: 7 април След Неапол качвам снимки от Позитано, Амалфи и финал Салерно с лодки. Позитано изглежда нереално – къщи, накацали по скалите, цветове навсякъде и онова типично усещане за Италия, което няма как да се опише с думи. Амалфи е по-различен – малко по-спокоен, но също толкова впечатляващ. Разходките из малките улички и гледките към морето са топ. Финалът в Салерно много добре допълва цялата комбинация. Качвам и снимки – на живо е още по-впечатляващо 🙂 Малко полезна информация от мен 🙂 Лодките тръгват от пристанището в Неапол и е добре да сте там поне 15–20 минути по-рано, защото качването става бързо и без много изчакване. При нас всичко беше точно по график. По крайбрежието навсякъде се виждат прочутите лимони – огромни, ароматни и навсякъде около вас 🍋 Те са част от атмосферата и няма как да не ги забележите, особено в Позитано и Амалфи. И не на последно място – пицата в Амалфи беше топ! Истинска италианска, с тънко тесто и страхотен вкус 🙂 40 3
HUNT Публикувано: 7 април Публикувано: 7 април преди 19 часа, Crazy Horse каза: @Hunt, чудесни снимки! На 8 април се насочвам по твоите японски стъпки, но този калабалък на снимките леко ме шашка. 😀 Няма да се шашкаш 😜. Отначало е малко шок, свикваш и после ако няма хора ти е странно 🍻 Арашияма, пусто. 27
ДиянаВ Публикувано: 7 април Публикувано: 7 април Утре ще е вятър - залез на дунавския бряг в Русе * затвърждавам защо се мъча с изгреви в странство😉 - къпя се сред ежедневните залези, но този е особено огнен… 35 3
liliya Публикувано: 8 април Публикувано: 8 април Penang, George town: 2 дни се оказаха крайно недостатъчни, яд ме е че не предвидих повече .... Странен зеленчук От супермаркета... Местният моден хит От супермаркета...😧 36 1
ven62 Публикувано: 8 април Публикувано: 8 април преди 8 часа, ДиянаВ каза: Утре ще е вятър - залез на дунавския бряг в Русе * затвърждавам защо се мъча с изгреви в странство😉 - къпя се сред ежедневните залези, но този е особено огнен… Не само ти: (София, Борисова градина, Езерцето с лилиите.) 32 11
desislavna Публикувано: 8 април Публикувано: 8 април В Ченду, Китай. Първо посещение в страната и сме много доволни. Градът не е претъпкан с хора и е много зелено и поддържано. С приложенията за телефона и наличен интернет всичко става лесно. Такситата (диди) и метрото са евтини и супер удобни. С храната не се разбираме много добре, ама не съм и очаквала друго. Основната причина да изберем точно този град са пандите. 40 9
Иван Попов Публикувано: 8 април Публикувано: 8 април С бързия влак от Салерно до Рим… и така започва срещата с вечния град. 🇮🇹 Първите стъпки ни отвеждат към Испанските стълби и Piazza del Popolo – място, където времето сякаш спира. После – по калдъръмените улици към Castel Sant'Angelo и величието на Базиликата Свети Петър… моменти, които остават завинаги. Някъде по пътя – чаша вино, защото в Рим това не е просто напитка, а настроение… Вечерта продължава в Piazza Navona – светлини, музика и живот, а финалът е като магия… църквата с огледалния купол, Chiesa di Sant'Ignazio di Loyola. Рим не се разглежда… Рим се изживява. ❤️🇮🇹 28 6
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега