Популярно мнение Rossi to Публикувано: 9 април Популярно мнение Публикувано: 9 април Canterbury, UK 53 2
Crazy Horse Публикувано: 9 април Публикувано: 9 април Охайо гозаимасу от Осака и Киото! Япония си е Япония! 😀 44 3 1
Популярно мнение Jenbel Публикувано: 9 април Популярно мнение Публикувано: 9 април Втори ден сме в Сидни, началото на австралийското ни турне. Градът е спокоен, зелен, уреден, по-чист и по-комфортен за шляене от европейските градове. Времето е абсолютен хит - циганско лято, днес 29 градуса следобед, а се усеща като 25-26, с ветрец, с вечерна и нощна прохлада. Разходихме се до Манли с ферибота, много ми хареса, хубав плаж, ваканционна атмосфера и усещане за морски курорт. Дотук впечатленията ми за Австралия са отлични, просто е по-добрата версия на старата Европа. И качеството на храната е топ! 💯 47 4
jorocontrola Публикувано: 10 април Публикувано: 10 април На Коледа - сняг, на Великден пак. Значи сме на Шипка… 28 6 4 8
Иван Попов Публикувано: 10 април Публикувано: 10 април Colosseum, където историята не е просто минало, а усещане, което пулсира в камъка. Малко по-нататък – Roman Forum и хълмът Palatine, мястото, откъдето е започнал самият Рим. Там, сред тишината на руините, вятърът още шепне имената на императори. 🏛️🌿 31 4
Asya Assenova Публикувано: 10 април Публикувано: 10 април В Ница за Великден. Сезонът на банските вече е открит, морето е пълно с ентусиасти, а променадата -с хора, Имам усещането за безкраен празник и много ми харесва. 45 2
Популярно мнение cck Публикувано: 10 април Популярно мнение Публикувано: 10 април В Гиза, Египет и GEM (за него ще отворя темичка и разкажа по-подробно) 56 3
Яничка Публикувано: 10 април Публикувано: 10 април В Приднестровието. Връщаме се 30+ години назад, където по улиците срещаме жигули, но и немалко на брой Tesla, плащаме само в брой, но и виждаме как местните сканират QR код, за да платят с карта, а на централен площад през деня слушаме песни за войната. Интересно, но и странно усещане, което напомня, че пътуването е много повече от разглеждане на забележителности :) Тролеите в Тираспол: Хотелът ни е с гледка към река Днестър: Въпреки студа Сакурата бавно се пробужда: Спомени от едно друго минало: А тук съм като в един стар клип на Rolling Stones :) Не пропускаме и така популярния тук винен туризъм: P.S. На полета София - Кишинев по време на Security закъсняващи пътници за полета до Бари, който беше last call, помолиха пътниците от нашия полет да ги пуснем. Чуха се възгласи: "Блазе им, отиват в Бари" :) P.S. 2. Майка ми ме пита къде сме. Като и отговорих, направи бърза справка в Интернет и каза, че там пишело, че това е най-скучното място. Спрях да и пиша :) 42 4
Гост Публикувано: 10 април Публикувано: 10 април На моята локация е много интересно - двойка щъркели си щъкат и явно събират храна за малките щъркелчета.
Miladina Публикувано: 10 април Публикувано: 10 април В момента сме в Сантандер. Разходихме се и до Santona, Comillas, Bilbao. 42
Иван Попов Публикувано: 11 април Публикувано: 11 април След Rome, Amalfi и Salerno… е време за севера. 🇮🇹 Milan ни посреща със съвсем различна енергия – по-модерен, по-динамичен, но също толкова впечатляващ. А пред Duomo di Milano разбираш, че Италия винаги има още какво да ти покаже. От южното спокойствие към северния ритъм… пътуването продължава. ✨ 29 1
Asya Assenova Публикувано: 11 април Публикувано: 11 април В Ез и после пеша обратно в Ница. Следобед изгря и слънце и стана 27 градуса. 39
Роми Публикувано: 11 април Публикувано: 11 април Малко Испания. Кратко, но приятно бягство. Саламанка и Авила. Да добавя - Валядолид, Тордесиляс и Сеговия, разбира се. 40 1
домосед Публикувано: 11 април Публикувано: 11 април преди 21 минути , Роми каза: Малко Испания. Кратко, но приятно бягство. Саламанка и Авила. Тестваш ни дали внимаваме ли? Поне половината снимки са от Сеговия 😎 3 4
ДиянаВ Публикувано: 11 април Публикувано: 11 април преди 20 минути , Роми каза: Малко Испания. Кратко, но приятно бягство. Саламанка и Авила. И наистина ли нямаше Сеговия? 🙂 2
zon Публикувано: 11 април Публикувано: 11 април Реших, че имам блек-аут и взех, че си проверих снимките 😄 На правилното място съм била. 4
Роми Публикувано: 11 април Публикувано: 11 април преди 2 минути , домосед каза: Тестваш ни дали внимаваме ли? Поне половината снимки са от Сеговия 😎 Сеговия е най-обичайната, а в Саламанка и Авила не бях стъпвала поне петилетка. Та са ми по-важни в момента. 3
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега