Популярно мнение домосед Публикувано: 19 май Популярно мнение Публикувано: 19 май Днес наблягам на шотландски замъци 46 6
ven62 Публикувано: 19 май Публикувано: 19 май Бангаранга, специално за @ДиянаВ, @iMari и @zon Декларирам, че доброволно и пеша стигнах от нас до площада и обратно. 31 1 4 2
ДиянаВ Публикувано: 19 май Публикувано: 19 май преди 59 минути , ven62 каза: Бангаранга, специално за @ДиянаВ, @iMari и @zon Декларирам, че доброволно и пеша стигнах от нас до площада и обратно. Благодаря за магеланските кадри 🤗 Гледах новините и като видях площада с толкова много хора - позитивни и с настроение, честно просълзих се🙂, вълнуващо е. Браво @ven62☺️ 8
zon Публикувано: 19 май Публикувано: 19 май преди 1 час, ven62 каза: Бангаранга, специално за @ДиянаВ, @iMari и @zon Бангаранга ВенЧо 🫶 Благодаря за поздрава! :))) 3
Популярно мнение bronco Публикувано: 20 май Популярно мнение Публикувано: 20 май Разходка из остров Родригес, Мавриций 51 7
Популярно мнение stotan Публикувано: 20 май Популярно мнение Публикувано: 20 май Току- що се върнахме от Япония. Токио: Sensō-ji Национален музей на Токио Tokyo Metropolitan Government Building No.1 Nikkō Tōshōgū Водопадът Кегон 55 3
Argentique Публикувано: 20 май Публикувано: 20 май преди 18 минути , bronco каза: остров Родригес, Мавриций Навремето надлежно питах всички маврицийци, заговорили ме по улици, автобуси и къде ли не (а на тях много им се бърбореше, че точно на тази дата пристигнах и нямаше много хора), дали са напускали острова. Всички запитани бяха ходили поне на Родригес. Жените – на романтичен уикенд/меден месец, мъжете - за да се напият с други мъже. 😃 Та дали има трети вариант на времепрекарване на Родригес? 4 2
bronco Публикувано: 20 май Публикувано: 20 май преди 14 минути , Argentique каза: Навремето надлежно питах всички маврицийци, заговорили ме по улици, автобуси и къде ли не (а на тях много им се бърбореше, че точно на тази дата пристигнах и нямаше много хора), дали са напускали острова. Всички запитани бяха ходили поне на Родригес. Жените – на романтичен уикенд/меден месец, мъжете - за да се напият с други мъже. 😃 Та дали има трети вариант на времепрекарване на Родригес? В зависимост от това кого питаш, получаваш и съответните отговори. Местните са ти дали техните отговори. Аз се наслаждавах да се возя на градските автобуси, да правя разходки, да пия кафе и да гледам. Ако питаш Гемини ще получиш още варианти. 4
домосед Публикувано: 20 май Публикувано: 20 май преди 5 часа, bronco каза: Аз се наслаждавах да се возя на градските автобуси, да правя разходки, да пия кафе и да гледам. Абсолютно същото може да се прави и в Шотландия! 23 1 1
bronco Публикувано: 20 май Публикувано: 20 май преди 19 минути , домосед каза: Абсолютно същото може да се прави и в Шотландия! Като се замисля и в София не е изключено да се постигне подобен ефект. От друга страна като се разхождаш из Родригес може да стигнеш до най-източната точка на Африка ако се включат в списъка и всички африкански острови. Има разходка и разходка. 19 3 1
Роми Публикувано: 20 май Публикувано: 20 май преди 7 часа, bronco каза: Разходка из остров Родригес, Мавриций Все още ли е толкова спокоен острова? 2
bronco Публикувано: 20 май Публикувано: 20 май преди 2 часа, Роми каза: Все още ли е толкова спокоен острова? Да, за мен островът е доста спокоен и автентичен. Заслужаваше си усилието да се стигне до там. 4
домосед Публикувано: 20 май Публикувано: 20 май преди 3 часа, bronco каза: От друга страна като се разхождаш из Родригес може да стигнеш до най-източната точка на Африка Правилно! Така валидираш континент 🌍 3 1
Mary Публикувано: 20 май Публикувано: 20 май На летище Истанбул в очакване на полет за Ашхабат, Туркменистан, заедно с @Ивайла, @Роми и @Essy. 36 1 10
домосед Публикувано: 20 май Публикувано: 20 май Аз като ви разправям, че някои пейзажи без червена кола убиват от скука, вие се сещате за обсесивно компулсивно разстройство. Изключение от правилото: срамежлива жълта кола на зелено #шотландия 33 1 3 7 1
stotan Публикувано: 21 май Публикувано: 21 май Фуджи от шинкансена Iki Shrine First Torii Gate до Фукуока Fukuoka Tower Tenkaiho Observatory до Сасебо Ishidake Observatory до Сасебо 42
Иван Попов Публикувано: 21 май Публикувано: 21 май На 17.05.2026 г. в 22:51, iMari каза: А собственикът на къщата за гости в Белоградчик ни каза задължително да отидем и до пещера "Венеца". Добре, че го послушахме. Влизала съм в няколко пещери, но тази е изключително красива, макар и малка. Учудвам се, че не е особено известна, но тя е и от сравнително скоро отворена за посетители. Снимките са страхотни! Аз много исках да посетя пещера „Венеца“ през декември, когато бях в района на Белоградчик, но за съжаление тогава беше затворена. Още тогава бях чувал, че е изключително красива и че наистина си заслужава да се види. От снимки и разкази оставам с впечатлението, че макар да не е голяма, пещерата е много ефектна – с красиви образувания и специално осветление, което допълнително подчертава цветовете и формите вътре. Определено ми е в списъка за следващо посещение в района. Понякога точно по-малко известните места се оказват най-приятната изненада. 5 1
blueriver Публикувано: 21 май Публикувано: 21 май От вчера -Сантарканджело. Предният ден отидох да видя мозайките в Равена. Всички сте били там,та няма да поставим снимки! 31
Дани Магелани Публикувано: 21 май Публикувано: 21 май преди 6 часа, stotan каза: Фуджи от шинкансена Късметлии сте! На мен не ми се показа и при двете пътувания. 1
stotan Публикувано: 21 май Публикувано: 21 май преди 21 минути , Дани Магелани каза: Късметлии сте! На мен не ми се показа и при двете пътувания. Имахме невероятен късмет. За две седмици в Япония само веднъж ни валя дъжд за един час в Киото. Имахме много слънце, а Фуджи го видяхме още 2 пъти в края на пътуването. Още не съм стигнала до тези снимки. сега ги сортирам, преглеждам филмчета... 11
stotan Публикувано: 22 май Публикувано: 22 май Ama-no-Iwato Shrine- остров Кюшу Takachiho Gorge Mitaki-dera- Хирошима Hiroshima Orizuru Tower Mount Misen- Miyajima Daishoin Itsukushima Jinja 39 2
Популярно мнение Mary Публикувано: 22 май Популярно мнение Публикувано: 22 май В Туркменистан с @Ивайла, @Роми и @Essy 33 20
zon Публикувано: 22 май Публикувано: 22 май Преди 1 час, Mary каза: В Туркменистан с @Ивайла, @Роми и @Essy Top! много е красиво! 💜 1 1
stotan Публикувано: 23 май Публикувано: 23 май Brazilian Park Washuzan Highland Замък Himeji Киото: Замък Nijō Музей на самураите Sanjūsangendō Temple Fushimi Inari Shrine Kiyomizu-dera Kenninji Temple Музей на гейшите Higashi Hongan-ji 34 3
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега