zon Публикувано: 20 юни Публикувано: 20 юни преди 26 минути , 9791dvl каза: Има ли някаква причина да пишеш на 6льокави4а? Da, niamam kirilitsa na telefona :((
9791dvl Публикувано: 20 юни Публикувано: 20 юни 2 minutes ago, zon said: Da, niamam kirilitsa na telefona :(( Няма телефон от последните 8-10г, на който с 4 цъкания да не може да се инсталира. Какъв точно е твоя, това ще е първия, ще получиш награда. 4
zon Публикувано: 20 юни Публикувано: 20 юни преди 10 минути , 9791dvl каза: Няма телефон от последните 8-10г, на който с 4 цъкания да не може да се инсталира. Какъв точно е твоя, това ще е първия, ще получиш награда. Да, нямам Кирил на телефона си. Сега използвам Google Translator и копирам и поставям текст Samsung A54 using English 1 1
Популярно мнение Mary Публикувано: 20 юни Популярно мнение Публикувано: 20 юни В Андора с @Цвете, @desislavna и @Ивайла 51 3
ven62 Публикувано: 20 юни Публикувано: 20 юни преди 44 минути , zon каза: Да, нямам Кирил на телефона си. Сега използвам Google Translator и копирам и поставям текст Samsung A54 using English Ама защо се обясняваш! 1
zon Публикувано: 20 юни Публикувано: 20 юни Спойлер Върнах се в София при дъщеря ми и имам лаптоп, кирилица и wifi. Ако не ви отговарям своевремнно и не на шльокавитца, то е не защото не искам или съм невъзпитана, а защото съм технически възпрепятствана. Поне може да ми хванете спатиите горе долу, кога съм в движение. Освен това както вече със сигурност ви е станоло ясно, не съм и много технически ориентирана. Пловдив е страхотен град! За сетен път се уверявам и го изживявам :))) Имах чудесна вечер с родителите ми и много хубави котки :)) Разбира се не мина и без приключение. Баща ми беше забравил аварийните светлини и акумолаторът разбира се беше паднал. Обаче в Пловдив живеят невероятни хора! Веднага един човек спря и извади една кутия и ни подаде ток да запали колата. В същото време и други коли спираха и ни предлагаха помощ. Попитах Човека как се казва и отново много Благодя на Константин от Пловдив за помоща! 🫶 Майка ми е направила една папарашка снимка от 'местопрестъплението' 18 5
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 20 юни Популярно мнение Публикувано: 20 юни Цял ден пешеходно трамоване из полуостров Капо Кача,Сардиния. Навън е такава жега, че на Клъвдий IV Бух не му стига една студена бира. Затова се е усамотил с две... в хладилника 😉 44 1 2 4
9791dvl Публикувано: 20 юни Публикувано: 20 юни 2 hours ago, zon said: Да, нямам Кирил на телефона си. Сега използвам Google Translator и копирам и поставям текст Samsung A54 using English https://letmegooglethat.com/?q=samsung+a54+add+bulgarian+keyboard
zon Публикувано: 20 юни Публикувано: 20 юни преди 10 минути , 9791dvl каза: https://letmegooglethat.com/?q=samsung+a54+add+bulgarian+keyboard Сега да си задам може би 'идиотския' въпрос: ако си инсталирам кирилица на телефона, ще мога ли да си избирам кога да пиша на крилица и кога на латиница и съответно кога да пиша на български езис, да мога да превкючвам на английски език или нидерладски? Сега сигурно ще ти стане още по смешно, но това е положението, дисфункционална съм.
9791dvl Публикувано: 20 юни Публикувано: 20 юни 28 minutes ago, zon said: Сега да си задам може би 'идиотския' въпрос: ако си инсталирам кирилица на телефона, ще мога ли да си избирам кога да пиша на крилица и кога на латиница и съответно кога да пиша на български езис, да мога да превкючвам на английски език или нидерладски? Сега сигурно ще ти стане още по смешно, но това е положението, дисфункционална съм. Да,ще имаш копче на клавиатурата за избор на азбука. Можеш да имаш 3-те езика също. 3
zon Публикувано: 21 юни Публикувано: 21 юни преди 7 часа, 9791dvl каза: Да,ще имаш копче на клавиатурата за избор на азбука. Можеш да имаш 3-те езика също. Алелуя! Зет ми ми свали кирилица 😀 в живота ти се появява по един 'Климент 😀 в точния момент! 7 2 8
Фил Публикувано: 21 юни Публикувано: 21 юни преди 16 часа, Argentique каза: Малака (това изписване на локацията по ми харесва 🙂). И на гърците по им харесва 6
Бръмбар Публикувано: 21 юни Публикувано: 21 юни Будапеща от днес. Още в 9.30ч сутринта яко напичаше. Минахме през Парламента, после покрай Дунава до моста Сечени, Парламента от другата страна Качихме се до Рибарския бастион, вече жегата стана доста голяма и ми припомни защо лятото ходя само по морски дестинации, а градовете оставям за зимата. Сладоледа и водата малко помогнаха Слязохме надолу от крепостта, добре че стълбите бяха сенчести Минахме през базиликата Св. Стефан, хапнахме по още един сладолед ,този път в коминче Седнахме на хлад за обяд и бира,после минахме през Операта и през Андраши до хотела, за почивка на климатик и ледена вода и след малко ще отправим към летището. От серията уикенд забежки, това даже половин уикенд 😀 33
Argentique Публикувано: 21 юни Публикувано: 21 юни преди 3 часа, Фил каза: И на гърците по им харесва Малайците точно по гръцки произнасяха, с меко „л“, та затова 😉 4
marycap Публикувано: 21 юни Публикувано: 21 юни ...в Единбург. Но днешният дълъг ден започна със 7 часа и 15 минути пътуване с автобуса до летище София. "Пътуване" звучи много оптимистично- жива мъка си е. Тук бяха тези красавци: После- хубава закуска. Харесах салона и съм доволна. Полетът на Ryanair беше навреме и видях моста, който ще снимам и от близо. Летищният автобус ме стовари на Уейвърли и тръгнах към а&о, където за миналото лято не успях да се класирам, но на 1-ви юни '25 осребрих два последователни ваучера. И за да наглася полета, ща- не ща, взех 1 нощувка в стая за 10, която бива, но да видим как ще е нощта със съквартирантите. Които, меко казано, са колоритни🫣 42
Mary Публикувано: 21 юни Публикувано: 21 юни През Барселона на път от Андора към София, заедно с @Цвете, @Ивайла и @desislavna 47
Популярно мнение Седем Два Публикувано: 22 юни Популярно мнение Публикувано: 22 юни Залез над Пирея И някакви стари неща 50
master_of_germs Публикувано: 22 юни Публикувано: 22 юни преди 3 часа, Doctor Who каза: Сардиния, плаж Бомбарде. Сардиния, плаж Бомбарде от вчера надвечер. Да отчетем реалното положение... Само се потопих до коленете и кръгом обратно... Към Нураге Палмавера По-рано на Мугони що-годе същото. Трамарильо В крайна сметка, най-добре е да си нагьолиш краците след залез в Алгеро. 39 1
Популярно мнение Argentique Публикувано: 22 юни Популярно мнение Публикувано: 22 юни Целият форум е ходил във Виетнам напролет-наесен. Защо ли? 🤣 Вчера в Ханой - по обяд 36 градуса, усещали се като 46. Дъждовен сезон се води, вчера валя три минути надвечер, днес беше райско, с облаци, само +33. Дарове за боговете - пари, уиски, цигарки Много е колоритно, лудо, леко колониално - абсолютно мой тип. За пресичането някак веднага реших, че е по-добре да не гледам наляво-надясно и Бог да ме пази. Засега имаше резон. 🙃 40 2 7 1
zon Публикувано: 22 юни Публикувано: 22 юни преди 31 минути , Argentique каза: Ханой За пресичането някак веднага реших, че е по-добре да не гледам наляво-надясно и Бог да ме пази. Засега имаше резон. 🙃 Господ да те пази Аржи! 🫶 Мен щеше да ме блъсне моторетка, на косъм. Излезе с висока скорост от малка алея и успя да набие спирачки в последния момент. Мъжът ми вървеше пред мен на метър разстояние и не видя какво става. Много се уплаших и ми трябваше известно време да го преработя. Той остана супер спокоен след като му разказах веднага и то едно и също на няколко пъти. Бях много възмутена, че той не се стресна и даже ми отговори на моята релика, че можеше да съм размазана с 'добре, какво можех да направя?'., но аз съм по емоционална. 5
marycap Публикувано: 22 юни Публикувано: 22 юни Продължавам с Единбург: Много хубаво кафе до хостела. Добре, че бях при отварянето- почти всички са с резервации. По Кралската миля: Катедралата Сейнт Джайлс: Към Виктория стрийт: Грасмаркет: Венел: Единбургският замък: Превзехме го😉 И топчето пукна в 13:00: Към Кралския дворец: И там: Отвън тъкмо нагласих знамето, и охранителят веднага ме засече. Но щом видя за какво става дума, чак се зарадва- малко остана да аплодира, наистина! А по улицата- живи статуи, гайдари, артисти, огньове... 41 8
master_of_germs Публикувано: 22 юни Публикувано: 22 юни Боза (Как са избрали това име за най-малко бозавото и най-цветно градче в Сардиния... 43 1
zon Публикувано: 23 юни Публикувано: 23 юни На 20.06.2026 г. в 18:51, traveler каза: Ако се беше обадила (и имаше време) можеше да направим бърза сБирка. Имам билети за Кармен, Античен театър 28 август, петък 20h30. Не е сигурно дали дъщеря ми ще успее да дойде, но по-добре е да има билет, отколкото да няма. Букнала съм и хотел за две нощувки 28/29 август. @traveler ако си в Пловдив и имаш време, ще се радвам да се запознаем :))) Ако и други пловдивчани се включат, ще е супер 🤩 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега