jungfraujoch Публикувано: 18 юни, 2017 Публикувано: 18 юни, 2017 преди 3 часа, chandni каза: Сред любимите ми лавандули... ...с аромат на казанлъшки рози... ...и други билета. Божествена красота!!! 1
Георги Публикувано: 18 юни, 2017 Автор Публикувано: 18 юни, 2017 преди 22 минути , П.Кръстев каза: Пуснахме котва в Seydisfjordur От всички страни на фьорда се спуска вода от разтапящия се сняг в горната част. Нереално е. Вижда се към 10% слънчево небе, спрямо предишните дни направо джакпот 1
traveler Публикувано: 18 юни, 2017 Публикувано: 18 юни, 2017 (редактирано) Сварен,запечен,-10кг и това само за 12 евро.Не знам дали чудо има климатик,но беше трагично. Още един горещ ден за Белгия. Редактирано 18 юни, 2017 от traveler 29
Популярно мнение Mary Публикувано: 18 юни, 2017 Популярно мнение Публикувано: 18 юни, 2017 Днес продължихме с Езерната област(Англия): И първи стъпки в Шотландия. Много красиво! 84
Популярно мнение Tedy Публикувано: 18 юни, 2017 Популярно мнение Публикувано: 18 юни, 2017 Полет до Париж с Луфтханза, първи с нормална авиокомпания от 10 месеца насам. Седнах и не можех да повярвам, пред мен огромно пространство, а коленете ми не опираха в предната седалка. Свободно ги въртях и наляво, и надясно, а опънати пръстите ми шаваха почти под носа на стоящия пред мен, в случая Владо та можех да го подритвам в изблик на тиха радост колкото си искам. Колко малко му трябва на летящия човек... Та да се върна на Париж. Жега, ама много. Първата опашка за сладолед беше към 50м. Намерихме си по-малка, после и няколко вида сладки, и киш с тиквички. Между яденето дзакнахме Нотр Дам, изключително красивите витражи на Сейнт Шапел, естествено Айфеловата кула и се качихме на кулата Монпарнас. @Здравко Ангел, картите действаха безотказно и на двете места с вход. Много благодаря, вие си знаете. 63
liliya Публикувано: 19 юни, 2017 Публикувано: 19 юни, 2017 преди 17 часа, chandni каза: Сред любимите ми лавандули... ...с аромат на казанлъшки рози... ...и други билета. Много красиви снимки :)!!! 1
liliya Публикувано: 19 юни, 2017 Публикувано: 19 юни, 2017 (редактирано) преди 11 часа, Mary каза: Днес продължихме с Езерната област(Англия): И първи стъпки в Шотландия. Много красиво! Вълшебно Както винаги страхотни снимки. Имаш поглед .... според мнението на мен непрофесионалиста П.С. Май сред фотографите във форума има сериозна конкуренция. Всички стават все по-добри и по-добри. Редактирано 19 юни, 2017 от liliya 3
Популярно мнение krasen_denev Публикувано: 19 юни, 2017 Популярно мнение Публикувано: 19 юни, 2017 (редактирано) Разбрах,че и по 5 поста да пускам на ден пак няма да мога да наваксам огромното изоставане от периода в Прованс и Дордон,затова продължавам от мястото,където сме в момента а именно Бордо. Градът е страхотен но е адски претъпкан,пренаселен и туристически.Отделихме му два дни и половина и мисля покрихме огромна част от забележителностите. Пускам ви снимки от снощи от Водното огледало,което хич не беше водно.Много туристи ме питаха така ли изглежда и кога ще пуснат водата,но същото се питах и аз? Основен проблем при Водното огледало са туристите с дръпнати очи и за да ги избегнете ще трябва да останете доста след 23 часа. Водното огледало така както го видях аз и още около 1000 китайци...... ..... и доста по-късно след това. Пускам ви няколко кадъра от града: Музей Аквитания Гранд Театър Ле сите дьо Вин Портата камбанария-Grosse cloche. Кралската порта-Porte Cailhau Площад Виктори Огромната и впечатляваща катедрала Saint Andre И.............. още много други!!! Редактирано 19 юни, 2017 от krasen_denev 70
chandni Публикувано: 19 юни, 2017 Публикувано: 19 юни, 2017 преди 4 минути , krasen_denev каза: Бордо Страхотни снимки, Красене! Не съм била в Бордо, но от снимките ти виждам, че определено трябва! 2
Дани Магелани Публикувано: 19 юни, 2017 Публикувано: 19 юни, 2017 преди 16 часа, Mary каза: Днес продължихме с Езерната област(Англия): И първи стъпки в Шотландия. Много красиво! Много красота! А снимките са за цял календар! 14
Фил Публикувано: 19 юни, 2017 Публикувано: 19 юни, 2017 преди 25 минути , krasen_denev каза: ...,затова продължавам от мястото,където сме в момента а именно Бордо. Градът е страхотен но е адски претъпкан,пренаселен и туристически.Отделихме му два дни и половина и мисля покрихме огромна част от забележителностите. Преди 25г. беше изключително спокоен и тих град и почти нямаше туристи ... 4
Популярно мнение DenitsaS Публикувано: 19 юни, 2017 Популярно мнение Публикувано: 19 юни, 2017 (редактирано) Днес отново бяхме в Синтра - миналия понеделник разгледахме 4 замъка, но за този останаха още 2 и се радвам, че така ги разпределихме. Първо беше Castelo dos Mouros - сенчест парк, много добре запазена крепостна стена, по която може да се разходиш и невероятна гледка към града и замъците: За десерт в Синтра си оставихме Palácio da Pena - в първия момент ти се струва страшно бутафорен с кулите и ярките цветове, но колкото повече го гледаш, толкова повече ти харесва. Има много приятно кафене на панорамна тераса, за обяд опитахме queijadas (специалитет на Синтра) и друго популярно нещо за хапване - bifana (сандвич с печено свинско). Така нареченият парк си е чиста гора и може да се ходи в него с дни, но не и толкова горещи като днешния. Всички замъци в Синтра ми харесаха, но този просто не прилича на никой друг: Последната снимка е от гарата на Синтра, азулежо навсякъде. Вечерта се разходихме из "нашия" квартал Anjos, който е пълен с хубави стари сгради: Редактирано 19 юни, 2017 от DenitsaS 57
Популярно мнение ruwenzogy Публикувано: 19 юни, 2017 Популярно мнение Публикувано: 19 юни, 2017 Малта. Елате да видите колко си заслужава.... 54
randi Публикувано: 19 юни, 2017 Публикувано: 19 юни, 2017 (редактирано) Mary, снимките на мъгливите хълмове са велики. Редактирано 19 юни, 2017 от randi 5
Tedy Публикувано: 19 юни, 2017 Публикувано: 19 юни, 2017 Париж е много приятен град. Днес наблюдавах двойките насядали на онези малки, кръгли масички обърнати към улицата в чаровните бистра на Монмартър и си мислех, че клишетата се набиват в главите ни съвсем неслучайно. Париж е град, в който най-хубавото, което може да ти се случи е да държиш някой за ръка. Та днес се разходихме край Сакре кьор и Монмартър, видях площад "Далида", тананикайки си "Пароле, пароле", а вечерта преживяхме и това, за което дойдохме - концерта на Фил Колинс. Голям музикант и изпълнител. 47
Популярно мнение П.Кръстев Публикувано: 20 юни, 2017 Популярно мнение Публикувано: 20 юни, 2017 Днес отново трябваше да променим плановете си спрямо прогнозата, но се получи страхотно! Георги, сега вече беше джакпот Денят ни продължи от 09:00 до 00:00 67
Популярно мнение Mary Публикувано: 20 юни, 2017 Популярно мнение Публикувано: 20 юни, 2017 Продължаваме с Шотландия. Вече сме на Isle of Skye! Невероятно е! Накъдето да погледнеш ти идва да вадиш фотоапарата! Надявам се поне малко да мога да предам от заобикалящата ни красота! 74 1
ven62 Публикувано: 20 юни, 2017 Публикувано: 20 юни, 2017 преди 16 часа, chandni каза: Страхотни снимки, Красене! Не съм била в Бордо, но от снимките ти виждам, че определено трябва! @krasen_denev, и не ги барай с разни фотошопи. Виж колко са си готини и така. p.s. Сещаш се, нали? 3
Фил Публикувано: 20 юни, 2017 Публикувано: 20 юни, 2017 преди 6 часа, П.Кръстев каза: Днес отново трябваше да променим плановете си спрямо прогнозата, но се получи страхотно! Георги, сега вече беше джакпот Денят ни продължи от 09:00 до 00:00 Чудно, много хубави снимки! 3
Популярно мнение Worldismine Публикувано: 20 юни, 2017 Популярно мнение Публикувано: 20 юни, 2017 Егати Исландията, егати чудото Един ден ми трябваше, за да се влюбя. Разбирам вече защо, Дени, Бай Добри и много други ги тресе манията по нея .. Разбира се, посетихме и мач.. два даже хахах 59
chandni Публикувано: 20 юни, 2017 Публикувано: 20 юни, 2017 преди 1 час, ven62 каза: p.s. Сещаш се, нали? Ако говориш за лавандулите, не са пипани с Photoshop, а с Adobe Lightroom, тъй като са снимани в RAW формат и е същото като да проявиш лентов филм в тъмната стаичка. Нали не мислиш, че твоите, на Красен или на който и да е друг, снимащ с цифров фотоапарат са без обработка...? Разликата е, че когато се снима в JPEG, софтуерът на фотоапарата извършва цялата обработка и "решава" кой цвят как да го изобрази, докато при RAW, цялата информация е вътре във файла и потребителят има свободата сам да "прояви своята лента" и да покаже нещата така, както той ги вижда, а не както софуерът е решил. че трябва да изглеждат 10
Добри Публикувано: 20 юни, 2017 Публикувано: 20 юни, 2017 преди 36 минути , Worldismine каза: Егати Исландията, егати чудото Един ден ми трябваше, за да се влюбя. Разбирам вече защо, Дени, Бай Добри и много други ги тресе манията по нея .. Разбира се, посетихме и мач.. два даже хахах Ама и ти си един полит.коректен "тресе манията" викаш... - можеш спокойно да използваш от ся нататък думи като умопобъркани, откачени, сектанти, хахота, промити мозъци, капаци, задръстили форума, които падат на коленца вкъщи пред олтара с кандилце до картата на Исландия.... и всякакви други в тая насока. Все няма да сгрешиш и все ще ти се радваме от сърце 13
bad kid Публикувано: 20 юни, 2017 Публикувано: 20 юни, 2017 Последен плаж в синята лагуна на Акамас 48
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега