домосед Публикувано: 1 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 1 октомври, 2023 Обикалям атомни ядра със скоростта на електрон! 38 7 2 Връзка към коментар
Bissy Публикувано: 1 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 1 октомври, 2023 Гледки от замъка Хоенверфен ,област Залцбург 47 Връзка към коментар
tara Публикувано: 1 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 1 октомври, 2023 Капернаум и Галилейско езеро 35 Връзка към коментар
Radnev Публикувано: 1 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 1 октомври, 2023 Западни Родопи. През панорамна площадка Орлово око и вр. Свети Илия: През всеизвестните "Гърло" и "Ягодина" (този лъч влиза в пещерата за само няколко минути на ден). и не толкова известните "Харамийска" и "Проходна", в които се влиза по алпинистки маршрути и виа ферати: И да не забравим замъка "Хорлог" 😎🤠: 45 1 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 1 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 1 октомври, 2023 Rotterdam 41 Връзка към коментар
Bella A Публикувано: 2 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 2 октомври, 2023 Рибарско туристическо градче- Волендам. 41 Връзка към коментар
Bella A Публикувано: 2 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 2 октомври, 2023 И отново в Амстердам- районът на централната гара е много осъвременен и променен. 29 Връзка към коментар
Veli Публикувано: 2 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 2 октомври, 2023 Преди дни на разтоварваща разходка в сръбските Пирот, Княжевац, манастирът Свети Георги, курортът Сокобаня и чак до крепостта Сокоград- част от последното Видинско царство. 33 Връзка към коментар
Популярно мнение Eva eva Публикувано: 2 октомври, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 2 октомври, 2023 Катманду за кратко и трансфер до летище Мантали. Стаята е с вю 🙂 44 1 14 Връзка към коментар
Популярно мнение Тони Публикувано: 2 октомври, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 2 октомври, 2023 Сингапур 56 4 Връзка към коментар
Pandurova Публикувано: 2 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 2 октомври, 2023 Две бири и музиката да свири - Октоберфест! Машина за пари! За много-много пари! 33 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 3 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 3 октомври, 2023 Чепеларе 30 Връзка към коментар
Tonyco Публикувано: 3 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 3 октомври, 2023 Събота и Неделя се разходихме с велосипеди из две прекрасни планини на България Беласица и Осоговската. 2 Дни, 2 Планини, 2 върха над 2000 м. Първо беше ред на Беласица, старт от Петрич, изкачване до в. Конгур и от там по билото през в. Радомир най-високия за тази планина 2029 м (Въпреки, че гърците си имат свое виждане за височината на върха и според тяхната табела е 2031 м) до Македонската граница, където се спуснахме през Щаба. Километри за деня 83 с 2287 м D+ 9:29 ч. общо време. Предлагам ви да се повозите с нас из тези красоти в следващите динамични 2 мин. Осогово следва ... 25 3 Връзка към коментар
Otnesen Публикувано: 3 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 3 октомври, 2023 Поздрави от Ханау и братя Грим. 41 Връзка към коментар
Популярно мнение desislavna Публикувано: 3 октомври, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 3 октомври, 2023 Прясно завърнала се от Армения, където заминах на други ден, след като се прибрахме от Гренландия. Имах ниски очаквания, но реално много ми допадна 54 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Eva eva Публикувано: 3 октомври, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 3 октомври, 2023 В Непал 🙂 Полет до Лукла с 4 ч закъснение и кратък преход 🙂 44 20 Връзка към коментар
Anna Kalinovska Публикувано: 3 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 3 октомври, 2023 В голямата зала на Goethe Institute, на интересно събитие, посветено на документалната фотография. То, а и моето посещение тук тази вечер, е свързано с факта, че вече 33 години с обединена Германия имаме общ празник. Имам любима шега на тази тема, ще я споделя някой друг път на същия ден. Темата на беседата, която си е качествена и интересна академична лекция-презентация, е провокирана от изложбата "Светлина и тъмнина" на германската фотографка Барбара Клем - тя отразява бурните събития в Берлин, Германия и Европа от есента на 1989 г. и може да се види до 22 октомври в СГХГ. След края на беседата ще се преместя на Графа, в СБЖ, за да "полея" двойния празник с торта "Павлова", а изложбата ще видя утре - очаквам да е особено интересна за любителите на уличната фотография и интересуващи се от съвременната история. 17 Връзка към коментар
Bella A Публикувано: 3 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 3 октомври, 2023 Вчера 02/10 къпането в Северно море край Схевенинген беше много приятно. Посещавам го винаги, когато съм в Хага, но толкова топла есен не са имали от години. Късметът и времето бяха с мен и сина ми, който живее там. Днес вече Хага и Амстердам заплакаха за мен от сутринта валеше и силен вятър, много закъснели полети до обед. 30 Връзка към коментар
Deskar Публикувано: 3 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 3 октомври, 2023 Блед Пиран Благодаря специално на @master_of_germs и @mary_shery за подробните пътеписи, както и на всички останали писали за Словения. 41 Връзка към коментар
Tonyco Публикувано: 4 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 4 октомври, 2023 преди 21 часа, Tonyco каза: Събота и Неделя се разходихме с велосипеди из две прекрасни планини на България Беласица и Осоговската. 2 Дни, 2 Планини, 2 върха над 2000 м. Първо беше ред на Беласица, старт от Петрич, изкачване до в. Конгур и от там по билото през в. Радомир най-високия за тази планина 2029 м (Въпреки, че гърците си имат свое виждане за височината на върха и според тяхната табела е 2031 м) до Македонската граница, където се спуснахме през Щаба. Километри за деня 83 с 2287 м D+ 9:29 ч. общо време. Предлагам ви да се повозите с нас из тези красоти в следващите динамични 2 мин. Осогово следва ... Дойде ред и на прекрасната Осоговска планина, в една бърза минута. Това ми е от любимите тракове с невероятни гледки от различни гледни точки. Първо се изкачваме от Кюстендил до в. Руен 2252 м с ядене на хижата и снимане с дрон около 6 ч за 31 км. спускането се прави обаче по граничната бразда под в. Таштепе и така можеш да видиш планината от друг уникален ъгъл. Излиза се на главния път към границата с Македония при Каменичка Скакавица, лично съм си го откривал този маршрут. 😁 Общо става 63 км с 2052 м D+ 7:52 ч, от върха се излетяхме до Кюстендил доста бързо около 32 км за под 2 ч 🚵♀️ със снимането пак. 😁 Приятно едноминутно гледане. 🎞📽 18 1 2 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 4 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 4 октомври, 2023 На 26.09.2023 г. в 22:47, Брани каза: Ох, тази тема вече ми доскуча … 🙂 На 26.09.2023 г. в 13:02, ven62 каза: Винаги, като видя твое мнение и почвам да се напрягам. Какво ли мъчение ще предложиш сега?! Достойно единствено за азиатските стандарти в това направление. Признавам, този път красотите са в пъти повече. Струвало си е! На 26.09.2023 г. в 19:55, Брани каза: И аз съм така с твоите мнения 🙂 Човек, ако обръща внимание на твоите коментари (на мен рядко ми се случва), ще остане с впечатление, че присъствието ти във форума е най-вече източник на скука и напрежение. Бъди хуманен, не е нужно да си причиняваш тази мъка 🙂 3 4 Връзка към коментар
Популярно мнение Eva eva Публикувано: 4 октомври, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 4 октомври, 2023 Добутах и до Намче Базар 🙃 32 23 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 4 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 4 октомври, 2023 Преди 1 час, Яничка каза: Човек, ако обръща внимание на твоите коментари (на мен рядко ми се случва), ще остане с впечатление, че присъствието ти във форума е най-вече източник на скука и напрежение. Бъди хуманен, не е нужно да си причиняваш тази мъка 🙂 Честно казано не разбрах какво точно искаш да кажеш с това мнение. Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 4 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 4 октомври, 2023 преди 12 минути , Брани каза: Честно казано не разбрах какво точно искаш да кажеш с това мнение. Аз разбрах. 3 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 4 октомври, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 4 октомври, 2023 Привет от Ош, Киргизстан! Пристигнахме рано сутринта и обикаляме цял ден из града, интересно местенце 🙂 Утре ни чака 6-часов трек и природни гледки. 56 4 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега