Популярно мнение Iliyan Minchev Публикувано: 8 октомври, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 8 октомври, 2023 Ереван, Армения 51 Връзка към коментар
Популярно мнение Фил Публикувано: 8 октомври, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 8 октомври, 2023 След мача Байерн-Фрайбург 3:0 И поливаме победата в Hofbräuhaus. 48 6 Връзка към коментар
Популярно мнение aleks_s Публикувано: 8 октомври, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 8 октомври, 2023 На разходка до морето, октомври е, а са 30 градуса! Cervia, Italia 59 1 Връзка към коментар
Популярно мнение ven62 Публикувано: 9 октомври, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 9 октомври, 2023 Софийския маратон. За едни майка: За други мащеха. Прокуден от родния град ... чак в манастир. Гложенския манастир: 37 1 3 15 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 9 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 9 октомври, 2023 Смятам, че тук му е мястото за тематичен виц: Един човек отишъл в някакъв манастир и казал: - Искам да стана монах! Игуменът му отговорил: - Добре! Но трябва да знаеш, че тук се спазва обет за мълчание. На всеки пет години - имаш право само на две думи. Онзи се съгласил на това условие. Изминали пет години. Монахът казал: - Студена храна! И започнали вече да му поднасят топли ястия. Изминали още пет години. Монахът казал: - Твърдо легло! И му дали по-мек дюшек. Изминали още пет години. Монахът казал: - Аз напускам! Игуменът му отговорил: - Ами, честно казано - никак не съм учуден! От петнайсет години не спря да мрънкаш! 1 1 23 Връзка към коментар
Популярно мнение Tonyco Публикувано: 9 октомври, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 9 октомври, 2023 Да прекосиш Рила планина с велосипед, 5-тото ми ежегодно есенно издание. Маршрута е следния: с. Пастра - яз. Калин - Винчето 2562 м н.в. - хижа Иван Вазов (Най-високата хижа в България 2300 м н.в.) нощувка на хижата и романтичен залез в каньона на река Бистрица, Жоро Гайдаря посвири вечерта - Раздела 2607 м н.в. - 7те Рилски езера (с неработещ лифт и съответно само отбрани туристи в малки количества нагоре) - Зелени преслап - Сепарева Баня - Ярема - София. 122 км 3100 м D+ Отлични условия тази година, и отново невероятни гледки. Ще има и кратко видео скоро ! Този път малко по-различни ъгли съм хванал за разнообразие. 😁 43 1 17 Връзка към коментар
Популярно мнение Asya Assenova Публикувано: 9 октомври, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 9 октомври, 2023 На плаж.Както казва дъщеря ми: “ Най обичам понеделнишки, да започна безделнишки!”:) Пожелавам си след някоя и друга година всички мои понеделници, а и не само, да започват със сутрешно плуване в морето. 52 5 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 9 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 9 октомври, 2023 преди 2 часа, Tonyco каза: Да прекосиш Рила планина с велосипед, 5-тото ми ежегодно есенно издание. Маршрута е следния: с. Пастра - яз. Калин - Винчето 2562 м н.в. - хижа Иван Вазов (Най-високата хижа в България 2300 м н.в.) Страхотен маршрут! 🙂 Обаче не знам докога тая мантра ще се повтаря. Хижа Мусала със сигурност е по-високо разположена от х. Иван Вазов. 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Iliyan Minchev Публикувано: 9 октомври, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 9 октомври, 2023 Армения - Khor Virap - Манастирът е известен с местоположението си в подножието на библейската планина Арарат, където според легендата Ной се озовава с ковчега след Потопа. Място на 13-годишното пленничество на Григорий Просветител. Манастирът се намира над подземен затвор, в който според легендата арменският цар Трдат III държал Св. Григорий Просветител, преди да бъде обърнат към християнството, според традиционната дата, около 301 г. Цяла Армения е покръстена през 301 г., като по този начин става първата страна, която приема християнството като държавна религия. - пещера Арени - винарна Арпи - манастир Нораванк и красиво обагрените в червено скали 53 2 Връзка към коментар
Tonyco Публикувано: 9 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 9 октомври, 2023 преди 7 часа, master_of_germs каза: Страхотен маршрут! 🙂 Обаче не знам докога тая мантра ще се повтаря. Хижа Мусала със сигурност е по-високо разположена от х. Иван Вазов. Съгласих се 2389 м за Мусала 😁 Но Иван Вазов определено е разположена на по-хубаво място ! 😀 3 Връзка към коментар
zon Публикувано: 9 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 9 октомври, 2023 Zlatograd 47 Връзка към коментар
дядо Пепи Публикувано: 10 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 10 октомври, 2023 преди 8 часа, zon каза: Zlatograd Е хубаво, ама къде е една фотка на въртяното кафе? 🤔 2 Връзка към коментар
Bilqz Публикувано: 10 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 10 октомври, 2023 Не толкова приятни гледки, но това е реалността: Кадри от призрачния курорт - Varosha, Northern Cyprus Рушащи се сгради и хотели с ронещи се мазилки, по чиито стени могат да се видят и дупките от куршуми Дупките от куршумите: Улицата, която се използва от турските военни. Снимането е забранено 🙂 Знамето на Севернокипърската турска република (забранено да се снима 🙂) Междудругото на изхода полицаите проверяваха телефоните и фотоапаратите на посетителите (добре, че не на всички 🙂) И тук е изненадващата част - безлюдния плаж и кристалната морска вода. Водата е толкова чиста, че се вижда дъното на 2-3м дълбочина. Естествено това е поради факта, че не е достъпен, ако курорта функционираше едва ли водата щеше да е толкова чиста. 39 1 4 Връзка към коментар
Bilqz Публикувано: 10 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 10 октомври, 2023 И по красивата част от пътуването 🙂 Cape Cavo Greco: Larnaca: Makenzy Beach: Убежището в Protaras 😄 48 1 Връзка към коментар
Taliana Публикувано: 10 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 10 октомври, 2023 @Bilqz коя е тази прекрасна вила? 1 Връзка към коментар
Bilqz Публикувано: 10 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 10 октомври, 2023 15 minutes ago, Taliana said: @Bilqz коя е тази прекрасна вила? https://www.aegeanvillacyprus.com/ Spiros Spiridis Email: aegeanvilla@gmail.com Phone: +35799673782 4 2 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 10 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 10 октомври, 2023 On 10/7/2023 at 2:29 PM, Eva eva said: Кратък трек над Пангбоче, манастира Тенгбоче. И голямото завръщане започна 🙂 Уцелила си страхотно време , тъкмо видях че четвърти пореден ден всички полети до Лукла са спрени - мъглата не се вдига и за час.На Ramechap пак е лудница, точно както преди година.Предполагам и в Лукла е пълно с чакащи да излетят ? Връзка към коментар
zon Публикувано: 10 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 10 октомври, 2023 преди 4 часа, дядо Пепи каза: Е хубаво, ама къде е една фотка на въртяното кафе? 🤔 Video 2 Връзка към коментар
Eva eva Публикувано: 10 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 10 октомври, 2023 преди 28 минути , stanimir каза: Уцелила си страхотно време , тъкмо видях че четвърти пореден ден всички полети до Лукла са спрени - мъглата не се вдига и за час.На Ramechap пак е лудница, точно както преди година.Предполагам и в Лукла е пълно с чакащи да излетят ? Да, пети пореден ден няма полети. Ние трябваше да летим днес, но... все още сме в Лукла. Надявам се до час да ни извозят с хеликоптер 🙂 Добрата новина е, че сме на топло и има вкусна храна 🙂 Стоим в хотела и чакаме. 36 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 10 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 10 октомври, 2023 Бродя по каминото на Круп, остров Капри 44 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 10 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 10 октомври, 2023 Представители на Галактическата Империя отиват в Поднебесната такава. 33 1 1 Връзка към коментар
Tonyco Публикувано: 10 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 10 октомври, 2023 На 9.10.2023 г. в 11:20, Tonyco каза: Да прекосиш Рила планина с велосипед, 5-тото ми ежегодно есенно издание. Маршрута е следния: с. Пастра - яз. Калин - Винчето 2562 м н.в. - хижа Иван Вазов (Най-високата хижа в България 2300 м н.в.) нощувка на хижата и романтичен залез в каньона на река Бистрица, Жоро Гайдаря посвири вечерта - Раздела 2607 м н.в. - 7те Рилски езера (с неработещ лифт и съответно само отбрани туристи в малки количества нагоре) - Зелени преслап - Сепарева Баня - Ярема - София. 122 км 3100 м D+ Отлични условия тази година, и отново невероятни гледки. Ще има и кратко видео скоро ! Този път малко по-различни ъгли съм хванал за разнообразие. 😁 Хайде и 3 мин в движение, Инджой ! 😁 15 1 Връзка към коментар
Популярно мнение ВениК Публикувано: 10 октомври, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 10 октомври, 2023 Наскоро се присъединих към армията на безработните и имам цялото време на света.. Реших да се позабавлявам и да прекося БГ почти по диагонал. Времето прохладно и облачно, есенно и носталгично. Идеално за целта. Пълен резервоар, Vaya Con Dios и Кени Джи и на път. Спирам по отдавна посещавани или пък съвсем невиждани от мен места в България. Храм- паметникът в село Шипка Соколовският манастир.. И нямаше да съм аз ако не уцеля почивен ден. Продължавам с Етъра. За днес толкова. Утре продължавам с обиколка на Силистра. Дано още помня кое къде беше, че минаха много години.. 58 4 Връзка към коментар
zon Публикувано: 10 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 10 октомври, 2023 Dobromitsi & Philippi 37 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 11 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 11 октомври, 2023 В ОАЕ интересно място 45 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега