Популярно мнение wiliko Публикувано: 29 октомври, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 29 октомври, 2023 Adršpach-Teplice Rocks, скални образувания за които кроях планове още откакто прочетох за тях тук във форума и съжалявам че не съм запомнила кой ги беше споменал, за да му благодаря за идеята Трудно мога да избера само 10 снимки за да покажа уникалните форми... 56 3 11 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 29 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 29 октомври, 2023 преди 14 минути , wiliko каза: съжалявам че не съм запомнила кои ги беше споменал, за да му благодаря за идеята https://magelanci.com/forums/topic/4120-rumboedreamsbudgetair-23-123-eur-отстъпка-от-билети/page/293/?tab=comments#comment-585083 2 1 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 30 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 30 октомври, 2023 Всъщност и аз прочетох за комплекса тук, във форума. Мисля, че @elenitta имаше пътепис за Вроцлав и района наоколо. @wiliko, много е красиво, улучили сте и време! 👏 7 Връзка към коментар
wiliko Публикувано: 30 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 30 октомври, 2023 преди 10 минути , iMari каза: Всъщност и аз прочетох за комплекса тук, във форума. Мисля, че @elenitta имаше пътепис за Вроцлав и района наоколо. @wiliko, много е красиво, улучили сте и време! 👏 с времето улучихме от вторият път, всъшност тъй като това беше основното от програмата ни в това уикенд пътуване още в събота се отправихме за там но с приближаването времето се скапваше и когата стигнахме парка вече изобщо не ставаше за разходки-мъгла и ръмящ дъжд,,.та рязко сменихме плана и се върнахме обратно в Полша Неделя - за втори път че прогнозата беше обещаваща ...жалко само че не разполагахме с целият ден, защото парка си заслужава...а пътеки бол 11 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 30 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 30 октомври, 2023 Залез снощи на летището в Кувейт 42 4 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 30 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 30 октомври, 2023 61-и август в Ниш: 38 4 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 30 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 30 октомври, 2023 Преди 1 час, bibi каза: 61-и август в Ниш: 61 ??? Връзка към коментар
traveler Публикувано: 30 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 30 октомври, 2023 преди 12 минути , Дани Магелани каза: 61 ??? Август е септември, както пее Миро.😉 3 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 30 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 30 октомври, 2023 преди 3 часа, Дани Магелани каза: 61 ??? 91-и 🤭 4 Връзка към коментар
alienad Публикувано: 30 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 30 октомври, 2023 Есенни багри около езерото Tegernsee, на около 50 км от Мюнхен. 46 1 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 31 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 31 октомври, 2023 По желание на 13-годишната ми дъщеря. Единственият запазен нацистки концентрационен лагер в източна Европа - “Червен кръст” в Ниш. Коремът ми е още на топка… И Челе кула. Зверство от друга епоха: 19 8 Връзка към коментар
ВениК Публикувано: 31 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 31 октомври, 2023 Сърнена Средна гора. Язовир Домлян. От 5 години се каня да го видя. Стената му е точно над селото и е притеснително висока. Мислех си какво би станало със селото ако се скъса. Място за притеснение няма. Сигурно 1 година трябва да вали без да спира, за да се запълни язовира. Тъжна картина, олицетворение на некадърността в управлението на водите в БГ. 26 2 Връзка към коментар
alienad Публикувано: 31 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 31 октомври, 2023 Замъкът Линдерхоф. Пристигнахме след 16 ч. и вече не можеше да се влиза в него, но разледахме наоколо. Заплаща се 3 евро за паркинга. Вече зазимяваха наоколо и всички склуптури бяха увити, а във фонтана течеше ремонт. Но пък наоколо парка беше красиво есенен. Ние сме идвали тук през лятото на 2015 година, когато наоколо имаше красиви цветни алеи и фонтана работеше. Тази снимка е правена тогава. А сега същото езерце, но вече без лебедите. 46 Връзка към коментар
Популярно мнение Bilqz Публикувано: 1 ноември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 1 ноември, 2023 Lyon, France 57 Връзка към коментар
Популярно мнение alienad Публикувано: 2 ноември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 2 ноември, 2023 "Орловото гнездо" на Хитлер, близо до Berchtesgaden. В момента има ресторант с красива гледка към върховете наоколо и Konigsee. Когато се качихме с автобусчето горе - имаше сняг. Много се изненадах. Гледка към езерото. Чудесно е! 49 1 Връзка към коментар
Pandurova Публикувано: 2 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 2 ноември, 2023 С леко закъснение - Хелоуин парти в Гардаленд 32 Връзка към коментар
Популярно мнение wilks Публикувано: 3 ноември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 3 ноември, 2023 Следващите няколко дни мързеливо ще Робинзонствам на един изолиран, но за сметка на това (или по-точно именно заради това), Райски плаж на Espiritu Santo, Vanuatu 🇻🇺Плажчето точно пред къщичката ми И самата къщичка, от която се виждат само сините колони на навеса отпред, и малко от покрива от сплетени листа и клони ( в почти същата такава къщичка съм спал на атола Тикехау, Фр. Полинезия преди 5 г. Тук за щастие, поне комарите са по-малко.) Отпред страхотно заливче, с трева, и плаж с малка ивица пясък, или брашно, още проучвам Зад къщичката е джунгла с всякакви диви животни и птици, които не съм виждал все още, но активно и постоянно чувам. Особено птиците са много музикални, все едно съм денонощно на концерт Както се вижда, няма много туристи. Очаквало се да дойдат две озита, но не е ясно кога 😄 64 1 26 Връзка към коментар
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 3 ноември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 3 ноември, 2023 Привет от Гоа! Току-що се любувах на прекрасен залез и ми се прииска да го споделя с вас 😊 67 6 6 Връзка към коментар
Популярно мнение bibi Публикувано: 3 ноември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 3 ноември, 2023 Делфт: 55 Връзка към коментар
Популярно мнение Pandurova Публикувано: 3 ноември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 3 ноември, 2023 Бардолино 50 1 Връзка към коментар
Популярно мнение elenitta Публикувано: 3 ноември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 3 ноември, 2023 Осло преди два дни, първи сняг там 58 Връзка към коментар
Популярно мнение Pandurova Публикувано: 4 ноември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 4 ноември, 2023 Гарда - идвала съм тук лятото, пролетта и зимата. За първи път през есента и дори и дъждовно или мрачно пак е много за душата 49 1 Връзка към коментар
Rossi to Публикувано: 4 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 4 ноември, 2023 Априлци, връх Марагидик И връх Острец, или Седлото както още го наричат 45 Връзка към коментар
Популярно мнение Иван Попов Публикувано: 4 ноември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 4 ноември, 2023 Малко снимки и от мен от Истанбул 😊 Пихме кафе, който е направен на пясък, е разбира се, че се изгорях 😀 Босфора Цялата ни група В раправа 😂 И тримата ръководители, които и двамата са ми преподавали, докато бях учениик, а сега сме колеги 😉 Преди тръгване бяхме и на "The Ayın Biri Church", място на което се сбъдват желанията! Наричан е популярно „Църквата на първия ден от месеца“ поради древен ритуал. На първия ден от всеки месец религиозни поклонници от всички религии посещават тази църква, за да изразят желание. Вярват, че всяко желание е врата, която се отваря с ключ. Посетителите, които желаят и се молят за нещо, получават ключ. Когато желанието се сбъдне, връщат ключа и той се предава на следващия. През 2011 година съм ходил в Турция, но никога не съм знаел за това място, много ми хареса! Емоции, смях и пътуване 😊 с това ще запомня неповторимото ни пътуване в Турция 😊 56 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Яничка Публикувано: 4 ноември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 4 ноември, 2023 Атмосферата в Единбург е чудесна - приятен старинен град! Започнахме с посещение на парламента, където допускат външни лица, дори и когато има сесия. Днес е събота и залата е празна: И цял ден не ни е валяло - чувстваме се късметлии :) Great Aunt Lizzie: Ross Fountain на фона на Edinburgh Castle: Градът е цветен: И се чуват гайди: Изчакахме слънцето да залезе в 16:30 ч. и беш към The Kelpies, които вечер са красиво осветени, даже се отразяват в езерото: 70 1 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега