Популярно мнение chandni Публикувано: 29 декември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 29 декември, 2023 Кутаиси, за разлика от Батуми, ни посрещна със слънце: Чичилаки - грузинската версия на коледната елха: 53 2 Връзка към коментар
Популярно мнение neuromancer Публикувано: 29 декември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 29 декември, 2023 Малко дъждовно, от другата страна вчера умряхме от жега. 50 5 Връзка към коментар
Популярно мнение elenitta Публикувано: 29 декември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 29 декември, 2023 В днешната програма включихме Еслинген и попътно Плочинген, в който се оказа, че има малък жилищен комплекс на Хундертвасер. Основната част от времето беше посветено на музеите на Мерцедес и Порше. Определено музеят на Порше ни спечели безапелационно. Не заради колите, а заради организацията. За Щутгарт време не остана. Друг път ще е. 53 3 Връзка към коментар
ZORI Публикувано: 29 декември, 2023 Сподели Публикувано: 29 декември, 2023 E, как не сме се заселили в Кутайси 46 Връзка към коментар
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 29 декември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 29 декември, 2023 Кордоба.Черешката или по-правилно - портокалът на андалуската ни торта ❤️ 59 6 Връзка към коментар
Популярно мнение домосед Публикувано: 30 декември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 30 декември, 2023 Област Дамараленд, Намибия 56 4 Връзка към коментар
Популярно мнение ДиянаВ Публикувано: 30 декември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 30 декември, 2023 Синьото езеро на Sete Cidades😆 и патките като мен го предпочитат😉 46 8 Връзка към коментар
ВениК Публикувано: 30 декември, 2023 Сподели Публикувано: 30 декември, 2023 (редактирано) България. Онази България, изчезващата.. Еленския Балкан. Красиво е, много красиво и пусто. Вечерта ни отвежда на тържество в читалището в село Марян. Местните са подготвили томбола. А къщите.. къщите в селото са невероятни. Ако имате път насам посетете и Марянския девически манастир. Красив е. Редактирано 30 декември, 2023 от Mary 42 1 1 Връзка към коментар
Популярно мнение ДиянаВ Публикувано: 30 декември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 30 декември, 2023 Размазах се от гледки, районът на Sete Cidades е моето място на Сао Мигел, колкото и клиширано да звучи🙂. А ГледкаТА, ха познайте? Толкова съм щастлива, че влиза в магеланския календар и нищо не може да ме спре да си прелиствам месеците, когато ми е кеф. Благодаря, @wiliko, знаех си за какво гласувам😉🤗 Miradouro da Grota / Boca do Inferno 46 1 18 Връзка към коментар
wiliko Публикувано: 30 декември, 2023 Сподели Публикувано: 30 декември, 2023 преди 56 минути , ДиянаВ каза: Размазах се от гледки, районът на Sete Cidades е моето място на Сао Мигел, колкото и клиширано да звучи🙂. А ГледкаТА, ха познайте? Толкова съм щастлива, че влиза в магеланския календар и нищо не може да ме спре да си прелиствам месеците, когато ми е кеф. Благодаря, @wiliko, знаех си за какво гласувам😉🤗 Miradouro da Grota / Boca do Inferno @ДиянаВРадвам се че сте случили и с времето, че на нас от третият път ни се показа...а почти го бяхме описали Сега ще си имаш и собствени кадри от това уникално място. А спомените от там са безценни. @ВениК в Марян има и чудна винарна, носеща същото име...ако сте почитатели на виното може да я посетите. 12 1 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 30 декември, 2023 Сподели Публикувано: 30 декември, 2023 преди 32 минути , wiliko каза: @ДиянаВРадвам се че сте случили и с времето, че на нас от третият път ни се показа...а почти го бяхме описали Сега ще си имаш и собствени кадри от това уникално място. А спомените от там са безценни. @ВениК в Марян има и чудна винарна, носеща същото име...ако сте почитатели на виното може да я посетите. И утре ще е слънчево. Обмислям да зачеркна други планове и да се върнем там с някои отбивки. Наистина е много магнетично и снимките бегло пресъздават какво попиваш🙂 6 Връзка към коментар
zvezda9001 Публикувано: 30 декември, 2023 Сподели Публикувано: 30 декември, 2023 преди 22 минути , ДиянаВ каза: И утре ще е слънчево. Обмислям да зачеркна други планове и да се върнем там с някои отбивки. Наистина е много магнетично и снимките бегло пресъздават какво попиваш🙂 Ама времето за вас съм го поръчалa 😛 4 Връзка към коментар
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 30 декември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 30 декември, 2023 Утре заран си тръгваме от Андалусия... И ако вчерашната Кордоба беше портокалът на андалуската торта, то за финал наистина оставихме черешката. 😉 Ел Торкал... Ако щете, казвайте му "Андалуските белоградчишки" 😉 ... ...стига в Белоградчик да имаше козирози, лешояди и амонити... 😉 Антекера Долмените на Антекера - обект на ЮНЕСКО И съвсем последно - Иснахар... бих казал, че е най-красивото от всички бели андалуски градчето, които посетихме в това пътуване, а те не бяха никак малко... 50 10 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 30 декември, 2023 Сподели Публикувано: 30 декември, 2023 преди 30 минути , master_of_germs каза: за финал наистина оставихме черешката. 😉 За миг се притесних с тази козичка🤣 Друго си е кравичка на зелена полянка😆 4 Връзка към коментар
Популярно мнение stanislavpp Публикувано: 30 декември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 30 декември, 2023 Eagle Beach , Aruba наздраве и довиждане от Аруба 🍻🏝️☀️ 60 2 5 Връзка към коментар
Популярно мнение Madelin Публикувано: 31 декември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 31 декември, 2023 Сега аз започвам да досаждам от Севиля. Този град може да бъде безкрайно "досаден" с всяко камъче, тухлички, павенце. С дръвчета, храсти, патици, пауни, храна, вино, абее...това е е изживяване. Открихме случайно магазинче за пастел де бара и разбира се го уважихме, добре ги правят. Весело посрещане на Новата година на всички, ние хукваме за днес към Кадис. 47 2 2 Връзка към коментар
zon Публикувано: 31 декември, 2023 Сподели Публикувано: 31 декември, 2023 Koh Rong Samloem & Lazy Beach 47 2 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 31 декември, 2023 Сподели Публикувано: 31 декември, 2023 В Харманли при паметника на Стоичков. Тук през 1986 учих година и спечелих на този стадион градското първенство по свободна борба категория до 74 кг. 33 9 Връзка към коментар
Популярно мнение zon Публикувано: 31 декември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 31 декември, 2023 Happy New Year from Cambodia! :))) 53 6 Връзка към коментар
Популярно мнение домосед Публикувано: 31 декември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 31 декември, 2023 Национален парк Етоша, Намибия 50 11 Връзка към коментар
Популярно мнение bronco Публикувано: 31 декември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 31 декември, 2023 Честита Нова Година от Тувалу! Тук вече посрещам изгрева и за да е пълна картината слушам July Morning от телефона! 47 1 6 16 Връзка към коментар
ich Публикувано: 31 декември, 2023 Сподели Публикувано: 31 декември, 2023 Патра, Гърция...последно кафе за 2023 под портокаловата "елха" 48 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 31 декември, 2023 Сподели Публикувано: 31 декември, 2023 Изпращаме 2023-та в Кападокия с надеждата предстоящата година да изобилства от здраве, щастие, любов, късмет и сбъднати желания. 47 2 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 31 декември, 2023 Сподели Публикувано: 31 декември, 2023 Време е за купон в момента съм в нас и си чакам 2024 година 😍 Остават броени часове, докато се сбогуваме с 2023 година! 😊 Надяваме, че 2024 година ще ни донесе здраве и повече прекрасни моменти, които да споделим с близките си. Затова Ви предлагам хубави пожелания за Нова година, които да отправите към хората, които са скъпи на сърцето Ви. Нека новата година Ви донесе много положителни емоции, сбъднати мечти и страхотни приключения с приятели добри! През Новата година Ви пожелавам 12 месеца късмет, 52 седмици успех, 365 дни път, 8760 часа любов, 525600 минути щастие, 31536000 секунди здраве! Наздраве! 🥂 30 4 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 31 декември, 2023 Сподели Публикувано: 31 декември, 2023 преди 10 часа, Madelin каза: Сега аз започвам да досаждам от Севиля. Този град може да бъде безкрайно "досаден" с всяко камъче, тухлички, павенце. С дръвчета, храсти, патици, пауни, храна, вино, абее...това е е изживяване. Севиля е може би градът, при който има пълно форумно единодушие на впечатления. 8 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега