Популярно мнение EliNik Публикувано: 11 юли, 2025 Популярно мнение Публикувано: 11 юли, 2025 От Огънкуит до Бар Харбър, през Портланд и Бутбей Харбър. 53 1
Популярно мнение Тони Публикувано: 11 юли, 2025 Популярно мнение Публикувано: 11 юли, 2025 Cartagena , Colombia 58 5
Гост Публикувано: 11 юли, 2025 Публикувано: 11 юли, 2025 Забравих да напиша, че вчера бях в Л. а днес съм в М.
ven62 Публикувано: 11 юли, 2025 Публикувано: 11 юли, 2025 преди 6 часа, Брани каза: Забравих да напиша, че вчера бях в Л. а днес съм в М. Радвам се. Най-после си отишъл на М... 1 12
jorocontrola Публикувано: 12 юли, 2025 Публикувано: 12 юли, 2025 В един град с М/П 🙂 Абе заспала работа… 38
Нелчо Публикувано: 12 юли, 2025 Публикувано: 12 юли, 2025 преди 54 минути , jorocontrola каза: В един град с М/П 🙂 Абе заспала работа… И с Ф е бил. 4 1
дядо Пепи Публикувано: 12 юли, 2025 Публикувано: 12 юли, 2025 Да дам и аз моите 5ст по темата. 🙂 14 2
Гост Публикувано: 12 юли, 2025 Публикувано: 12 юли, 2025 преди 9 часа, ven62 каза: Радвам се. Най-после си отишъл на М... Дори има езерце, в което можеш да се поплацикаш 🙂
Lindt Публикувано: 12 юли, 2025 Публикувано: 12 юли, 2025 (редактирано) Ние пък тичахме по пътеката от Бояна до Драгалевци и видях 6 вида пеперудки на един храст лавандула: Редактирано 12 юли, 2025 от chandni Обидно съдържание в предни мнения 34
Популярно мнение Тони Публикувано: 12 юли, 2025 Популярно мнение Публикувано: 12 юли, 2025 Cartagena , Colombia 52 4
Бръмбар Публикувано: 12 юли, 2025 Публикувано: 12 юли, 2025 Последните два-три дни в Менорка. Суитадела (Cuitadella), старата столица на острова - красива през деня, нощта и златния час. Плажа Сoн Саурa (Son Saura) Кала Туркета (Cala Turqueta) Фара Artrutx най-югозападната точка и най-близката до Майорка част Крепоста Сант Никола (Castell de Sant Nicolau 44 1
Гост Публикувано: 12 юли, 2025 Публикувано: 12 юли, 2025 Стотици хора ми писаха на лични да разкрия къде съм и все пак реших да пусна някои от великите снимки, с които само аз съм известен. Берлин Потсдам Лайпциг Магдебург Бург Успях да си упражня един от езиците, които говоря, а снимките са само пет защото държа на качеството, а не на матриала на кило.
Дани Магелани Публикувано: 12 юли, 2025 Публикувано: 12 юли, 2025 След кошмарно пътуване, изтърван полет за НЙ на Хитроу, съм в Манхатън. Хотелът ми е на пешеходно разстояние и виждам Емпайер Стейт Билдинг. Вместо 1 цял ден, само половин. Утре се качвам на круиз за Бахами. Малко кадри по пътя между хотела и островърхия знаменит билдинг. За повече няма време, и предишния път доста обикалях Манхатън. 44 2
Radnev Публикувано: 13 юли, 2025 Публикувано: 13 юли, 2025 преди 19 часа, Lindt каза: Ние пък тичахме по пътеката от Бояна до Драгалевци и видях 6 вида пеперудки на един храст лавандула: С количката ли бяхте???😳 2 2
Lindt Публикувано: 13 юли, 2025 Публикувано: 13 юли, 2025 преди 27 минути , Radnev каза: С количката ли бяхте???😳 По принцип когато махнем бебешкия кош и бебето вече е в седалка, количката е подходяща за джогинг и Жижо затова си я избра. Иначе не, проучвахме тази пътека наскоро с количката и става с малко повече усилие в началото, но вчера си тичахме сами. А аз хич не планирах да пиша за птичките и пчеличките тук, ама @chandniкато ми модерира заяждането, остави само телефонна снимка с пеперудка, че да се срамувам при всяка реакция 6 2
Гост Публикувано: 13 юли, 2025 Публикувано: 13 юли, 2025 преди 4 часа, Lindt каза: По принцип когато махнем бебешкия кош и бебето вече е в седалка, количката е подходяща за джогинг и Жижо затова си я избра. Иначе не, проучвахме тази пътека наскоро с количката и става с малко повече усилие в началото, но вчера си тичахме сами. А аз хич не планирах да пиша за птичките и пчеличките тук, ама @chandniкато ми модерира заяждането, остави само телефонна снимка с пеперудка, че да се срамувам при всяка реакция Много ме е яд така като изпусна някакво заяждане, което после вече е модерирано 😞
Популярно мнение hristov.hb Публикувано: 13 юли, 2025 Популярно мнение Публикувано: 13 юли, 2025 Уикенд в Мадрид. Тук съм за първи път и вече съм разколебан дали Барселона или Мадрид ми харесва повече. И основната цел на пътуването - снощния концерт на AC DC премина при изключителна атмосфера от страна на публиката и пълно раздаване от страна на групата. 49 1
traveler Публикувано: 13 юли, 2025 Публикувано: 13 юли, 2025 преди 4 часа, liliya каза: Рила, х.Мусала Да не би хижата да е готова и работеща? Някак си така ми изглежда.🙂
Miladina Публикувано: 13 юли, 2025 Публикувано: 13 юли, 2025 И ние открихме сезона на летните пътувания. Първо в Андора- няколкодневен спа релакс, съчетан с изложба на Дюрер, джаз, cirque du Soleil и естествено шопинг. За първи път срещнахме много българи в Андора. После Барселона, колкото и да го обичам този град, трябва да призная, че се превръща в кочина. Винаги ми е било приятно да се връщам или да минавам през града, но тълпите са ужасни. Качихме се на Монтджук, разходихме се из парка Гуел- все любими места и за довиждане пихме по един коктейл в Хард Рок Кафе. А също така направихме много приятен круиз по залез с джаз музика. Изобщо това лято вместо с рок започнахме с джаз, но не се оплакваме. Важното е да има хубава музика. Цените на хотелите в Барселона- без коментар. П.П. На последната снимка се вижда, че лапичката на саламандъра е счупена… 32 2
liliya Публикувано: 13 юли, 2025 Публикувано: 13 юли, 2025 преди 5 часа, traveler каза: Да не би хижата да е готова и работеща? Някак си така ми изглежда.🙂 Не работи и изглежда запустяла и самосрутваща се. Жалко... грозна гледка на фона на красивата природа. 1
Травеолани Публикувано: 13 юли, 2025 Публикувано: 13 юли, 2025 преди 22 часа, Дани Магелани каза: След кошмарно пътуване, изтърван полет за НЙ на Хитроу, съм в Манхатън. Хотелът ми е на пешеходно разстояние и виждам Емпайер Стейт Билдинг. Вместо 1 цял ден, само половин. Утре се качвам на круиз за Бахами. Малко кадри по пътя между хотела и островърхия знаменит билдинг. За повече няма време, и предишния път доста обикалях Манхатън. Ох, съчувствам ти искрено! Радвам се, че си успяла да пристигнеш все пак в Ню Йорк и ще успееш за круиза. Аз след неприятни преживявания на Хийтроу и Гетуик миналата година, си обещах повече да не правя връзки през Лондон. Хем си знаех от преди 20 години, че е кошмар, не знам как се излъгахме. Нищо не се е подобрило и нищо не са научили за 20 години на тези летища. 1 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега